seinfeld Re: POMROCZNA - skad ta nazwa? n/t 27.05.03, 19:46 Jerzy Urban wymyslil w NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Ale etymologia? 27.05.03, 19:47 seinfeld napisał: > Jerzy Urban wymyslil w NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
seinfeld Re: Ale etymologia? 27.05.03, 19:50 Przeciez juz pisales gdzies i to chyba wczoraj wiec po co udajesz glupa ni stad ni zowad? Chyba, ze chcesz znow blysnac domorosla "etymologia" ? Wal w takim razie bo mnie sie niechce szukac. Dla Polska jest Polska niezaleznie od tego kto rzadzi i czy jest tam niepodleglosc gdyz mieszkaja tam Polacy i ja nim jestem. Nienawisc do Polski miedzy innymi przejawia sie rzucaniem obelg. Odpowiedz Link Zgłoś
biegunka_konsularna Re: Ale etymologia? 27.05.03, 19:53 seinfeld napisał: > Nienawisc do Polski miedzy innymi przejawia sie rzucaniem > obelg. Ja moge rzucic biegunka. To sie liczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Re: Ale etymologia? 27.05.03, 19:59 seinfeld napisał: > Przeciez juz pisales gdzies i to chyba wczoraj wiec po co > udajesz glupa ni stad ni zowad? Zgadza sie, ale to byl moj domysl. Poza tym niedobrze mi sie zrobilo, jak sie dowiedzialem, ze to Urban zmajstrowal, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko entymologia? TAKIE trudne słowo?! IP: *.union01.nj.comcast.net 27.05.03, 21:32 Te, mądrala, bydlaczku poszukaj z łaski swojej na I N T E R N E C I E (to taka ikonka z "e" albo "N" na ekranie) "Pomroczność Jasna" i Ci wyjdzie. Od tego (internet) jest. Gamonie tutaj potrafią dobrze kurwować itd ale z historii i szukania po książkach była aby mizerna trójczynka i to zaraz widać nawet po latach. Jak nie znajdziesz od razu dorzuć jeszcze "Wałęsa" (ale nie ten szlachetny od Nobla) i na pewno Ci wyjdzie. P.S. Nie dziękuj. Czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Hehe, radosc neofity szMirka... 27.05.03, 21:37 Niespecjalnie pasjonuje mnie twoje hobby czyli wyszukiwanie smieci wszelakich w sieci, ktora przed chwila odkryles, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko radość? IP: *.union01.nj.comcast.net 27.05.03, 21:43 No i gdzie ta twoja pomroczność ja się pytam? Za mało wskazówek? Odkryłem internet? Ja po prostu jestem górnikiem z zawodu. Data mining. www.digital-healthcare.co.uk/applications/contract/data-mining.asp To wszystko. Nieładnie się tak naśmiewać z cudzuch zawodów, obojetnie czy dachy czy sprzątanie czy jakieś komputery, wiesz? Oj, nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko No dobra, wyjasnię ci... IP: *.union01.nj.comcast.net 27.05.03, 21:56 NIE POTRAFISZ SŁUCHAĆ!! he! he! he! "Zarówno wyjaśnianie, jak i słuchanie objaśnień wymaga czasu, uwagi i systematyczności. W przeciwnym wypadku powstanie typowa pomroczność jasna..." -powiedział poeta chcąc powiedzieć coś innego. www.heading.enter.net.pl/kompbud.htm Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Re: radość? 27.05.03, 22:08 Gość portalu: Mirko napisał(a): > No i gdzie ta twoja pomroczność ja się pytam? > Za mało wskazówek? > > Odkryłem internet? > Ja po prostu jestem górnikiem z zawodu. > Data mining. Jedyny "mining" jaki ty uprawiasz, zapamietale zreszta, to dlubanie palcem w nosie, heheh. Glupek, wpierdala cos w ktoras z wyszukiwarek i pozniej cieszy sie publicznie, ze znalazl jakiegos smiecia. Cos chcesz udowodnic, tylko nie bardzo wiesz, co. To jest glupku w/g ciebie data mining. Boze, co za kmiotostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko A bydełko jakie ciemne było - takie pozostanie. IP: *.union01.nj.comcast.net 27.05.03, 23:42 Bo "ten typ tak ma". Odpowiedz Link Zgłoś
mylycjant Re: A bydełko jakie ciemne było - takie pozostani 27.05.03, 23:57 A wlasnie. Zlosliwy ma czasami przeblyski inteligencji ale ogolnie nadaje na poziomie rynsztoka. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Ten poziom jest swietnie dopasowany... 28.05.03, 03:52 ... do poziomu tutejszej publiki. Z niewielkimi wyjatkami. Remember, mind your audience, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: POMROCZNA - skad ta nazwa? n/t 28.05.03, 11:15 A ja myslalam, ze zanim sie cos klapnie to sie czlowiek zastanowi, co i kogo przez to poprze. Bo jak nie, to co? "Pomrocznosc jasna" i to przez caly czas???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Z wykopalisk IP: *.union01.nj.comcast.net 28.05.03, 13:44 www.man.poznan.pl/~ritter/Html/photoabout_07.html Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Re: POMROCZNA - skad ta nazwa? n/t 28.05.03, 15:18 lalka_01 napisała: > A ja myslalam, ze zanim sie cos klapnie to sie czlowiek zastanowi, co i kogo > przez to poprze. Bo jak nie, to co? "Pomrocznosc jasna" i to przez caly czas??? > ? Widze, ze nie pominelas okazji zeby mi dogryzc, tyle, ze troche na sile i dlatego nie bardzo ci to wyszlo. Po pierwsze, sprawa paszportowa jest sprawa paszportowa, niezaleznie od tego jakiego okreslenia sie uzywa. Nie musze znac znaczenia i pochodzenia nazwy zeby go uzywac. Znasz znaczenie i pochodzenie np. nazwy "Kanada"? Prawdopodobnie nie. A przeciez go uzywasz/"popierasz". To, ze jakis tam zaglodzony "wieszcz" wymyslil to okreslenie w jakiejs tam szkolnej lekturze, ktora czytalem lat temu 20 i tego nie pamietam nie musze sie wstydzic. Nie wstydze sie takze, ze nie zasadniczo nigdy nie lubilem poezji, z zwlaszcza nadetej poezji tzw. wieszczow, ktora wlewano wiadrami do glow w doskonalym systemie szkolnym PRL. No i co z tego? A dlaczego ty tak dobrze ja pamietasz? Wlasnie opuscilas progi szkolne, czy tez moze byla to jedyna lektura jaka przeczytalas i dlatego tak toba wstrzasnela, hehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: POMROCZNA - skad ta nazwa? n/t 28.05.03, 16:13 Moze to Ci pomoze: www.otto.pnet.pl/Teksty/087.htm To nie ten "wieszcz", ale co za roznica. Moze sie dzieki temu lepiej poczujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Bydlaczku... IP: *.union01.nj.comcast.net 28.05.03, 18:10 ...Twój problem to to, że własne nieuctwo i typowo polskie chamstwo usiłujesz przykryć papierkiem bezczelności jak cieć parujące o poranku - pardon - gówno - na chodniku przed bramą. Niestety nadal widać co to jest a od czasu do czasu ktoś w Ciebie wdeptuje - jak powiedziałby poeta. Oczywiście, że można nie wiedzieć skąd pochodzi nazwa Kanada czy Berlin. Ja n.p. też nie wiem ale gdybym był ciekaw to w moment potrafię sie dowiedzieć. Nie trzeba znać pochodzenia nazwy Kraków żeby jechać do Krakowa, mieszkać w Krakowie itd. Problem pojawia się jednak WYRAŹNIE jeśli nie rozpoznaje się róznicy pomiędzy antyczną sztuką dyskusji od innych istotnych i także oczyszczających organizm czynności fizjologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś