Dodaj do ulubionych

narty & spa

28.10.13, 08:40
Szukam czegoś co pogodziłoby potrzeby moje i reszty rodziny. Nie jestem specjalnie jeżdżąca, synowie (10 lat) tak. Możecie polecić coś fajnego na zimowy urlop?
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: narty & spa 28.10.13, 09:45
      a jak z twoim podejściem do cen i w której części Polski?
      ja tam chwalę sobie m.in. hotel Stok w Wiśle...
      • dorek3 Re: narty & spa 28.10.13, 09:49
        Zdaję sobie sprawę że spa w sylwestra to wysokie ceny a chcemy jechać 27/12-05/01.
        Wszędzie w góry mam daleko (z W-wy) więc każde miejsce warte tego rozważę.
        • dorek3 Re: narty & spa 28.10.13, 22:33
          Chyba jednak przeceniłam swoje możliwości. Dla naszej czwórki 9 dni w proponowanym hotelu Stok to 9000. Przegięcie. I wszędzie bardzo podobnie. I obłożenie też niezłe. A podobno Polacy to taki biedny naród...

Zaczynam odpuszczać SPA ale chociaż basen by się przydał na miejscu.
          • xtomahx Re: narty & spa 29.10.13, 07:03
            A może coś na Słowacji w pobliży basenów termalnych?

Ja wybieram się w podobnym okresie do Zakopanego, Płacę za pokój 2osoby dorosłe + 10 latka 200 PLN za dobę + jedzenie. W pobliżu aquapark (ale pewnie będzie tłok ,że się odechce) + chcę wybrać się do Oravic i Białki / Bukowiny. No ale to nie jest hotel tylko pensjonat. Hotel wg mnie jest fajny po sezonie ale w Sylwestra nie dam rady smile

Pozdrowienia, WojtekK

• 12olga Re: narty & spa 29.10.13, 14:51
            Coś chyba źle te ceny sprawdziłaś - studio włącznie z 31.12.2013 - Sylwestrem kosztuje 2940 zł za 4 noclegi. Czyli razy dwa to dopiero 6.000 zł za 8 nocy, faktycznie trzeba doliczyć bal sylwestrowy - strasznie drogi zresztą. Ale to dopieto 7.000 zł
            • dorek3 Re: narty & spa 29.10.13, 14:56
              Mam na mailu ofertę. Pokoi typu studio nie ma wolnych. Dwie dwójki na 9 dni to 9000.
              Dla mnie przerost formy zdecydowanie a koszty z kosmosu.
      • 12olga Re: narty & spa 28.10.13, 16:51
        Zdecydowanie polecam hotel Stok w Wiśle, stok przy samym hotelu, fajny basen i spa. Jedzenie przepyszne. Ceny w tym okresie chyba dość wysokie. My byliśmy w studiu dwukrotnie, w zimie musi być chyba fantastyczny klimat.
    • xtomahx Re: narty & spa 28.10.13, 19:41
      Zależy jaki ma być poziom cenowy. Ja niedawno dość przypadkowo byłem w hotelu Górskim w Szczyrku (akurat była atrakcyjna promocja na nocleg z karnetem). Hotel nie jest pierwszej młodości a SPA pewnie też nie takie jak w bardziej luksusowych miejscach (zabiegów dużo i sporo ludzi specjalnie po to przyjeżdżało ale jacuzzi czy sauny takie sobie). Za to cena była w marcu około 100 PLN za osobę z jedzeniem i zniżka 30% na karnety.

Pozdrowienia, WojtekK
      • nchyb Re: narty & spa 29.10.13, 08:58
        w okresie który interesuje autorkę wątku (Sylwester) za osobę sporo więcej
        www.gorski-hotel.pl/cennik
        chociaż i tak taniej niż w wielu innych smile
        Ogólnie sylwestrowy czas drogi bardzo w górach...
        • xtomahx Re: narty & spa 29.10.13, 11:24
          Nie patrzyłem wcześniej ale ceny nie wyglądają źle:
          CENNIK od 28.12. - 31.12.2013
          Pokój 3-osobowy 350,00
          CENNIK od 01.01. - 31.03.2014
          Pokój 3-osobowy 270,00
          ze śniadaniami. Nawet jak doliczyć do tego jedzenie to wyjdzie 1/3 tego co w Stoku w Wiśle.

Z tym, że komfort hotelu też z pewnością nie jest taki jak W Stok-u (tam byłem z 10 lat temu ale o ile pamiętam to znacznie wyższy standard był.)

Pozdro, WojtekK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka