Dodaj do ulubionych

Bardzo proszę o namiary Sarbinowo , Chłopy

01.07.04, 22:31
Witam bardzo proszę o namiary na jakieś kwatery lub pensjonaty w Sarbinowie,
Chłopach. Chodzi mi o pokój dla rodziców i 11 miesięcznej Kruszynki z
łazienką. może znacie jakieś? proszę. pozdrawiam anka, acha i ceny takie do
45 zł za osobę dorosłą na dobę. dziękuje z góry
Obserwuj wątek
    • malgorzatamurawska Re: Bardzo proszę o namiary Sarbinowo , Chłopy 04.07.04, 19:10
      Cześć.Za miesiąc wyjeżdżamy do Chłopów z naszym dwuletnim smykiem. Nie wiem
      kiedy planujecie ewentualny wyjazd, nie wiem też czy będą tam jeszcze jakieś
      wolne miejsca. Możesz sprawdzić. Jest to Dom Wypoczynkowy Ewa, 100m. od morza,
      trzyosobowy pokój z łazienką - 100zł. Naokoło domu jest bardzo dużo miejsca,
      plac zabaw, grill, altana i przede wszystkim cisza i spokój.Telefon: (094)
      3165795. Życzę powodzenia.
      • jaaneczka Re: Bardzo proszę o namiary Sarbinowo , Chłopy 04.07.04, 22:09
        Dzięki za namiary, będę próbowała jutro dzwonić pozdrawiam anka, planujemy
        wyjazd ok. 1 sierpnia
        • malgorzatamurawska Re: Bardzo proszę o namiary Sarbinowo , Chłopy 07.07.04, 14:20
          My również wyjeżdżamy 1 sierpnia. Miło byłoby się spotkać. Jeżeli nie udało Ci
          się w "EWIE", to spróbuj jeszcze w "Koralu" w Sarbinowie.Tam również
          dzwoniliśmy, z tym, że mają wolny pokój dopiero od 7 sierpnia. Jeśli Ci pasuje
          to zadzwoń: 094 3165958. Fajne miejsce, 80m. od plaży strzeżonej, basenik, plac
          zabaw, cena za pokój trzyosobowy 112 zł. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka