Dodaj do ulubionych

domki-morze

24.02.11, 08:22
Planuję w tym roku wakacje nad morzem, ale zamarzyły mi się domki. Znacie może jakąś miejscowość blisko Kątów Rybackich, Jantara czy Jarosławca, w której jest jakiś ow z domkami albo coś w tym stylu? Będę bardzo wdzięczna za info.
Obserwuj wątek
    • marcin_zabielski Re: domki-morze 24.02.11, 19:04
      W tych okolicach nic nie znam. Może być problem. Poszukaj w Dębkach. A jak chcesz pojechać kawałek dalej na zachód, to wybierz się do Łeby. Tu bez problemu znajdziesz kilkanaście propozycji. Sprawdź je tutaj - łeba domki
    • sanna2009 Re: domki-morze 24.02.11, 21:58
      Zobacz ośrodek z domkami w Jantarze bardzo polecany również na tym forum
      www.wakacjezdzieckiem.pl/oferta/235.html
    • akukuk Re: domki-morze 02.03.11, 09:03
      W junoszynie- miejscowości miedzy jantarem a stegna powstal nowy ośrodek z drewnianymi domkami: domki na 102. Dzwonilam tam i maja super wyposazenie- bedzie plac zabaw dla dzieci, altana z grillem- duzo miejsca do brykania a co najwazniejsze spokojnie, bez tlumu i halasu. Podoba mi sie to ze wszystko jest nowiutkie- łóżka, materace, ładna łazienka, fajnie wyposażona kuchnia- a to ważne jest dla mnie jak jadę z dzieckiem.

www.mierzejadomki.pl
      www.domkina102.pl/
      aha- do konca marca maja promocje!!!
    • pannazajeta Re: domki-morze 02.03.11, 17:09
      Myślę, że jest mnóstwo ofert z domkami w samym Jarosławcu. Ponieważ w tym roku się właśnie tu wybieram to przeszukałam dokładnie i podaję linki do tych, które mnie najbardziej zainteresowały:
      www.admiral.nadmorzem.net/
      www.katani.afr.pl/index.htm
      www.budzich.jaroslawiec.pl/
      www.marina.afr2.pl/index.htm.
      Ostatecznie jednak zdecydowałam się na ten: www.sloneczna-plaza.com.pl/ Mam nadzieję, że będzie super, czego i Tobie życzęsmile
    • kapia-kalia Re: domki-morze 14.03.11, 10:08
      polecam Wicie koło Jarosławca.
      • kapia-kalia Re: domki-morze 14.03.11, 10:09
        Ośrodek Wiciowe Chaty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka