tojaola2 23.05.05, 20:43 Napiszcie proszę.Dąbki zna wielu ,ale Dębek prawie nikt kogo ptam.Mamy tam wstępnie zaklepaną kwaterę.Warto???Pozrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatimati Re: Kto był w Dębkach???? 23.05.05, 21:10 Byłam w zeszłym roku z wówczas trzyletnią córką, w lipcu. Paskudna była pogoda...brrrr Ale miejscowość śliczna, malutka, przytulna, a pobawić się było gdzie, wizytowało mtv, imprezy klubowe na samej plaży. Wspaniałe naleśniki - z tuńczykiem, w ostatniej budce z naleśnikami na trasie "centrum"-miejsce, gdzie rzeczka wpływa do morza www.debki.pl/ Symbole na tej stronce najlepiej oddają klimat. Dla dzieci spokojnie, i atrakcyjnie zarazem, piękne trasy spacerowe, piękna plaża, jest co robić... Można skoczyć na hel - fokarium polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: Kto był w Dębkach???? 24.05.05, 09:06 witaj my jeżdzimy tam od trzech lat i w tym roku moja córka jedzie z dzidkami po raz kolejny, miejscowosć fajna chociaż robi sie już coraz ciaśniej, plaża w miarę czysta, atrakcji trochę, ja byłam bardzo zadowolona i moi znajomi którym poleciłam to miejsce również, pozdrawiam aga mama wiki Odpowiedz Link Zgłoś
tojaola2 Re: Kto był w Dębkach???? 25.05.05, 07:55 Dziewczyny, bardzo dziękuję za informacje i życzę udanych wakacji! Ola Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena75 Re: Kto był w Dębkach???? 30.05.05, 11:28 Czy w Dębkach są domki do wynajęcia??? Zalezy mi na ośrodku wczasowym z domkami.... Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Kto był w Dębkach???? 30.05.05, 21:49 W Dębkach w ogóle nie ma ośrodków wczasowych. Są kwatery, pensjonaty, pola namiotowe i domki do wynajęcia, ale prywatnie, bez zaplecza charakterystycznego dla ośrodków. Taka jest specyfika tej miejscowości. Ja znam tylko domki Grenland, ale są drogie, 250 zł za dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
maewula pytanie 02.06.05, 11:46 ja jednak zdecydowalam się na Dębki wstępnie zarezerwowałam kwarterę na ul. Spacerowej 19, dom Katarzyna nie mogę znaleść dokładnej mapy (a gdzie znaleść?) podpowiedzcie czy jest to spokojna okolica mojej kwatery, czy poleciłybyście inną Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: pytanie 02.06.05, 15:43 Jest to po prawej stronie od wjazdu do Dębek. Fajniejsza i bardziej klimatyczna jest prawa strona. Ale tam ciężko znaleźć wolny pokój. Po lewej domy stoja praktycznie w lesie, po prawej są tylko domy, mnóstwo domów. Nie chcę ci mieszać, ale ja usilnie szukam jednak w "starych" Dębkach, czyli właśnie po lewej stronie. pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
aksa Re: pytanie 07.06.05, 00:32 To może będziemy sąsiadkami ja mam rezerwację na Spacerowej 15, a kiedy jedziesz ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maewula Re: Kto był w Dębkach???? 02.06.05, 16:12 zalezy mi na w miare na ciszy obawiam sie,że na spacerowej tego nie zaznam Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Kto był w Dębkach???? 03.06.05, 10:12 Spacerowa to jest bardzo pojemne pojęcie. Kiedyś całe Dębki były na Spacerowej. Teraz stopniowo zmieniają adresy. Cała lewa strona, o które pisałam to spacerowa (no, prawie), a domy są w zacisznych miejscach. Byłam w Dębkach już w różnych miejscach i na hałasy można narzekać tylko w sąsiedztwie dyskoteki czy baru. Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: Kto był w Dębkach???? 07.06.05, 09:36 my jeżdzimy do pensjonatu KRYSTYNA właścicelami sa Państwo Głowaccy po lewej stronie zaraz za tablica Dębki jest nieutwardzona droga i kawałek dalej sa pensjonaty, zawsze jest tam miło spokój i cisza a że troszkę dalej do morza - coś za coś aga mama wiki Odpowiedz Link Zgłoś
maewula Re: Kto był w Dębkach???? 07.06.05, 13:05 na stronie Katarzyny jest napisane 150 m od morza czyli przekłamanie? ja sie zdecydowałam tam więc informacje albo mnie jeszcze bardziej mnie pograżą albo nie czy spacerówka dotrę bez roblemu nad morze czy będe miała droge przez mękę tak naprawde to powinnam sie wczesniej wszystkiego dopytać ale tam była przystępna cena za nocleg jade na tydzień od 19 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: Kto był w Dębkach???? 07.06.05, 14:09 jesli pisałas o moim miejscu to nasz jest KRYSTYNa a nie Katarzyna a jesli do kogoś innego to [rzepraszam aga Odpowiedz Link Zgłoś
maewula Re: Kto był w Dębkach???? 07.06.05, 14:25 faktycznie moja pomyłka ja jadę do Katarzyny Odpowiedz Link Zgłoś