Dodaj do ulubionych

Kto był w Sianożętach ?

12.02.06, 23:19
Wybieramy się tam na wakacje. Może ktoś tam był? Interesuje mnie ośrodek ZEDAN
- domki. Jaka tam jest plaża?
Obserwuj wątek
    • antulek Re: Kto był w Sianożętach ? 14.02.06, 23:02
      Naprawdę nikt tam nie był?
      • abuba Re: Kto był w Sianożętach ? 15.02.06, 00:15
        Witaj!

Byłam w Sianożętach dwukrotnie w ośrodku Bursztyn przed sezonem, można było bez
        obaw chodzić środkiem drogi. Słowem dziura, ale to jest właśnie to, czego
        szukałam. Jeśli nam sie tęskniło za większymi atrakcjami, to wędrowaliśmy
        ścieżką-deptakiem do Ustronia, a w przypadku niepogody zawsze blisko jest
        Kołobrzeg.
        Zedan jest duzym ośrodkiem, nie jestem pewna, czy maja bezposredni dostęp do
        morza - chyba nie. Mają kilka rodzajów domków kempingowych - byłam w
        odwiedzinach u ludzi w domku typu: duzy pokój z aneksem kuchennym i osobno
        sypialnia dla dzieci z łóżkiem piętrowym, łazienka. Cztery lata temu
        wyposażenie było nowe i ogólnie miałam pozytywne wrażenie. Byłam również u
        innych znajomych, którzy w tym ośrodku wynajmowali pokój w piętrowym budynku.
        Pokój również był świeżo urządzony i bardzo mi się podobało, tylko schody były
        bardzo strome, z boku budynku - ale to pewnie się zmieniło, bo ten dom był
        wtedy jeszcze niewykończony i nie była czynna główna klatka schodowa.
        Jako gościowi podobało mi się, ze na terenie ośrodka było dużo małych placyków
        zabaw. Ponoć w sezonie w ośrodku działało mini przedszkole.
        Tyle wiem.
        Pozdrawiam
        Abuba
        • antulek Re: Kto był w Sianożętach ? 15.02.06, 14:16
          Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Chyba się zdecydujemy tam pojechać, bo faktycznie
          odpowiada nam spokojne miejsce a i ceny są tam zachęcające. Ciekawa jestem
          jeszcze jak oceniasz tamtejszą plażę, bo słyszałam że jest czysta, piaszczysta
          ale bardzo wąska?
          • melinda72 Re: Kto był w Sianożętach ? 15.02.06, 21:20
            Jeździmy do Sianożętów od 4 lat- tzn.odkąd Młody skończył 6 m-cy. (Ośrodek WSK
            POZNAń- przedostatni w miejscowości) Przy samej plaży, orodzony teren , plac
            zabaw dla dzieci. Domki 4-rodzinne z osobnymi wejściami. (dwa pokoje, ubikacja,
            prysznic , lodówka, telewizor, czajnik elektryczny. Istnieje możliwość
            wykupienia biadów i śniadań.) Plaża super- szeroka. Tylko morze lodowate-
            jakieś dziwne prądy czy "cóś". Do Utronia piechotką dojdziesz, a jak nie ma
            pogody to blisko Kołobrzeg. Super miejsce. Jak masz pytania do pisz na maila
            gazetowego. M
            • abuba Re: Kto był w Sianożętach ? 15.02.06, 23:44
              Plaża jest względnie szeroka, tzn w porównaniu z plazą czy raczej jej brakiem w
              Ustroniu. Na pewno jest ciut węziej niz w Kołobrzegu, ale ludzi mniej. Nie
              wiem, jak jest w sezonie, ale przed - nikt na głowę sobie nie wchodzi, a
              najlepsze jest to, ze można znaleźć na plaży miejsca zacienione.

Abuba
              • boryska Re: Kto był w Sianożętach ? 25.02.06, 18:30
                W Ustroniu późną jesienią gmina usypała piekna plaże i już do centrum można iść
                nad morzemsmile
                • joagab Re: Kto był w Sianożętach ? 25.02.06, 23:08
                  dziewczyn, podajcie proszę namiary na te osrodki w SianożętacH? chciałabym się
                  tam wybrać ale na razie nie mogę znależć namiarów w necie....!!!będę bardzo
                  wdzieczna!!!!! zaglądne za kilka dni
                  • melinda72 Re: Kto był w Sianożętach ? 26.02.06, 11:12
                    Poadaje Ci namiary: WSK Poznań ul. Lotnicza 42 Sianożęty telefony kontaktowe:
                    094 3515147 075 752 25 46
                    Pozdrawiam M
                    • abuba Re: Kto był w Sianożętach ? 26.02.06, 14:59
                      Ośrodek, w którym ja bylam:
                      www.bursztyn.net.pl
    • 09m2 Re: Kto był w Sianożętach ? 01.03.06, 21:48
      bylam w zedanie.ogolnie okey.jedzenie dobre,tylko male porcje.blisko do
      plazy.domki fajne,male.lepiej zamawiac wyremontowane
    • jula02 Re: Kto był w Sianożętach ? 02.03.06, 08:31
      Właśnie też tam jedziemy w lipcu, mamy zarezerwowany pokoj z całym wyposażeniem
      z osobnym wejsciem ( pokoje Aleksandra), plac zabaw dla dzieci, bardzo mi się
      tam podoba... i juz nie mogę sie doczekac urlopu. Jeśli jest ktoś
      zainteresowany to podaje stronkę www.aleksandra.afr.pl.
      Podoba Wam się ......? Mam nadzieję, że dobrze wybrałam wink pozdrawiam
    • sianozety Re: Kto był w Sianożętach ? 03.03.06, 22:35
      Witam...Jeśli ktoś szuka kwatery w Sianożetach to zapraszam do siebie. Ładne,
      niedrogie pokoje z łazienkami, 350m od morza....więcej na stronie:

www.celmax.czwa.pl/wypoczynek
      Pozdrawiam
      Adam

P.s. Jakby ktoś chciał się czegoś dowiedzieć o Sianożetach to proszę pisać na
      mój adres ptasmania@interia.pl
    • sianozety Informacje + Zdjęcia z Sianożet 03.03.06, 22:39
      Sporo informacji o Sianożetach znajduje sie w serwisie Wirtualne Sianożęty:

jego strona:

www.ustronie-morskie.com.pl
      Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka