Dodaj do ulubionych

Termy Uniejów k/Łodzi

02.12.12, 13:54
Szukam coś na ferie zimowe.
Wstępnie mam ochotę na Zagrodę Młynarską.
Czy ktoś tam już bywał?
Obserwuj wątek
    • zosiulaa Re: Termy Uniejów k/Łodzi 19.04.13, 08:51
      Ferie, ferie i po feriach wink I to już dawno, ale jak tam, gdzie zdecydowałaś się pojechać? Byłaś na termach? Mam nadzieję, że tak smile W ogóle szkoda, że tak późno znalazłam ten wątek, bo jako stała bywalczyni chętnie bym Ci coś podpowiedziała. Ale jeśli ktoś rozważa wizytę to szczerze polecam się nie zastanawiać, tylko rezerwować pierwszy wolny termin i ruszać do Uniejowa smile Ja jeździłam nawet w zimę z przyjaciółką, ale dla rodzin z dziećmi najlepszy sezon już niedługo będzie się zaczynał… choć nie powiem, my też lubimy poszaleć na zjeżdżalniach od czasu do czasu wink Fajne miejsce dla małych i dużych jednym słowem.
      • malgosiek2 Re: Termy Uniejów k/Łodzi 19.04.13, 16:32
        No i byliśmy w Termach smile
        Dzieciaki zadowolone na maksa.
        Siedziały po 4 godz.w wodzie.
        Zakwaterowanie mieliśmy w Zagrodzie Młynarskiej.
        Cisza, cisza dookoła i to było dla mnie najlepsze oraz do tego książki.
      • adal-bert1 Re: Termy Uniejów k/Łodzi 22.07.14, 23:11
        zosiulaa napisała:

> Ferie, ferie i po feriach wink I to już dawno, ale jak tam, gdzie zdecydowałaś s
        > ię pojechać? Byłaś na termach? Mam nadzieję, że tak smile W ogóle szkoda, że tak p
        > óźno znalazłam ten wątek, bo jako stała bywalczyni chętnie bym Ci coś podpowied
        > ziała. Ale jeśli ktoś rozważa wizytę to szczerze polecam się nie zastanawiać, t
        > ylko rezerwować pierwszy wolny termin i ruszać do Uniejowa smile Ja jeździłam nawe
        > t w zimę z przyjaciółką, ale dla rodzin z dziećmi najlepszy sezon już niedługo
        > będzie się zaczynał… choć nie powiem, my też lubimy poszaleć na zjeżdżaln
        > iach od czasu do czasu wink Fajne miejsce dla małych i dużych jednym słowem.
        witam,
        wybieramy się w najbliższy weekend, mam w związku z tym pytanie - czy długo czeka się w kolejce, czy wchodzi się z marszu? słyszałem, że trzeba uwzględnić zapas czasowy, ale wolę spytać i zweryfikować
        z góry dziękuję za odpowiedź
        pozdrawiam
        • malgoska_1979 Re: Termy Uniejów k/Łodzi 23.07.14, 14:13
          Czekanie w kolejce to norma. Termy są czynne od godz. 9, przyjeżdżając po g.10, staliśmy w kolejce do ok. 12.30 żeby wejść, innym razem będąc na miejscu już o 8.50, weszliśmy przed 10. Mówię o weekendach, nie wiem jak to wygląda w tygodniu. Przy takich upałach, czekanie w tej kolejce jest masakryczne.
          • daniel1936 Re: Termy Uniejów k/Łodzi 06.10.14, 19:48
            Byłem we wrześniu. Polecam wypad w środku tygodnia i tak około 19:00. Cieplutka woda i dosyć luźno.
            • nchyb Re: Termy Uniejów k/Łodzi 07.10.14, 08:43
              czy zimą te termy też są czynne?
              byłam w Mszczonowie, tam też są termy (chyba mniejsze niż te w Uniejowie) to zimą czynny jeden zewnętrzny basen i ten wewnętrzny. A jak jest w Uniejowie?
              • malgosiek2 Re: Termy Uniejów k/Łodzi 17.10.14, 00:09
                Tak, czynny, ale nie wszystkie baseny.
                Te typowo letnie ze zjeżdżalniami nieczynne.
                Na dworze chyba 2 lub 3 baseny w wewn wszystkie.
                • nchyb Re: Termy Uniejów k/Łodzi 17.10.14, 08:59
                  dziękuję za info smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka