justka73 04.06.10, 11:36 Czy znacie jakieś godne polecenia kwatery/domki/ośrodki wypoczynkowe dla rodziny z dziecmi (2+3)w Augustowie? Będę wdzięczna za opinie. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atwar1 Re: Augustów - gdzie? 07.06.10, 20:43 Żeby się nie powtarzać wklejam linka do poprzedniej wypowiedzi na ten temat:Nocleg w Augustowie Odpowiedz Link Zgłoś
35lucy Re: Augustów - gdzie? 11.06.10, 13:45 A musi być sam Augustów? Bo ja znam przepiękne miejsca nad kanałem augustowskim. Las, woda - po prostu cudnie. Sprawdź sobie wieś Mikaszówka - moje ukochane miejsce w które jeżdżę co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
justka73 Re: Augustów - gdzie? 13.06.10, 13:47 nie, nie musi byc sam Augustów. Okolice również, jeśli możesz polecic jakieś fajne miejsce na wyjazd będę zobowiązana. J. Odpowiedz Link Zgłoś
jancie57 info-Augustów 12.06.10, 11:43 Witam, w jakim terminie miałby to być pobyt tj, od...do.. W jakim wieku są dzieci?/ze względu na zniżki W przypadku zainteresowanie przesłać te odpowiedzi na meila /jcierzniewski@epf.pl / po otrzymaniu tych podpowiedzi prześlemy pełną ofertę na ten wypoczynek w Augustowie Odpowiedz Link Zgłoś