IP: *.* 07.11.02, 20:04
Bardzo proszę napiszcie mi jeszcze coś o Karwii, czy faktycznie zejście do morza jest łagodne, a może macie do polecenia jakieś kwatery? Jaka jest plaża, czy jest tam O.K.?
Obserwuj wątek
    • Gość: 20001222 Re: K A R W I A IP: *.* 20.06.02, 12:26
      W niedzielę wróciłam z Karwii - jest super ale jeśli wybierasz się w szczycie sezonu to będą tłumy. W tym roku zdecydowaliśmy się na wczesny czerwiec i jesteśmy bardzo zadowoleni. Taniej, miej ludzi - głównie małe dzieci i emeryci a pogoda cały czas była ładna. Mam namiary na fajną kwaterę ale wiem, że już jest ciężko z miejscami (dzisiaj dzwonili tam moi znajomi). Jeśli chcesz - napisz na "prywatne" to "pogadamy".Pozdrowienia :-)Kasia
      • Gość: cela Re: K A R W I A IP: *.* 21.06.02, 12:08
        Kasiu możesz napisać coś więcej?? Na priva???Wybieramy się na urlop właśnie do Karwi, Czy możesz polecić jakąś fajną kwaterę?
    • Gość: akbar Re: K A R W I A IP: *.* 28.06.02, 14:38
      Niedaleko Karwii, sa Karwieńskie Błota,rząd I (ak to się nazywa) dość daleko od morza - trzeba dojeżdżać, natomiast rząd II dość blisko. Byliśmy tam w rocznym Jaśkiem w ubiegłym roku i teraz (II poł. sierpnia) wybiramy się znowu. Karwia jest dla nas za głośna, dużo ludzi, kolonie, hałas, dyskoteki, knajpy itp. Choć faktycznie plaża sympatyczna, łagodne wejście do morza. W "naszych" Błotach nie ma sklepów, więć przez las i plażą często z wózkiem pomykaliśmy do Karwii.
    • Gość: mamaNikoluni Re: K A R W I A IP: *.* 02.07.02, 21:51
      CześćDwa dni temu wróciliśmy z wczasów w Karwi - byłam zachwycona.Pięka okollica, czysta plaża, spokojnie i bardzo miło.Miasteczko stworzone dla "małych dzieci".Jednym słowem warto pojechac - naprawdę polecam serdecznie.Ja jeszce do teraz jestem zauroczona ta miejscowością.Mam nadzieję ,że jeśli sie zdecydujesz pojechac nie będziesz żałować. Życzę miłych wakacji i pięknej pogody.Wiola.
      • Gość: Magda-mama_Szymka Re: K A R W I A IP: *.* 03.07.02, 08:33
        Cześć! Czy możesz coś więcej powiedzieć na temat Karwii? Mieszkaliście w miasteczku czy na Karwieńskich Błotach (bo tam podobno jest spokojniej)? Czy mają tam np. miłe smażalnie ryb, gdzie można coś dobrego zjeść? Ile płaciłaś za nocleg swój i dziecka? Będzie mi niezwykle miło usłyszeć Twoją oipnięMagda
        • Gość: mamaNikoluni Re: K A R W I A IP: *.* 03.07.02, 23:14
          Witam ponownie.Mieszkaliśmy w Karwi. U bardzo miłych ludzi. W cichym i spokojnym miejscu a zarazem bardzo blisko morza ok. 200 metrów. Noclegi kosztowały 23 zł za os. a za dziecko nic nie płaciliśmy.Jeśli jesteś w dalszym ciągu zainteresowana to moge Ci podać nr telefonu lub ich stronę.Pozdrwiam bardzo serdecznie.Wiola
          • Gość: mamaNikoluni Re: K A R W I A IP: *.* 03.07.02, 23:20
            Jeszcze dodam że jedzenie świeże i pyszne - za obiad ok 10-12 zł.Rybką pachniało aż miło....Naprawdę ogólnie super. Tylko jechac nie ma co sie zastanawiać.Super, super, super....Całuski.Wiola
            • Gość: Magda-mama_Szymka Re: K A R W I A IP: *.* 04.07.02, 05:56
              Gdybyś była tak miła i podała mi adres ich strony, to będę bardzo wdzięczna!Magda
          • Gość: bratek Re: K A R W I A IP: *.* 04.07.02, 08:02
            Wiola,Poroszę także o namiary . Czy to jest pensjonat czy kwatery prywatne?Pozdrawiam,Ania
          • Gość: bratek Re: K A R W I A IP: *.* 04.07.02, 08:08
            Wiola,Poroszę także o namiary . Czy to jest pensjonat czy kwatery prywatne?Pozdrawiam,Ania
          • Gość: GosiamamaEdytki Re: K A R W I A IP: *.* 04.07.02, 10:33
            I ja bardzo proszę o namiary.Bedę niezmiernie wdzięczna.PozdrawiamGosia
      • Gość: mimi Re: K A R W I A IP: *.* 26.07.02, 14:36
        Pytanie do Wioli. Gdzie znalazłaś takie spokojne miejsce? Ja tydzień temu wróciłam z Karwii.Bardzo się cieszę, że właśnie tam pojechaliśmy, plaża cudna (te zachody słońca...)lecz mieszkaliśmy w bardzo głośnym miejscu, nie dało się spać w nocy. Na jakiej ulicy mieszkałaś jeśli wolno spytać?
    • Gość: Gosia26 Re: K A R W I A IP: *.* 04.07.02, 06:52
      Ja tez poprosze, bo pojawila sie szansa wyjazdu, alemalokasy wiec chciqlabympojechac w naprawde sprawdzone miejsce....
    • Gość: mamaNikoluni Re: K A R W I A IP: *.* 04.07.02, 13:57
      Witam serdecznie.Widzę że zainteresowalam Was Karwią i bardzo sie z tego cieszę.Zprzyjemnością podam Wam stronę tej kwatery gdzie my przebywaliśmy www.bizewscy.prv.pl jest tam numer telefonu i wszelkie informacje które mogą Was zainteresować.Ceny za pokój jakie ja podawałam dotyczyły czerwca, więc teraz mogą sie zmienić ale pani która prowadzi dom jest bardzo miła i można sie z nią doskonale dogadać.Tak więc życzę miłego pobytu nad morzem i czekam z niecierpliwością na opinie wasze o Karwi. Pozdrawiam serdecznie.Wiola
      • Gość: GosiamamaEdytki Re: K A R W I A IP: *.* 04.07.02, 14:03
        Dzięki serdeczneGosia
      • Gość: bratek Re: K A R W I A IP: *.* 09.07.02, 13:10
        Wiola,Dziękuje za namiary. Udało mi się zarezerwować miejsce w kwaterach które poleciłaś. Chciałabym się upewnić 1. jakie tam są warunki jeśli chodzi o standard pokoi (mamy dwójkę, z łazienką i balkonem),2. czy jest tam parking i plac zabaw dla dzieci? (nie mogę wejść od kilku dni na www.)Pozdrawiam,ANia
        • Gość: Magda-mama_Szymka Re: K A R W I A IP: *.* 09.07.02, 13:17
          a mogłabyś podzielić się inforamcją, ile będziesz płacić za taki pokój?
          • Gość: bratek Re: K A R W I A IP: *.* 09.07.02, 15:24
            Cześć,W sumie doba 80 zł - dorośli po 35, dziecko 10. Chyba przyzwoicie jak na "wysoki sezon", co myślisz?pozdr.ANia
            • Gość: Magda-mama_Szymka Re: K A R W I A IP: *.* 10.07.02, 08:23
              Szczerze mówiąc, to po Karwii spodziewałam się trochę niższych cen. Ale może faktycznie, jak macie łazienkę i balkon, to tyle powinno kosztować. A ile lat ma wasze dziecko?
        • Gość: mamaNikoluni Re: K A R W I A IP: *.* 09.07.02, 22:11
          Witam Cię Aniu!Bardzo się cieszę że pojedziecie do Karwi, mam nadzieje że Wam się spodoba.Nic się nie musisz martwic jest tam mały plac zabaw i miejsce do parkowania a gospodarze bardzo mili i zgodni. A tak wogóle to za domem można sobie posiedzieć i grila zrobić.A tak na marginesie to własciciele mają troje dzieci w tym 2- letniego Kubusia więc dzieci maja dodatkowe towarzystwo.Jednym słowem jest naprawdę super.A kiedy się wybieracie?Życzę miłego pobytu , pięknej słonecznej pogody i udanego wypoczynku.A jak byś się odezwała po powrocie jak Wam się podobało było by miło- wymieniłybyśmy wrażeniasmile)Serdecznie pozdrawiam. Całuski.Wiola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka