marywita 26.04.08, 20:50 Wiem, ze nie uzdrowię tego forum ale.... tak przykro mi je czytać. Wiecie chłopaki dlaczego....... ??( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marywita Re: wiem 26.04.08, 21:07 Ci co wyemigrowali cieszą się, że Polska ginie. Ci zostali cieszą się , że tamtym źle. Nie wiem...... jak można siedzieć godzinami w necie tylko po to by udowodnić komuś, że ma gorzej jak my. Co to jet "gorzej" ? jakas dwfinicja ? JWolna chata.... Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: wiem 26.04.08, 21:11 Chcesz reformowac cynicznych, podstarzalych mordercow malutkich foczek? Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: wiem 26.04.08, 21:17 Eeeeeeeee gdzie bym tam chciała kogokolwiek reformować. taak sobiee... zastanawiam sie nad duszą emigranta.. Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem nie wiesz... 26.04.08, 21:38 Nie wiesz jak to jest zyc ze swiadomoscia ze w Polsce zazdroszcza ci nawet swiatla slonecznego. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=78833798&a=78846555 marywita napisała: > Eeeeeeeee gdzie bym tam chciała kogokolwiek reformować. > > taak sobiee... zastanawiam sie nad duszą emigranta.. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek_z_portu Re: wiem 26.04.08, 21:56 Nie musisz nic uzdrawiac towarzyszko redaktorko, nie poswiecaj sie... Powiem ci w tajemnicy, ze choroba tego forum polega na tym, ze nie moze sie pozbyc takich chorych umyslowo alkoholiczek jak a ty. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek_z_portu Re: wiem 26.04.08, 21:58 Acha, nie pisz do siebie samej. Marywita i nad oceanem to jedna i ta sama osoba, chora psychicznie. Tylko nie wiadomo, ktora bardziej jest pijana. Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Portowy Wacku... 26.04.08, 23:00 Zycie na emigracji strasznie ci we lbie pokrecilo. Uwazaj, za toba! Nadauowa!!! Hehehehehehe... wacek_z_portu napisał: > Acha, nie pisz do siebie samej. > Marywita i nad oceanem to jedna i ta sama osoba, chora psychicznie. > Tylko nie wiadomo, ktora bardziej jest pijana. Odpowiedz Link Zgłoś
centurionblackcard Re: Portowy Wacku... 27.04.08, 18:29 marywita a mnie to forum zaczyna wciagac buahahaha takiej dziecinady dawno nie widzialem i wiesz co wcle nie jest mi ich zal maja to na co zasluzyli niech sie rwa za lby. Co by jeden z drugim nie pisal wystarczy ze otworzy okno i bedzie wiedzial gdzie jest. Poprostu smiechu warte zeby zyjac w innym kraju ciagle myslec o Polsce. I wypisywac brednie jak to tam zle. Co to kogo obchodzi jak tam jest kiedy sie mieszka gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Portowy Wacku... 27.04.08, 20:44 i tu sie z Toba zgadzam w 100%,to choroba chyba heheeee Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Masz racje... 27.04.08, 22:33 ...absurdalnosc tego forum jest fascynujaca. "jphawajski napisał: > za 2 miesiac wybieram sie polski. jade bo mnie serdecznie i goraco > zaprasza rodzina i przyjaciele." "waldek.usa napisał: W Polsce mam znajomych, ktorzy zawsze sie ciesza z kontaktu ze mna..." Hehehehe, oni sami jechac nie chca, robia to dla kogos... Odpowiedz Link Zgłoś