23.04.13, 12:38
Korzystaliście kiedyś z porad prawnych online? Bo potrzebuję pomocy i nie wiem, czy skorzystać z takiej opcji, czy może od razu skorzystać z usług jakie świadczy profesjonalna kancelaria prawna? Wrocław to miasto, gdzie mieszkam. Jest tu dużo prawników, ale wiadomo, że każda wizyta w prawnika to wydatek, a porady online często są for free ;) Z góry dzięki za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • modna.wygodna Re: Porady 26.04.13, 11:46
      Nie ufałabym takim poradom online. Od kwestii prawnych zazwyczaj sporo zależy i jest to na tyle poważna sprawa, żeby jednak zainwestować w profesjonalne usługi. Ja polecić Ci mogę prawnika z Wrocławia, z którego usług korzystał mój brat. To bardzo szanowana kancelaria, a osoby w niej pracujące są godne zaufania.
    • niltawa Re: Porady 16.07.13, 11:58
      ja nigdy nie miałam okazji, ale w razie czego dobrze wiedzieć, ze coś takiego w ogóle funkcjonuje
      • klawdzia1108 kolory 31.01.14, 13:58
        szukam porady. Czy pasują do siebie kolory: zółty i różowy np przy robieniu biużeterii?
    • luisal Re: Porady 24.01.14, 11:39
      Z porady prawnej online jeszcze nie korzystałam, ale jeśli szukasz porady prawnej to mogę polecić Ci dobrego prawnika (Sebastian Kordel) -znakomity adwokat. Zielona Góra, ul. Pod Filarami 4/2 - to adres jego kancelarii, a więcej informacji znajdziesz na stronie jego kancelarii.
    • liliiiana Re: Porady 12.03.14, 10:18
      Jeżeli masz gwarancję, że porad prawnych online udzielają prawnicy, a nie zwykły lud, to dlaczego nie?
      • luluska Re: Porady 04.02.15, 13:58
        Ja bym wolała osobiście skorzystać z pomocy prawnej w Słupsku przykładowo niż szukać porad online.
    • dewo Re: Porady 09.02.15, 16:12
      Jeżeli już tutaj wszystko doradzacie, to ja mam takie nietypowe pytanie, jaki byłby najlepszy preparat, który zrobi usuwanie grafiti warszawa? bo u mnie na klatce jest pełno takich rysunków, to wygląda bardzo źle i chcę się tego pozbyć
    • modna.wygodna Re: Porady 11.02.15, 16:07
      Wolałabym chyba jednak spotkać się z prawnikiem w cztery oczy i obgadać sprawę :)
    • ciapek1111 Re: Porady 13.02.15, 09:56
      Nie korzystałam nigdy, ale uważam to za dobry pomysł w kwestiach takich 'małych' porad prawnych. Na pewno jest to tańszy i szybszy sposób niż wizyta u tradycyjnego prawnika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka