blum10 23.07.04, 17:03 Chciałabym pojechać do Leby z moją 3,5l córką (może przez chwile bedzie mąż) Chciałabym, zeby w pokoju była lodówka (aneks kuchenny). Czy możecie coś polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justok1 Re: Leba - szukam kwatery 26.07.04, 07:45 Witaj Moge polecic sprawdzona kwatere w Lebie. Bylismy w tym roku juz trzeci (i na pewno nie ostatni) raz. To pensjonat Głan - www.glan.ta.pl - tam znajdziesz wiekszosc informacji. W razie pytan mozesz dzwonic do przemilych wlascicieli a jesli wolisz spytac o cos mnie to pisz na justok@poczta.onet.pl Pozdrawiam Justyna, mama Uli 15.10.2001 Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Leba - szukam kwatery - do Justok 26.07.04, 19:01 Justys, a jedziecie do Łeby tez w tym roku? Bo my tak. ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama [...] Odpowiedz Link Zgłoś
justok1 Re: Leba - szukam kwatery - do Justok 27.07.04, 08:54 Patys, mu juz bylismy)))) Od 29 maja do 14 czerwca - i nawet trafilismy niezla pogode) Pozdr Justyna, mama Uli 15.10.2001 Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: Leba - szukam kwatery 27.07.04, 12:09 blum10 napisała: > Chciałabym pojechać do Leby z moją 3,5l córką (może przez chwile bedzie mąż) > Chciałabym, zeby w pokoju była lodówka (aneks kuchenny). Czy możecie coś > polecić ? Mam też 3,5 latkę, mąż też tylko na chwilę, też poszukuję z ankesem kuchennym lub lodówką. Jednak wymóg podstawowy to jak najbliżej morza. Przeglądałam oferty z necie i wszystkie najmarniej kilkaset metrów do morza czy są w ogóle jakieś nad samym morzem? - będę wdzięczna za info! Pozdr Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: Leba - szukam kwatery 23.02.05, 13:35 Może ktoś jeszcze ma jakąś sprawdzoną kwaterę dla matki + 4,5 latki? - przełom sierpnia i września, coś niedrogiego, blisko morza. Będe wdzięczna za info! Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 Re: Leba - szukam kwatery 27.07.04, 22:13 Hej, Polecam pensjonat Maryla przy ul.Nadmorskiej, bardzo blisko do morza. Pokoje maja lodówki, ale niestety nie maja aneksów kuchennych. Pozdrawiam, Lena www.leba-kurort.pl/pre_wyszuk.php?show=maryla/ Odpowiedz Link Zgłoś
justok1 Re: Leba - szukam kwatery 28.07.04, 08:18 Z tymi kwaterami tuz nad morzem radzilabym uwazac i wypytac wczesniej o dokladne polozenie - zeby okna nie wychodzily na wieksze ulice, zeby to nie bylo blisko dyskotek itp. Szczegolnie kiedy sie jedzie w sezonie. Czasem warto wybrac miejsce ciut dalej od morza, ale ze swietym spokojem w godzinach ciszy nocnej Odpowiedz Link Zgłoś