dorotatop 14.04.10, 08:30 czy możecie mi podpowiedzieć co zabrać w podróż dla dzieci oczywiście pomijając ubrania paszporty i coś na gorączkę bo już sama nie wiem dziś wyjeżdżam i tak myślę cały czas czy wszystko wzięłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukmacherka34 Re: NIEMCY i 2 dzieci 14.04.10, 08:35 przede wszystkim spokój, co zapomnisz to kupisz)) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Polska i 2 dzieci 14.04.10, 09:02 a co wzielabys w podroz po Polsce? Ja mysle, ze musisz zribic zakupy bo Niemcy to III swiat i tu nic nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: Polska i 2 dzieci 14.04.10, 10:05 O wodzie butelkowanej nie zapomnij! Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: Polska i 2 dzieci 14.04.10, 14:04 Ja tam nic wiecej niz na goraczke nigdy ze soba nie biore, bo i po co. Biore jeszcze cos na katar (w sensie jakas wode morkska czy cos). Wiecej lekow nawet w domu nie posiadam. Ale z moich obserwacji duzo matek-polek takacha ze soba tone lekow nie-wiadomo-na-co. Odpowiedz Link Zgłoś
david-jonas Re: NIEMCY i 2 dzieci 14.04.10, 18:36 Spray do nosa,cos na goraczke.Reszte kupuje jak jest potrzebne na miejscu.Na droge cos do picia do jedzenia jakies gry do grania lub ksiazeczkie,jak jedziemy na noc to koc zeby nie bylo malemu za zimno jak spi.Ewentualnie mozesz wziasc worki jakby ktores z malych mialo mdlosci-mam nadzieje ze nie.Milej podrozy Odpowiedz Link Zgłoś
zajacowna Re: NIEMCY i 2 dzieci 14.04.10, 22:18 miedzynarodowe karty ubezpieczenia zdrowotnego Odpowiedz Link Zgłoś