Gość: dorota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 14:16 swoim szefem? Podsłuchane: 20.09.02 godz. 15.30 przejście podziemne pod Rotundą sprzedawca sznurowadeł pytał kolegę, sprzedawcę pumeksów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s 23.09.02, 15:04 Ot, jak biznesmen z bisnesmenem sobie pogadali, korzystajac z chwilowej nieobecnosci sekretarki, ktorej nie chcieli peszyc meskimi tematami. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s 23.09.02, 15:06 a ich szefem byla sprzedwaczyni pizam z pawilonu vis a vis?? Odpowiedz Link Zgłoś
dekster Prośba o doprecyzowanie 23.09.02, 15:13 Czy myślisz o przesypianiu się na "malucha" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: mam na myśli bzykanie dekster IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 17:22 czyli to w to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipfreely Re: przespac sie z moim szefem? IP: *.peaknet.net 23.09.02, 15:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota serio pytam? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 17:24 czy to się jeszcze zdarza? Znacie takie przypadki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: serio pytam? IP: *.qc.sympatico.ca 23.09.02, 18:12 Gość portalu: dorota napisał(a): > czy to się jeszcze zdarza? Znacie takie przypadki? Pewnie, ze sie zdarza. A co? Dostalas propozycje nie do odrzucenia? Nie daj sie wrobic. Splaw go , mi sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: serio pytam? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 18:18 nie, Biała, nie chodzi o propozycję, czyli nadużycia szefów. Ciekawi mnie dla ilu kobiet szef jest pociągający jako mężczyzna, z racji pełnionej przez niego funkcji. To, że kobiety podniecają faceci którzy mają władzę nie podlega dyskusji. Mnie żaden szef w ten sposób nie kręcił, ale widziałam że na niektóre kobiety to działa. Nie chodzi nawet o klasykę czyli robienie kariery przez tyłek, ale prosty atawizm. Przewodnik stada, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: serio pytam? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 18:27 mnie nie kreci, niektorzy sa glupsi od ans wiesz dobzre dorota a to jest dopiero wpiepzrajace ajk afcet ma stolek i wladze bo ma penisa miedzy nogami to mnie zlosci do bialosci !!!!! jesli jest wybitnie inteligentny to fajnie sie nam wsopolparcuje ale glupoli zawsze tepilam i nie tylko ja inne kobietki tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: serio pytam? IP: *.sympatico.ca 24.09.02, 02:45 Gość portalu: dorota napisał(a): > nie, Biała, nie chodzi o propozycję, czyli nadużycia szefów. > Ciekawi mnie dla ilu kobiet szef jest pociągający jako mężczyzna, z racji > pełnionej przez niego funkcji. To, że kobiety podniecają faceci którzy mają > władzę nie podlega dyskusji. Mnie żaden szef w ten sposób nie kręcił, ale > widziałam że na niektóre kobiety to działa. Nie chodzi nawet o klasykę czyli > robienie kariery przez tyłek, ale prosty atawizm. Przewodnik stada, etc. Acha, wiec jak bylam szefem zaden, a scislej zadna z moich podwladnych (mielismy tylko jednego rodzynka - za to bardzo przystojnego) nie czula checi zblizenia (i cale szczescie) ze swoim dyrektorem. Patrzac w druga strone, zaden z moich prezesow nie byl na tyle pociagajacy by mozna bylo sie nim zainteresowac (niezaleznie od tego jaka posiadal wladze, a posiadal bo od niego zalezaly moje zarobki). Dla mnie "przewodnikiem stada" jest moj maz, szef zawsze pozostanie tylko szefem. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka? Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s 23.09.02, 18:15 Mój szef jest kobietą. A kobiet w tym sensie się brzydzę. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipfreely Re: zupelnie na serio... IP: *.peaknet.net 23.09.02, 19:43 troche nad tym pomyslalam. Problem tkwi w kwestii estetycznej. Ten typ to prawdziwy 'two-bagger' - jedna torba na glowe dla niego a druga dla mnie, tak na ewentualnosc jak jego by spadla. Ale co zrobic z reszta jego ciala? Nawet duzo piwa nie jest w stanie nic zmienic. Tak na marginesie to on ma bardzo malego. Wiem bo widzialam. $$$$ nie wchodza w gre w dzisiejszych (moich) czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Freely, widziałaś, jak to, gdzie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 19:53 Marcee pisze, że często penis jest jedynym powodem dla którego szef jest szefem. Czy to był jakiś test na szefostwo - penisy na stół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipfreely Re: Freely, widziałaś, jak to, gdzie? IP: *.peaknet.net 23.09.02, 20:20 miedzy jego tlustymi udami i pod falda brzuszna, ktora mu 'malego' zupelnie zaslania nawet w pozycji lezacej... hehehe. Ja sie z marcee zgadzam, ze z tym penisem to cos jest (przenosnie)jesli chodzi o decyzje kto zostaje szefem a kto nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnat Re: ma bardzo malego...Wiem bo widzialam IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.02, 03:33 Nie siegnal ci nawet do migdalkow? Trzeba bylo mocniej ciagnac druta. Gość portalu: ipfreely napisał(a): > troche nad tym pomyslalam. Problem tkwi w kwestii estetycznej. > Ten typ to prawdziwy 'two-bagger' - jedna torba na glowe dla niego a druga dla > mnie, tak na ewentualnosc jak jego by spadla. Ale co zrobic z reszta jego > ciala? > Nawet duzo piwa nie jest w stanie nic zmienic. > > Tak na marginesie to on ma bardzo malego. Wiem bo widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s 23.09.02, 20:33 Gość portalu: dorota napisał(a): > swoim szefem? > > Podsłuchane: > 20.09.02 > godz. 15.30 > przejście podziemne pod Rotundą > sprzedawca sznurowadeł pytał kolegę, sprzedawcę pumeksów Przespac sie, to chyba troche nudne. Spie lepiej sama. Co do bzykania, to nie mam szefa Wzbudzials we mnie ciekawosc, chyba poszukam jakiegos. To mówicie, ze penisy na stól, zeby sprawdzic kto jest kto, he? Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s 23.09.02, 20:43 hehehe moj szef mniam jest na czym oko zawiesic... ale przespac sie tak zaraz? ja? zamezna kobita? a po co sobie zycie komplikowac? Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s 23.09.02, 21:04 _szwedka napisała: > hehehe moj szef mniam jest na czym oko zawiesic... > ale przespac sie tak zaraz? ja? zamezna kobita? > a po co sobie zycie komplikowac? No oczywiscie, ale przekaske na oczko....nikt by mi nie zabronil Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Re: a fuj! n/t 24.09.02, 00:20 Przekaska dla oka ..... tutaj gdzie mieszkam, to sie rozumie jak rarytas ale do poogladania (tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek hehehehe 24.09.02, 00:27 dziewczyny, nie badzcie takie hmmmm skromne, jakies skoki w boki i szalone noce chyba sie zdarzaly/ja???? ja kiedys mialam romans z szefem, bardzo milo to wspominam. fajny z niego facet a to, ze byl szefem bylo dodatkowa iskra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola aniutek :-)))))) IP: *.extern.kun.nl 25.09.02, 08:23 Dla uscislenia - moj szef jest starszy od mojego ojca, wg mnie jest oblesny, chociaz babkom w wieku mojej mamy sie podoba, ja tam nie widze w nic pociagajacego. A nawet gdyby byl super-przystojny to ...eeeee tam, z szefem???? Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s 24.09.02, 00:40 O rety, moim szefem jest moj tesc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: dobrze ze nie ojciec!! hehehe IP: 203.129.132.* 24.09.02, 03:38 dundee_girl napisała: > O rety, moim szefem jest moj tesc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s 24.09.02, 00:58 no, to jest naprawde temat na forum "Polonia". Na forum "Eksploatacja samochodu" bylby chyba niestosowny. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s 24.09.02, 01:27 Larson, rozejrzyj sie dyskretnie po biurze w zwiazku z tematem Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s 24.09.02, 02:04 Z tego co wiem i doswiadczylem - to bylo, jest i bedzie. Sa kobiety ktore ida z szefem bo chca urosnac w oczach swoich i ogolu. Sa szefowie ktorzy wrecz "scigaja" panie z tytulu swojej pozycji. Kilka tygodni temu byla dyskusja w radio na ten temat i bylem zdziwiony ile kobiet sie przyznalo do tego ze spaly i ilu facetow uwazalo ze to "benefit" ich pozycji. Ale znam odwrotne przypadki kiedy szefowa korzystala ze swojej pozycji i "naciagaly" niewinnych chlopaczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 24.09.02, 02:36 z Twojej wypowiedzi Ozpol traci przymusem i brakiem przyjemnosci z takich zwiazkow ...... heheheheh jakze sie mylisz, jakie TO jest przyjemne czlowieku ......... mase kobiet i mase facetow wchodzi w takie uklady i z pewnoscia nie dla kariery / no nie tylko dla niej/ ozpol napisał: > Z tego co wiem i doswiadczylem - to bylo, jest i bedzie. > Sa kobiety ktore ida z szefem bo chca urosnac w oczach swoich i ogolu. > Sa szefowie ktorzy wrecz "scigaja" panie z tytulu swojej pozycji. Kilka tygodni > > temu byla dyskusja w radio na ten temat i bylem zdziwiony ile kobiet sie > przyznalo do tego ze spaly i ilu facetow uwazalo ze to "benefit" ich pozycji. > Ale znam odwrotne przypadki kiedy szefowa korzystala ze swojej pozycji > i "naciagaly" niewinnych chlopaczkow. > Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: z punktu widzenia zony 24.09.02, 02:40 Nie widze nic przyjemnego z takiego zwiazku! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: z punktu widzenia zony IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 24.09.02, 02:42 Dundeee hehehehe zartujesz, prawda ? : )))) dundee_girl napisała: > Nie widze nic przyjemnego z takiego zwiazku! > > ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Z punktu widzenia ex-bossa IP: 202.95.92.* 24.09.02, 03:09 Aniutek zle to odczytalas. Chcialem powiedziec ze "sex biurowy" jest tez narzedziem czy to wladzy czy zdobywania pozycji ale tez bywa zwykla gra damsko- meska i podejrzewam ze czesto tak sie zaczyna a konczy sie na dodatkowych "bonusach". Najgorsze jest kiedy jest to naduzywanie pozycji dla zmuszenia kogos do tej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 24.09.02, 04:53 Pomijajac nieetycznosc takiego zachowania wobec innych kobiet w pracy, ktore tez by chcialy dostapic tego zaszczytu, ja mysle, ze to chyba niepotrzebne obnizanie JEGO autorytetu, jako Wodza.To szkodzi innym, powoduje niedomowienia.Ogolnie mysle, ze wiele by to zrobilo i nawet by go zmusily, jakby sie nie dal.Kobiety sa nieobliczalne ))) Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s 24.09.02, 03:09 Mowie serio...moj maz pracuje w typowo meskim srodowisku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: i ??? IP: 203.129.132.* 24.09.02, 04:02 dundee_girl napisała: > Mowie serio...moj maz pracuje w typowo meskim srodowisku... i??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Co taki nie kumaty?!? IP: *.client.attbi.com 24.09.02, 04:21 Gość portalu: jr napisał(a): > dundee_girl napisała: > > > Mowie serio...moj maz pracuje w typowo meskim srodowisku... > > i??? No jak przez dobrze dziewczyn wyglada. Moze miec malzonka pracujacego w Chip-n- Dales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Zawsze do uslog. Caluje raczeki! Padam ... IP: *.client.attbi.com 24.09.02, 05:03 A szczerze to cala przyjemnosc po mojej stronie. Juz taki ze mnie dobry czlowiek jak widze ze sie blizni w niewiedzy meczy to musze dopomodz! Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Zawsze do uslog. Caluje raczeki! Padam ... 24.09.02, 05:06 Doceniam, doceniam, alezes zrobil z mojego meza podrygujacego Dalesa to zostawiam bez komentarza))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal kupon na BJ IP: *.client.attbi.com 24.09.02, 05:32 dundee_girl napisała: >alezes zrobil z mojego meza podrygujacego Dalesa to zostawiam bez komentarza:- )))) A co? Nie robi tego? Moze powinnas mu delikatnie zasugerowac. Np. Wymien z nim kupony! Jeden kupon na BJ (o kazdej poze i w kazdym miejscu) za trzy kupony na lap-dance. LUDZIE! W koncu Australia to najbardziej rozwiazle panstwo po Ukrainie. I szafa gra jak mawia moj adiutant. Odpowiedz Link Zgłoś
chamek Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s 25.09.02, 00:30 opisz swoja cipe dorotko dla Marcee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s IP: 213.78.116.* 25.09.02, 00:37 Szanujacy siebie szef nigdy nie tyka pracownic. Nawet szanujacy siebie alfons tego nie robi. Ilu szefow przespaloby sie z pracownica? To ciekawsze pytanie bowiem w dzisiejszych czasach jest to co-najmniej niebezpieczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
chamek Re: pytania podsłuchane: ile kobiet przespałoby s 25.09.02, 00:38 opisz swoja cipe theend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: hyhyhyhhehehehehahahahaahaaaahihihi IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 25.09.02, 04:36 Odpowiedz Link Zgłoś
princess_renka Re: hyhyhyhhehehehehahahahaahaaaahihihi 25.09.02, 21:40 Przepraszam !!! Nie chcialam zarznac tego watku.Czesto nie wiem z czego wyje. Taka juz ze mnie niezbyt jasna istota.Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: do watpliwej princessy-renki IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 27.09.02, 04:46 Princessy nie mysla za duzo i nie rozumieja inteligentnych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
panprezes a co masz chec? 26.09.02, 00:00 bo ostatnio pisalas, ze masz ochote na obcokrajowcow Gość portalu: dorota napisał(a): > swoim szefem? > > Podsłuchane: > 20.09.02 > godz. 15.30 > przejście podziemne pod Rotundą > sprzedawca sznurowadeł pytał kolegę, sprzedawcę pumeksów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnat ipfreely widziala malego... IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.02, 03:36 Pewnie jak ciagnela druta szefowi. Nie siegnal ci nawet do migdalkow, malutka? Widocznie masz deep throat. Gość portalu: ipfreely napisał(a): > troche nad tym pomyslalam. Problem tkwi w kwestii estetycznej. > Ten typ to prawdziwy 'two-bagger' - jedna torba na glowe dla niego a druga dla > mnie, tak na ewentualnosc jak jego by spadla. Ale co zrobic z reszta jego > ciala? > Nawet duzo piwa nie jest w stanie nic zmienic. > > Tak na marginesie to on ma bardzo malego. Wiem bo widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipfreely Re: hej gnat IP: *.peaknet.net 29.09.02, 16:28 Gość portalu: Gnat napisał(a): > Pewnie jak ciagnela druta szefowi. > Nie siegnal ci nawet do migdalkow, malutka? Widocznie masz deep throat. > *************************************************************************** Ano ciagnelam szefowi tego druta.....az mu galy w jajcach utkwily. Ciekawosc zaspokojona? Odpowiedz Link Zgłoś