antulek 12.02.06, 23:19 Wybieramy się tam na wakacje. Może ktoś tam był? Interesuje mnie ośrodek ZEDAN - domki. Jaka tam jest plaża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abuba Re: Kto był w Sianożętach ? 15.02.06, 00:15 Witaj! Byłam w Sianożętach dwukrotnie w ośrodku Bursztyn przed sezonem, można było bez obaw chodzić środkiem drogi. Słowem dziura, ale to jest właśnie to, czego szukałam. Jeśli nam sie tęskniło za większymi atrakcjami, to wędrowaliśmy ścieżką-deptakiem do Ustronia, a w przypadku niepogody zawsze blisko jest Kołobrzeg. Zedan jest duzym ośrodkiem, nie jestem pewna, czy maja bezposredni dostęp do morza - chyba nie. Mają kilka rodzajów domków kempingowych - byłam w odwiedzinach u ludzi w domku typu: duzy pokój z aneksem kuchennym i osobno sypialnia dla dzieci z łóżkiem piętrowym, łazienka. Cztery lata temu wyposażenie było nowe i ogólnie miałam pozytywne wrażenie. Byłam również u innych znajomych, którzy w tym ośrodku wynajmowali pokój w piętrowym budynku. Pokój również był świeżo urządzony i bardzo mi się podobało, tylko schody były bardzo strome, z boku budynku - ale to pewnie się zmieniło, bo ten dom był wtedy jeszcze niewykończony i nie była czynna główna klatka schodowa. Jako gościowi podobało mi się, ze na terenie ośrodka było dużo małych placyków zabaw. Ponoć w sezonie w ośrodku działało mini przedszkole. Tyle wiem. Pozdrawiam Abuba Odpowiedz Link Zgłoś
antulek Re: Kto był w Sianożętach ? 15.02.06, 14:16 Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Chyba się zdecydujemy tam pojechać, bo faktycznie odpowiada nam spokojne miejsce a i ceny są tam zachęcające. Ciekawa jestem jeszcze jak oceniasz tamtejszą plażę, bo słyszałam że jest czysta, piaszczysta ale bardzo wąska? Odpowiedz Link Zgłoś
melinda72 Re: Kto był w Sianożętach ? 15.02.06, 21:20 Jeździmy do Sianożętów od 4 lat- tzn.odkąd Młody skończył 6 m-cy. (Ośrodek WSK POZNAń- przedostatni w miejscowości) Przy samej plaży, orodzony teren , plac zabaw dla dzieci. Domki 4-rodzinne z osobnymi wejściami. (dwa pokoje, ubikacja, prysznic , lodówka, telewizor, czajnik elektryczny. Istnieje możliwość wykupienia biadów i śniadań.) Plaża super- szeroka. Tylko morze lodowate- jakieś dziwne prądy czy "cóś". Do Utronia piechotką dojdziesz, a jak nie ma pogody to blisko Kołobrzeg. Super miejsce. Jak masz pytania do pisz na maila gazetowego. M Odpowiedz Link Zgłoś
abuba Re: Kto był w Sianożętach ? 15.02.06, 23:44 Plaża jest względnie szeroka, tzn w porównaniu z plazą czy raczej jej brakiem w Ustroniu. Na pewno jest ciut węziej niz w Kołobrzegu, ale ludzi mniej. Nie wiem, jak jest w sezonie, ale przed - nikt na głowę sobie nie wchodzi, a najlepsze jest to, ze można znaleźć na plaży miejsca zacienione. Abuba Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: Kto był w Sianożętach ? 25.02.06, 18:30 W Ustroniu późną jesienią gmina usypała piekna plaże i już do centrum można iść nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
joagab Re: Kto był w Sianożętach ? 25.02.06, 23:08 dziewczyn, podajcie proszę namiary na te osrodki w SianożętacH? chciałabym się tam wybrać ale na razie nie mogę znależć namiarów w necie....!!!będę bardzo wdzieczna!!!!! zaglądne za kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
melinda72 Re: Kto był w Sianożętach ? 26.02.06, 11:12 Poadaje Ci namiary: WSK Poznań ul. Lotnicza 42 Sianożęty telefony kontaktowe: 094 3515147 075 752 25 46 Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
abuba Re: Kto był w Sianożętach ? 26.02.06, 14:59 Ośrodek, w którym ja bylam: www.bursztyn.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
09m2 Re: Kto był w Sianożętach ? 01.03.06, 21:48 bylam w zedanie.ogolnie okey.jedzenie dobre,tylko male porcje.blisko do plazy.domki fajne,male.lepiej zamawiac wyremontowane Odpowiedz Link Zgłoś
jula02 Re: Kto był w Sianożętach ? 02.03.06, 08:31 Właśnie też tam jedziemy w lipcu, mamy zarezerwowany pokoj z całym wyposażeniem z osobnym wejsciem ( pokoje Aleksandra), plac zabaw dla dzieci, bardzo mi się tam podoba... i juz nie mogę sie doczekac urlopu. Jeśli jest ktoś zainteresowany to podaje stronkę www.aleksandra.afr.pl. Podoba Wam się ......? Mam nadzieję, że dobrze wybrałam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sianozety Re: Kto był w Sianożętach ? 03.03.06, 22:35 Witam...Jeśli ktoś szuka kwatery w Sianożetach to zapraszam do siebie. Ładne, niedrogie pokoje z łazienkami, 350m od morza....więcej na stronie: www.celmax.czwa.pl/wypoczynek Pozdrawiam Adam P.s. Jakby ktoś chciał się czegoś dowiedzieć o Sianożetach to proszę pisać na mój adres ptasmania@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sianozety Informacje + Zdjęcia z Sianożet 03.03.06, 22:39 Sporo informacji o Sianożetach znajduje sie w serwisie Wirtualne Sianożęty: jego strona: www.ustronie-morskie.com.pl Polecam Odpowiedz Link Zgłoś