szypkasia 10.05.05, 10:41 Jak myślicie czy roczne dziecko zostanie na tydzień czasu z babcia i dziadkiem? Chcemy z mężem wyjechać sami. Dodam że mała bez problemu zostaje z babcią na cały dzień(ma teraz 8 miesięcy). Ktoś ma podobne doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszynka301 Re: dziecko z dziadkami 11.05.05, 16:50 ja pojechałam na tydzien w góry, kiedy moja córa miała właśnie roczek. Efekt - dzwonienie co parę godzin do rodziców, wieczny niepokój, połączony z wyrzutami sumienia. Tymczasem mała nawet nie zauważyła, że nas nie ma, bawiła się i czuła wyśmienicie. Bardziej będzie to Wasz problem, niż malucha. Pomimo tego, że maluch i dzadkowie świetnie sobie poradzili bez nas, od tego czasu zawsze zabieramy córę ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
szypkasia Re: dziecko z dziadkami 15.05.05, 21:41 tak myślałam że to bardziej ja nie dam sobie rady niz mała. Mam jednak nadzieję że dam sobie radę bo tak sobie myślę że wakacje raz do roku bez dziecka to fajna sprawa. Zobaczyma czy będę tez tak myślała jak wrócę z tych wakacji. Dzięki i pozddrawiam Odpowiedz Link Zgłoś