antulek 18.06.06, 22:53 Chciałabym wyskoczyć z dziećmi na dłuższy weekend w okolice Gór Świętokrzyskich, może ktoś poleci fajne i niedrogie miejsce na kwaterę, chętnie agroturystyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniabj Re: Góry Świętokrzyskie 19.06.06, 06:49 Polecam: Z. Wąworek (041) 317 76 34 Nowa Słupia www.agrowakacje.pl/lysogory/main.php?option=pokaz&oferta=884&v=s&s=1 pzdr. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli Re: Góry Świętokrzyskie 19.06.06, 19:14 A ja polecam: www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&oferta=916&sort=&c= jejku, jak myśmy tam odpocżęli... Odpowiedz Link Zgłoś
gora30lka Re: Góry Świętokrzyskie 19.06.06, 23:04 A ja zdecydowanie odradzam miejsce polecane przez mamęanieli. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli Re: Góry Świętokrzyskie 20.06.06, 08:34 a dlaczego? jeśli można spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
gora30lka Re: do mamaanieli 20.06.06, 09:50 Brud! Brud! Brud! Brudne, zakurzone pokoje, zaniedbana, cuchnąca, brudna łazienka. Brudne korytarze, brudne podwórko. Brak przygotowania na przyjmowanie gości. Choć ludzie mili, okolica w porządku. W góry świętokrzyskie wybiorę się jeszcze nie raz - jaednak nie odwiedzę ponownie polecanego przez Ciebie miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli Re: do mamaanieli 20.06.06, 15:06 a to bardzo ciekawe co piszesz... przed naszą wizytą najwyraźniej posprzątali. i to bardzo porządnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gora30lka Re: do mamaanieli 20.06.06, 15:11 Najwyraźniej przed Waszą wizytą posprzątali. Ale to chyba był ostatni raz, kiedy to zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli Re: do mamaanieli 20.06.06, 20:41 no nie... samych naszych znajomych było u nich kilka rodzin. i wszyscy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
antulek Re: do mamaanieli 21.06.06, 22:55 Dzięki wszystkim. Jak widzę opinie są sprzeczne. Może jeszcze ktos się dopisze? Czekam na podpowiedzi. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
blackie_f Re: 25.06.06, 12:19 polecam gospogarstwo agroturystyczne "Mlynowka" w Tarczku k/Bodzentyna www.Mlynowka.Agrowczasy.com Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia73 Re: do mamaanieli 27.06.06, 19:56 Ja też NIE POLECAM. Byłam tam rok temu i było OK. W tym roku byłam na majowym weekendzie i potwierdzam - okropny BRUD. Ja jestem okropnym bałaganiarzem i z reguły te rzeczy mi nie przeszkadzają, ale tym razem ledwo dałam radę przetrwać te 4 dni Asia Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia73 Re: do mamaanieli 27.06.06, 20:20 Plus dodatkowo słabe jedzenie - gospodarze w ogóle się nie starali np na śniadanie chleb i jakaś marna kiełbasa i nic więcej (15PLN) Ja też już tam nie pojadę, a ponieważ lubię te góry poszukam innnego miejsca Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli Re: do mamaanieli 27.06.06, 20:49 Toście mnie szczerze zasmuciły Gdy tam byliśmy było czysto, jedzenie rewelacyjne i zróżnicowane... No, ale to było przed chorobą właścicielki... Może dlatego? Odpowiedz Link Zgłoś
aggim Re: Góry Świętokrzyskie 02.07.06, 09:59 My z dziecmi testowalismy to miejsce www.sedek.wczasywpolsce.pl/ i b polecamy. Czysto, schludnie, skromni właściciele, goscinni, a dla dzieci raj-nasza córka była zachwycona. My polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś