Dodaj do ulubionych

Nocniczek w podróży

IP: *.* 19.01.03, 17:32
Podobny post wysłałam już na zakupach, ale może tu go ktoś przeczyta.Chdzi mi o to jak sobie radzice w podróży z dzieckiem które siusia do nocniczka. Czy są jakieś specjalne nocniczki "podróżne" dmuchane, składane...podzielcie się swoim doświadczeniemDzięki.Deedee
Obserwuj wątek
    • Gość: gugusiaczek Re: Nocniczek w podróży IP: *.* 30.01.03, 10:45
      WitamSwego czasu mialam podobny problem.Na szczescie moj syn ma juz 5 lat ale coreczka ma roczek i znow wszysko przed nami.Nocniczki podrozne sa skladane i maja specjalna wkladke na siuski i kupke bobasa(wyglada to jak torebka z przyklejonym wkladem higienicznym -doslownie).Jest bardzo wygodny i nie zajmuje duzo miejsca!!!Nadal Kubus z niego korzysta w podrozy(pewnie tez masz obawy przy korzystaniu z toalet na parkingach).Kupilam go w sklepie Leclerc za smieszne pieniadze 3 zl!!!Widzialam takie same w Mathercare w cenie 40zl(w roznych kolorach,w Leclercu byly tylko biale).Mozna tez u nich dokupic owe wklady chyba za 18 zl.Polecam super przydatna i niezbedna rzecz!!Pozdrawiam Gosia
    • Gość: knabi Re: Nocniczek w podróży IP: *.* 02.03.03, 17:32
      Cześć! Ja radziłam sobie ze zwykłym nocnikiem, musiał zmieścić się w bagażniku i już :) W zależności od miejsca postoju sprawa załatwiana była w samochodzie (trochę ryzykowne) lub na zewnątrz. Potem płukanie wodą z butelki, nocnik do foliówki i dalej. Nie jest to może bardzo higieniczne, ale żadnych następstw nie było. Przydawały się też chusteczki do pielęgnacji niemowląt - zamiast mycia pupy a i nocnik nimi "doczyszczałam". Pozdrawiam ANN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka