Dodaj do ulubionych

Polskie marzenia w Chicago. Do Polaczkow.

IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 19.02.03, 01:57
kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1111632&KAT=239
Tak was przedstawiaja rodacy, wlasciciele polskojezycznych medow w Polsce.
Pamietajcie jedno. Jezeli nie wezmiecie spraw w swoje rece, przjda panowie z
pejsami, albo z czarnym orlem, albo z dwuglowym orlem i beda z was sobie
robic zarty. Czy wiecie Polaczki, ze J. Chiraq wczoraj powiedzial o was kilka
slow prawdy. Bo wy liczycie, ze wasze problemy rozwiaze za was inni.
Lawirujecie miedzy Europa i Ameryka. A ja wam mowie, ze inni sie z was
smieja. Gdzie byliscie w weekend kiedy miliony maszerowaly w protescie do
tzw. elit wmawiajacych wam, ze najbardziej humanitarna forma na ziemii jest
wojna. Nie macie swojego zdania. Rodzice nie opowiadali wam czym jest wojna.
Jezeli sie nie obudzicie, jezeli nie bedziecie sie popierac, jezeli bedziecie
obojetni, bierni zostaniecie niczym nie liczacymi sie pionkami. Musicie sie
udzielac w organizacjach polskich tych okreslanych przez antypolskie media
jako ksenoboficzne, wsteczne i zacofane, bo wlasnie one okreslaja one nasza
wartosc i tradycje. Ci ktorzy sie posluguja takimi epitetami to wlasciciele z
rodowodami ktorzy niezbyt dobrze zycza szczescia naszej ojczyznie. Jeden z
nich, ojciec Konstatego Geberta (Warszawskiego)zakladal Partie Komunistyczna
w USA i agitowal w 1939 roku w Nowym Yorku na rzecz rozbioru Polski przez
Hitlera i Stalina. Teraz nalezy to tzw. elity w Gazecie Wyborczej. Nowy
Dziennik w Nowym Yorku nalezy do Wierzbinskiego (Zyda), Wprost,
Rzeczpospolita, Polityka, Fakty i Mity (prowadzony przez UB-ekow ktorzy
inwilgowali Kosciol Katolicki), oraz szereg gazet lokalnych nalezacych do
Agory (Zydowa Wanda Rapaczynska). GAZETY POLSKIE - Gazety patriotyczne to
Nasz Dziennik (katolicki), Nasza Polska (bardzo propolonijna), Tylko Polska
(ultraradykalna Leszka Bubla, ale fakty prawdziwe), Dziennik Zwiazkowy w
Chicago itp. Wszystkie dostepne na Greenpoincie na Manhattan Ave okolo 100
metrow do Greenpoint Ave w ksiegarni polskiej i na Nassau Ave przy Mc. Guinnes
Obserwuj wątek
    • Gość: jot-23 widze zydy! wszedzie zydy! IP: *.dyn.optonline.net 19.02.03, 02:00
      ale ty tam wrocisz rozpierdolisz towazycho... i obudzi sie spiacy rycez spod
      giewontu!
    • Gość: KOTLET MIELONY Re: Polskie marzenia w Chicago. Do Polaczkow. IP: *.dial.eclipse.net 19.02.03, 02:06
      SPADAJ PALANCIE .PIERDOLNIETY CHUJU WEZ SIE WYJEB O SCIANE.
      • bulldog3 Re: Polskie marzenia w Chicago. Do Polaczkow. 19.02.03, 02:24
        polisham - wracaj ty lepiej do twego Poznania !! jak juz szumnie zapowiadales
        dlugi czas temu,zoastaw to Jackowo !! i caly ten syf !! a pozatym czy
        reklamujesz wybrana prase polskojezyczna ??? masz z tego jakis profit ???
    • Gość: polishAM Re: Polskie marzenia w Chicago. Do Polaczkow. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 19.02.03, 02:39
      Pozostawiam ten belkot bez komentarza.
      • Gość: jot-23 Re: Polskie marzenia w Chicago. Do Polaczkow. IP: *.dyn.optonline.net 19.02.03, 02:40
        Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Pozostawiam ten belkot bez komentarza.

skomentowal Maly Rycerz
        • Gość: polishAM Re: Polskie marzenia w Chicago. Do Polaczkow. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 19.02.03, 03:09
          Szesc milionow demonstrowalo na ulicach calego swiata. Gdzie byliscie? Nie
          macie swojego zdania? Wieczne satelity, wieczni followers. Wstyd. wstyd.
          • Gość: numero uno hhuj ci w ryj i w dupe IP: *.bredband.skanova.com 19.02.03, 03:12
            • jajecznica1 ham - polish 19.02.03, 03:16
              na Starym Rynku w twoim miescie nachlane malolaty protestowly az
              huczalo,trzeba bylo tam podjechac kupic kilka beczek browaru i rozdac za darmo
              protest bylby jeszcze glosniejszy i bardziej by go bylo czuc ,po okolicznych
              bramach bo toaleta jest jedna w rynku i to platna
    • Gość: polishAM Re: Polskie marzenia w Chicago. Do Polaczkow. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 19.02.03, 03:32
      Nikt nie ma respektu do nas. Francuzi zjebali Polakow. Busch nas traktuje jak
      grzeczne dzieci. Nawet nie potraficie utrzymac tego forum. To forum jest chyba
      najlepszym przykladem, ze pozwolicie takim jak jajecznica i innym logujacym sie
      Zydom rozwalac kazda dyskusje. Jedyny J-23 zachowuje sie wzglednie dobrze. Nie
      potraficie odrzucic tych co nie potrafia prowadzic konwersacji i ublizaja
      wszystkim. Nie potrafiliscie zalozyc grupy dyskusyjnej. Nigdy nie bedziecie w
      stanie zalozyc community czy spolecznoci. Nie jestescie obywatelami. Jestescie
      nic nie znaczacymi figurantami. Przykre.
      • jajecznica1 Re: Polskie marzenia w Chicago. Do Polaczkow. 19.02.03, 04:13
        na Przybyszewskiego 62 miesci sie doskoanala klinka neurologiczna,mysle ze po
        powrocie powinnes tam sie udac !! taniej bedzie leczenie kosztowac jak w USA.
        Usmialem sie setnie bo poraz pierwszy od momentu kiedy sie urodzilem ktos mi
        mowi ze jestem zydem ! a tu mam kolegow co dzialaja w Ku Klux Klanie !!
        przeczytaj status tego stowarzyszenia to dowiesz sie jakie wymogi trzeba
        spelniac zeby byc czlonkiem takiej organizacji. Z pozdrowieniami ! dla hama ?/
        polish ?? A wojna i tak bedzie !! i wreszcie porzadek i bezpieczenstwo na
        swiecie ktore gwarantuje zyciem swoich zolnierzy tylko potezna USA
        • Gość: polishAM Re: Polskie marzenia w Chicago. Do Polaczkow. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 19.02.03, 04:23
          Jezeli to kogos interesuje jajecznica to Kraken z ipt.aol.com lub aol.com Zyd z
          Poznania (tez jestem z Poznania), ktory na forum kraj pisze antykatolickie
          artykuly i spamuje pod setkami innych nickow. Napisal mi kiedys, ze my Katolicy
          pewnego dnia bedziemy sie obrzezac na rozkaz Zydow zanim zostaniemy przez nich
          zamordowani. Zeby nie bylo watpliwosci.
          • Gość: Kraken Re: Polskie marzenia w Chicago. Do Polaczkow. IP: *.ipt.aol.com 19.02.03, 04:37
            nadal w to nie wierzysz? juz nie dlugo.
            • Gość: polishAM Re: Polskie marzenia w Chicago. Do Polaczkow. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 19.02.03, 23:22
              Wierze w to.
    • Gość: jr Re:Polisham-co komuna robi z ludzmi! IP: 203.129.132.* 19.02.03, 04:52
      drogi/a Polisham,
      wypisujesz tu kompletne pierdy! zyje w au i znam wielu imigrantow i nikt nikomu
      dupy nie musi dawac by zrobic kase. jestem pewien ze w usa jest to samo.
      zapomnij o tej gazetce bo to komunistyczna propaganda!!!

co do chiraka to czy wiesz ze sprzedal irakowi reaktor i technologie atomowa z
      ktorej mozna bombki robic??? nie? zaskoczony???

10 mln ludzi w pochodach i 5 mld ludzi na swiecie!!! czy wiesz jaki to procent
      (promil)!?!? po co sie tak dlawic?

to francja i niemcy sa nieudacznikami co zaopatrywali irak w bron i technologie
      a teraz pieprza bzdury? czyz nie oni czekali tydzien z decyzja czy pomoc
      aliantowi turcji??? te socjalistyczne wszy wolaja o pokuj nie dla idei ale dla
      pozyskania ociemnialego socjalistycznego elektoratu jak Ty! dla tych co chca
      aby panstwo im wszystko dalo. dla tych co nie maja pojecia po co przyszli na
      swiat!
    • Gość: jr Re:Polisham-co komuna robi z ludzmi! IP: 203.129.132.* 19.02.03, 04:53
      drogi/a Polisham,

swiat!
    • Gość: jr Re:Polisham-co komuna robi z ludzmi! IP: 203.129.132.* 19.02.03, 04:53
      drogi/a Polisham,

swiat!
    • Gość: jr Re:Polisham-co komuna robi z ludzmi! IP: 203.129.132.* 19.02.03, 04:55
      drogi/a Polisham,

swiat!
    • Gość: jr Re:Polisham-co komuna robi z ludzmi! IP: 203.129.132.* 19.02.03, 04:55
      drogi/a Polisham,

swiat!
    • Gość: jr Re:Polisham-co komuna robi z ludzmi! IP: 203.129.132.* 19.02.03, 04:56
      drogi/a Polisham,

swiat!
      • Gość: polishAM Nie czytaj prasy zydowskiej. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 19.02.03, 05:22
        Chcesz isc na wojne? To szlachetne. Zycze powodzenia. Dla USA ta wojna to
        sprawa dominacji. To samo robia w Wenezueli gdzie zaaranzowali przewrot
        (nieudany), utrzymuja rezim w Egipcie (Mubarak to agent CIA), Jordani. Co
        Polska ma z tym wspolnego? Oczywiscie nic. Dowiodl tego planowy odwrot
        Kwasniewskiego od wojny. Przeciez gdyby byla to jego niezalezna decyzja, Polska
        powinna wlasnie zaatakowac Irak. Prawda jest taka, ze jestesmy dziwka i
        podporzadkowujemy sie polityce obcym krajom. Mozesz temu zaprzeczyc?
        • Gość: jr Re: Nie czytaj prasy zydowskiej. IP: 203.129.132.* 19.02.03, 05:36

> Chcesz isc na wojne? To szlachetne. Zycze powodzenia. Dla USA ta wojna to
          > sprawa dominacji. To samo robia w Wenezueli gdzie zaaranzowali przewrot
          > (nieudany), utrzymuja rezim w Egipcie (Mubarak to agent CIA), Jordani. Co
          > Polska ma z tym wspolnego? Oczywiscie nic. Dowiodl tego planowy odwrot
          > Kwasniewskiego od wojny. Przeciez gdyby byla to jego niezalezna decyzja,
          Polska
          >
          > powinna wlasnie zaatakowac Irak. Prawda jest taka, ze jestesmy dziwka i
          > podporzadkowujemy sie polityce obcym krajom. Mozesz temu zaprzeczyc?

amerykanie nie prosza o pomoc ale jedyna co chca to uznania przez un ze jedyna
          droga aby rozbroic saddama jest wojna. polski by to nic nie kosztowalo!!!
          polska slusznie poparla usa i z tego jestem dumny. usa nie musi dominowac
          swiata bo jest panem tego swiata!!! wake up!

topic ten jest ciekawszy na forum gospodarka - irak...tak/nie

a na mrginesie mam wiele wiekszy szacunek dla zydow niz dla komunistow!!!
          • Gość: polishAM Re: Nie czytaj prasy zydowskiej. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 19.02.03, 05:53
            Stary, ja mam duzo wiekszy szacunek do tych ktorzy walcza niz do tych ktorzy
            agituja. Wez Irakijczyka, daj mu noz i sam wez noz i walczcie. Wtedy zyskasz u
            mnie szacunek. Powiem Ci, umiesz tylko popierac, klaniac sie, agitowac,
            namawiac, zgadzac sie. Francuzi maja swoj wlasny interes i do nich mam respekt.
            Amerykanie tez. Ale Polska. Jestesmy pionkami. Kiedy to do Ciebie dojdzie? Nie
            mamy wlasnej polityki zagranicznej. Statek bez kapitana.
            • schnitzel PolishAM 19.02.03, 06:06
              Dlaczego tak tragizujesz? To ze Jackowo jest jakie jest to co z tego? Miliony
              Amerykanow zyja w gettach. Podobnie Polakow w Polsce, Niemcow w Niemczech i
              Turkow w Turcji. A Meksykanow w Meksyku.

Wazne jest, ze ja nie miszkam w getcie. Co mnie obchodzi, ze jakis chuj z
              Polski lata stare buty jakims kurwom w Chicago co tydzien te same? Ja latalem
              do szewca w Polsce jak musialem i pewnie o mnie to samo gadal.

Dlaczego stary wylenialy pies, wolno i leniwie lize swoje stare i siwe jaja? Bo
              moze.

Dlaczego Ameryka naleje Irakowi za dwa tygodnie? Bo moze, a papierki juz tam
              urzednicy poprzypinaja gdzie trzeba. Tak przy okazji to chyba nie zapomniales
              gdzie znajduje sie kwatera ONZ i w jakich sa dlugach od lat.

Cytujesz, ze katolicy beda sobie obrzezali chuje? Nie beda ale tak juz jest: w
              kazdym szpitalu w USA rzna malucha noworodkom, dobrze ze dziewczynki to omija.
              Tak bylo od 50 lat. Nawet konia nie mozna porzadnie zwalic po takim zabiegu o
              co zreszta pewnie chodzi.

Kazdy ma swoje szczescie w inny sposob: Jackowianie maja je na Jackowie, ty w
              Polsce a ja poza tymi dwoma enklawami szczescia. O co ciebie biega?

Nieladnie ze wyciagasz szczegoly z prywatnej korespondencji na forum - jestem
              toba mocno rozczarowany, a kraken to nie jajecznica1. Roznica stylow, wiesz?
              • Gość: polishAM Polskie gazety patriotyczne mozna nabyc: IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 19.02.03, 06:20
                W polskiej ksiegarni

Polonia
                882 Manhattan Ave Brooklyn, NY 11222

Ex Libris
                140 Nassau Ave. Brooklyn, NY 11222

To odpowiedz na nielogiczne posty.
            • Gość: jr Re: Nie czytaj prasy zydowskiej. IP: 203.129.132.* 19.02.03, 06:20

> Stary, ja mam duzo wiekszy szacunek do tych ktorzy walcza niz do tych ktorzy
              > agituja. Wez Irakijczyka, daj mu noz i sam wez noz i walczcie. Wtedy zyskasz
              u
              > mnie szacunek. Powiem Ci, umiesz tylko popierac, klaniac sie, agitowac,
              > namawiac, zgadzac sie. Francuzi maja swoj wlasny interes i do nich mam
              respekt.
              >
              > Amerykanie tez. Ale Polska. Jestesmy pionkami. Kiedy to do Ciebie dojdzie?
              Nie
              > mamy wlasnej polityki zagranicznej. Statek bez kapitana.

Ty masz jakies kompleksy czy co???
              polityke zagraniczna to maga miec amerykanie a reszta to pionki! francuska
              polityka zagraniczna to mowic NIE na wszystko co proponuja amerykanie - ot
              geniusze! polska nie ma polityki jako takiej bo jest malym slabym wypierdkiem
              na kuli ziemskiej! nie ma sie czego wstydzic to dotyczy 99% panstw!!!
              • lolo271 Re: Nie czytaj prasy zydowskiej. 19.02.03, 06:22
                Gość portalu: jr napisał(a):

> Gość portalu: polishAM napisał(a):
                >
                > > Stary, ja mam duzo wiekszy szacunek do tych ktorzy walcza niz do tych ktor
                > zy
                > > agituja. Wez Irakijczyka, daj mu noz i sam wez noz i walczcie. Wtedy zyska
                > sz
                > u
                > > mnie szacunek. Powiem Ci, umiesz tylko popierac, klaniac sie, agitowac,
                > > namawiac, zgadzac sie. Francuzi maja swoj wlasny interes i do nich mam
                > respekt.
                > >
                > > Amerykanie tez. Ale Polska. Jestesmy pionkami. Kiedy to do Ciebie dojdzie?
                >
                > Nie
                > > mamy wlasnej polityki zagranicznej. Statek bez kapitana.
                >
                > Ty masz jakies kompleksy czy co???
                > polityke zagraniczna to maga miec amerykanie a reszta to pionki! francuska
                > polityka zagraniczna to mowic NIE na wszystko co proponuja amerykanie - ot
                > geniusze! polska nie ma polityki jako takiej bo jest malym slabym
                wypierdkiem
                > na kuli ziemskiej! nie ma sie czego wstydzic to dotyczy 99% panstw!!!
                _________________________________________________________________
                <>.......jestesmy pewni?.........ze ojciec cie robil?..........
              • Gość: polishAM Re: Nie czytaj prasy zydowskiej. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 19.02.03, 06:30
                Tylko USA i Izrael chce wojny bez mandatu ONZ i w USA wiekszosc jest temu
                przeciwna.

Zadne inne panstwo na Ziemii nie popiera ataku bez mandatu ONZ

W ONZ zgody wymaga sie od USA, Francji, Rosji, Chin, a nie wszystkich panstw
                naszego globu. Wiec nie mozna prezentowac ONZ-etu jako nieodpowiedzialnej
                organizacji jak to Izrael i USA chcieliby to przedstawic.

Jezeli jestes za USA to jestes TYLKO za USA. Bo reszta jest przeciw.
                • Gość: jr Re: Nie czytaj prasy zydowskiej. IP: 203.129.132.* 19.02.03, 06:38

> Tylko USA i Izrael chce wojny bez mandatu ONZ i w USA wiekszosc jest temu
                  > przeciwna.
                  >
                  > Zadne inne panstwo na Ziemii nie popiera ataku bez mandatu ONZ
                  >
                  > W ONZ zgody wymaga sie od USA, Francji, Rosji, Chin, a nie wszystkich panstw
                  > naszego globu. Wiec nie mozna prezentowac ONZ-etu jako nieodpowiedzialnej
                  > organizacji jak to Izrael i USA chcieliby to przedstawic.
                  >
                  > Jezeli jestes za USA to jestes TYLKO za USA. Bo reszta jest przeciw.

tak , ale mandat chca dac np. anglicy i australijczycy! tylko socjalistyczna
                  trojca narodow - germano-franco-sowieci sa przeciw bo im zazdrosc paly grzeje!!!

ja proponuje polsce przylaczenie sie do sojuszu usa-anglia-australia i kopnac w
                  dupe rozpadajace sie eu!
                  • lolo271 Re: Nie czytaj prasy zydowskiej. 19.02.03, 06:43
                    Gość portalu: jr napisał(a):

> Gość portalu: polishAM napisał(a):
                    >
                    > > Tylko USA i Izrael chce wojny bez mandatu ONZ i w USA wiekszosc jest temu
                    > > przeciwna.
                    > >
                    > > Zadne inne panstwo na Ziemii nie popiera ataku bez mandatu ONZ
                    > >
                    > > W ONZ zgody wymaga sie od USA, Francji, Rosji, Chin, a nie wszystkich pans
                    > tw
                    > > naszego globu. Wiec nie mozna prezentowac ONZ-etu jako nieodpowiedzialnej
                    > > organizacji jak to Izrael i USA chcieliby to przedstawic.
                    > >
                    > > Jezeli jestes za USA to jestes TYLKO za USA. Bo reszta jest przeciw.
                    >
                    > tak , ale mandat chca dac np. anglicy i australijczycy! tylko socjalistyczna
                    > trojca narodow - germano-franco-sowieci sa przeciw bo im zazdrosc paly
                    grzeje!!
                    > !
                    >
                    > ja proponuje polsce przylaczenie sie do sojuszu usa-anglia-australia i
                    kopnac w
                    >
                    > dupe rozpadajace sie eu!
                    kierownictwa us................
                  • Gość: polishAM Re: Nie czytaj prasy zydowskiej. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 19.02.03, 07:12
                    W. Brytania i Australia zadecydowaly ostatniego weekendu, ze potrzebny jest
                    mandat ONZ do uczestnictwa ich w wojnie. Mimo wojennej retoryki T. Blaira. Wiec
                    ta retoryka byla tylko proba intymidacji reszty panstw. W dniu dzisiejszym
                    retoryke wobec panstw srodkowoeuropejskich zaczal Jaques Chirac i widzialem
                    mine polskiego ministra w TV (Szmajdzinski), ktora mowila wszystko. To mina
                    prostytutki, ktora w ostatniej chwili zadecydowala, ze nie chce sie ruchac.
                    Znam ten widok. Polska nie ma zadnego interesu zeby uczestniczyc w tym
                    gangsterstwie, bo tak to trzeba nazwac.
                    • bulldog3 Re: Nie czytaj prasy zydowskiej. 19.02.03, 21:20
                      mozg ci wypralo calkowicie !!! czlowieku !! ile ty lat mieszkasz w USA ??? i
                      niczego sie nie nauczyles ?? zadnego logicznego rozumowania ?? Jesli nasi
                      chlopcy z Marines nie rozpieprza Sadama to on to zrobi z nami za rok za dwa ,
                      ale napewno zrobi ,juz zapomniales o 9.11. ?? kto to zrobil ?/ Marsjanie ?????
                      pamiec spoleczenstwa jest krotka,kto pierwszy zaatakowal ??? Ameryka
                      Arabow ??? czy Arabowie z ich oblakana wojowniczo nastawiona religia
                      zaatakowali WTC ??? Jesli jestes takim obronca Sadama to idz protestuj
                      przeciwko amerykanskiemu imperializmowi a potem idz grzecznie do domu i czekaj
                      kiedy pewnego poranka gaz musztardowy udusi ciebie i rodzine lub bakterie
                      anthraksu czy innego swinstwa rozwala ci wnetrznosci w imie Allacha i ich
                      oblakanej fanatycznej religii ktora znana jest od czasow Sobieskiego ze swej
                      sily ekspansji i zaborczosci.
                      • Gość: polishAM Re: Nie czytaj prasy zydowskiej. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 21.02.03, 03:44
                        Tak, tak 55 lat niesprawiedliwosci, okupacja Palestyny, przekupione regimy w
                        Egipcie, Jordani, Pakistanie. Utrzymywanie Izraela. Stracone pieniadze.
                        Terroryzm i poltora miliarda ludzi nienawidzacych Ameryki. Wojna jest
                        rozwiazaniem na wszystko. Gdzie ja to slyszalem. I pomyslec, ze Bali bylo na
                        mojej liscie miejsc do odwiedzenia (whoremongering), no more. Zastanowcie sie,
                        nie dajcie sie zwiesc tej jawnej propagandzie. Macie swoje rozumy.
                      • Gość: Pawel Re: Nie czytaj prasy zydowskiej. bulldog3 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.02.03, 07:55
                        A cos ty taki wystraszony o wlasny tylek? Wiecej odwagi, bo cie strach zabije
                        a nie zaden antrax.
                        • Gość: polishAM Re: Nie czytaj prasy zydowskiej. bulldog3 IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 22.02.03, 07:28
                          To nie jest zadna obrona przed agresorem. To jest czyste, zaplanowane cynicznie
                          gangsterstwo. Buscha i zydowskiej propagandy. Jak wam sie podoba zydowska
                          propaganda w telewizji. Na okraglo.
    • Gość: Kasia Niech zyje prezydent Saddam Husajn!!! IP: *.bredband.skanova.com 22.02.03, 10:30
      Nalezy aresztowac Busha i postawic go przed trybunalem w Hadze za przestepstwo
      planowania ludobujstwo.
      • jajecznical ty gupi hooju ze skanova 22.02.03, 11:11
        wypierdola cie z tej Szwecji za twoje brednie
        albo za pedzenie bimbru
      • ertem ty, mendo forumowa-skanova 22.02.03, 15:07
        jestes zrobiony... spierfdalaj

szwedka, pozwol to mu najebie...tylko raz, dobra..
      • Gość: polishAM Precz z prowojenna agitacja. IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 23.02.03, 01:17
        Kto nawoluje do wojny i ludobojstwa nie powinien miec racji bytu w polityce.
        Zdejmowac warmongers. W przeciwnym przypadku zacznie sie cos bardziej powaznego.
        • Gość: cos bardziej powaz Re: Precz z prowojenna agitacja. IP: *.proxy.aol.com 08.03.03, 13:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka