Dodaj do ulubionych

Nocleg w Darłówku

15.07.05, 14:31
W sierpniu wybieram się z rodzinką (mąż i dwóch synków: 2-i-półletni oraz 10-
miesięczny)do Darłówka, bo to ponoć świetne miejsce dla rodzin z dziećmi.
Czy możecie polecić jakąś dobrą kwaterę lub pensjonat? Najlepiej blisko
morza, z placem zabaw i parkingiem i pobytem gratis dla dzieci. Tak gdzieś w
granicach 100 zł (z wyżywieniem) lub 50 zł (bez).
Będę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • szpulakasia Re: Nocleg w Darłówku 15.07.05, 20:23
      Polecam ośrodek róża wiatrów ma wszystko co napisałaś bezpłatny strzeżony
      parking wspaniałe place zabaw dla dzieci dzieci do lat 3 za darmo wyżywienie
      szwedzki stół dużo generalnie zawsze ktoś coś dla siebie znalazł.Miła obsługa i
      co ważne różny standard mieszkań co oznacza różne ceny.My mieszkaliśmy w
      apartamencie 2 pokojowym w ośrodku wczasowym bardzo dużo miejsca sypialnia do
      spania i pokój dzienny z aneksem kuchennym oczywiście łazienka.My byliśmy
      jeszcze przed tzw wysokim sezonem i płaciliśmy właśnie 100 zł za osobę Marysia
      gratis.Ale w sezonie nieco drożej z tym że są tam też zwykłe pokoje lub bardzo
      ładne domki nowo zbudowane 2 pokojowe.W razie pytan proszę pisać na
      szpulakasia@tlen.pl aha a Darłowo i Darłówek baaardzo nam się spodobał!
    • paulaula Re: Nocleg w Darłówku 18.07.05, 14:13
      Wczoraj wróciłam z Darłówka i szczerze mówiąc miło rozczarowałam się tą
      miejscowością. Było wspaniale i szczerze mówiąc wolnych pokoi jest bardzo dużo
      i to teraz kiedy jest w sumie szczyt. Mieszkałam w bardzo fajnym pensjonacie,
      do morza jakieś 5 minut, niestety nie ma placu zabaw, a samochód stoi przed
      domem ale to bardzo spokojna okolica. Same pokoje zaś były bardzo ładne i
      estetyczne. Byliśmy bardzo zadowoleni. no i ceny całkiem niewygórowane, za
      ładny 4 osobowy pokój 135zł. Można go sobie obejrzeć na stronie
      www.halina.infowczasy.pl Na dole sklep, obok stołówki, no i nocą cichutko,
      zabawowa część Darłówka jest trochę dalej (w sumie kilka minut drogi, ale pas
      lasku oddzielający domy całkowicie oddziela od wszelkich hałasów). Polecam
    • beabs1 Re: Nocleg w Darłówku 18.07.05, 21:10
      Mieszkam w Darłówku od urodzenia i tak naprawdę to trudno polecić komuś fajne
      miejsce szczególnie z dzieckiem.Tutaj jest całe mnóstwo ośrodków i kwater
      prywatnych.Od 15.07 sezon zaczął się na dobre więc z kwaterami bywa bardzo
      różnie.Ośrodek Róża Wiatrów jest rzeczywiście przepiękny i można tam znalezć
      wszystko czego się szuka,ale niestety w pełni sezonu ceny idą wysoko w górę,a
      taki sezon juz się zaczął.Proponuję Ci poszukać w internecie pod haslem Darłowo
      lub Darłówek /ok.3km od Darłowa-miasta/kwatery pry ul.Admiralskiej,Bosmańskiej
      lub Marynarskiej są to wszystko duże domy jednorodzinne po zachodniej stronie
      Darłówka/miasteczko podzielone jest na wschodnie i zachodnie to ważne bo dzieli
      je nieprzejezdny most/Te ulice położone są niedaleko tzw. centrum ,a do morza
      masz jak ,,rzut beretem,,,problem jest tylko z parkowaniem .Są duże strzeżone
      parkingi ale położone dalej, a uliczki są dosyć wąskie.Nie jestem pewna jak
      jest z opłatami za dzieci,ale napewno mozna znależć bezpłatne.Plaże są atutem
      naszej miejscowosci,z głodu też tu nie zginiecie bo jest mnóstwo sezonowych
      stołówek.Ogólnie jest pięknie, choż przyznam że ja sezonu nie cierpię ,bo
      uwielbiam ciszę i spokój.Jeśli masz jakieś pytania ,moja poczta
      beabs1@wp.pl.Pozdrowienia!!!!!!!!!!!
    • szpulakasia do Beabs1 19.07.05, 22:42
      zazdroszczę że mieszkasz tam na stałe ja się zakochałam.....w tym miejscu
    • ola291 Re: Nocleg w Darłówku 20.07.05, 12:48
      Polecam kwatery blisko morza (ok.300m) Pokoje są z łazienkami, telewizorem i
      balkonem. Dla rodzin z dziećmi są pokoje podwójne. Cena za pokój czteroosobowy
      wynosi 140 zł (ale najlepiej to jeszcze uzgodnić). Plac zabaw jest blisko domu.
      Miejsce dla samochodu jest na terenie. Podaję telefon: 094 314 24 94.

• madziulka282 Re: Nocleg w Darłówku 14.04.16, 09:39
      Jestem właścicielem apartamentu w Darłówku, wynajem swojej nieruchomości powierzyłam tej firmie www.apartamentydarlowko.pl/dla-właścicieli, firma zajmuje się całym zarządzaniem wynajmem, organizuje pobyt w apartamencie, dokonuje rezerwacji telefonicznych jak i mailowych a także dba o kompleksowa obsługę gości, jestem bardzo zadowolona ze współpracy.
    • zapasniczka4 Re: Nocleg w Darłówku 25.04.16, 09:33
      Byłam w Darłówku na wczasach w hotelu Lidia, 4 lub 5 * hotel, drogi ale wygoda niesamowita, basen, spa i widok z okna na morze, z mezem moglismy sobie na balkonie zjesc romantyczna kolacje patrzac w szumiace morze i swiecace gwiazdy, noo bosko! za dwa lata tez sie wybierzemy tak, bo jest to idealne miejsce dla rodzin z dziecmi, sala zabaw z animatorka oraz plac zabaw na zewnatrz smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka