koala500 14.08.05, 10:28 Dziewczyny czy któraś może mi polecic namiary na sprawdzone kwatery w Kazimierzu Dolnym, najlepiej w miare przystępne cenowo. Dzieki. Wiem, że powinnam spytać na forum wakacje, ale tu jest więcej osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michiko Kazimierz Dolny teraz..... horror 14.08.05, 10:32 tłumy wszędzie, może zobacz wypoczynek W janowcu tam jest spokojnie i pieknie po drugiej stronie Kazimierza. Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz Re: Kazimierz Dolny nad Wisłą 14.08.05, 10:38 Hej, napisz jakie interesuja Cie warunki, czy kwatera musi byc blisko centrum i jaki przedzial cenowy Odpowiedz Link Zgłoś
koala500 Re: Kazimierz Dolny nad Wisłą 14.08.05, 10:44 To nie dla mnie, koleżanka obchodzi we wrześniu rocznicę ślubu i chciała z meżem wyjechać do Kazimierza na 3-4 dni z tej okazji. Kwatera nie musi być blisko centrum, ale i nie za daleko, tak powiedzmy do 1,5 km. Cenowo powiedzmy do jakichs 120 zł za nocleg za 2 osoby. Dzięki za odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz Re: Kazimierz Dolny nad Wisłą 14.08.05, 10:52 Hej, byłam z koleżanką w lipcu- płaciłyśmy chyba 35 zł od osoby za noc. Pokój z osobnym wejściem, duże łóżko, łazienka w pokoju, balkon, czysto. Pokój przyzwoity- nie jakieś luksusy, ale przyzwoicie. Ok. 1,5 km od centrum, ale jest chodnik i trasa oświetlona.Napisz proszę na priv to podam namiary. Odpowiedz Link Zgłoś