Dodaj do ulubionych

Rabka Zdrój

06.07.11, 08:59
Witam na dniach wybieramy się do Rabki no i poszukujemy noclegi dla osoby dorosłej + dziecko 6lat najlepiej wyżywieniem w okolicach ul Rudnika 3b pobyt około tygodnia, z góry dziękuję za opinie i podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • sabami Re: Rabka Zdrój 07.07.11, 21:41
      W Rabce polcam Sanatorium Cegielski. Bardzo dobre warunki, czyste pokoje, dobre jedzenie, place zabaw i domowe przedszkole, supe baza rehabilitacyjna i odnowy, a teraz basen z podgrzewana woda.

www.sanatorium-cegielski.pl
    • kinga_owca Re: Rabka Zdrój 10.07.11, 09:02
      nie mam pojęcia gdszie jest ulica Rudnika, ale w Rabce polecam ośrodek Ania
      byliśmy tam w maju i w lipcu jedziemy ponownie, tak nam się spodobało
      pyszna, domowa kuchnia - własne ciasta, kompociki itp.
      dla samej kuchni warto wink
      • nutka011 Re: Rabka Zdrój 03.01.15, 00:42
        Witam! Byłam w Rabce w Cegielskim we wrześniu 2014r z wówczas jeszcze 5 letnim synem i jeśli ktoś ma dziecko z alergia na grzyby i pleśnie to niestety szczerze odradzam. Faktycznie baza była dość dobra, zabiegi również, polecam stołówkę ale niestety w pokojach panował chłód i wilgoć mimo tego, że na zewnątrz we wrześniu była bardzo ładna pogoda. Efektem tego była rozwijająca się alergia u syna z pokrzywką włącznie. Dzieci inne również kichały, kaszlały itd. Ewakuowaliśmy się po 4 dniach. Tiurnusy sanatoryjne zaczynały się w dniu naszego wyjazdu. My byliśmy indywidualnie i dzisiaj żałuję że nie zmieniłąm poprostu ośrodka to być może nie musielibyśmy wracać 500km do domu a skorzytsalibyśmy z atrakcji w okolicach bo tego naprawdę nam żal. Nie wiem czy po tych sensacjach pojadę jeszcze kiedyś w góry z dzieckiem. Zaznaczam, że kilkakrotnie rozmawiałam z pracownikami sanatorium którzy zaręczali ze obiekt jest ogrzewany i suchy( być może ale w sezonie grzewczym). My byliśmy przed sezonem i z powodu wysokich temperatur na zewnątrz i małej liczby gości ( zaledwie kilka osób z dziećmi) ogrzewania budynku nie włączono. Szkoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka