Dodaj do ulubionych

Last Minute z dzieckiem

IP: *.* 14.02.03, 16:04
Po przeliczeniu pieniążków raz, drugi doszłam do wniosku że jednak brakuje mi do tych wymażonych wakacji za granicą, tym bardziej że opcja jedna osoba dorosła i dziecko jest dość droga a tak będę właśnie podróżować. Czy któraś z was korzystała z opcji LAST MINUTE podróżując z dzieckiem, czy to nie za duże ryzyko? Kuba ma trzy latka.Pozdrawiam Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_M Re: Last Minute z dzieckiem IP: *.* 14.02.03, 16:04
      w zeszłym roku znajoma - samotna mama - szukała ofert last minutei okazało się, że jeśli jedzie jedne rodzić to dizecku nei przysługuje zadna zniżka! musi jechać za 100 % - no chyba że jest niemowlakiem do 2 lat i wtedy przelot ma za darmopo drugie uważaj na rodzaj last minutesą takie w których jedziesz w ciemno - nie znając hotelu , jego poziomu, miescowości gdzie jest, możesz być z niego przenoszona etc etc - a są też takie gdzie masz ściśle określony hotel i warunki (przeważnie te drugie LM są z dobrych biur podrózy typu Neckermann, Scan Holiday. Tui - ale moga być droższe w porównaniu z bajecznie tanimi LM ze słabych i małych biur)a poza tym polecam LM - oczywiście w wersji II :) na prawdę wychodzi taniejsmilepozdrawiam
      • Gość: bubu Re: Last Minute z dzieckiem IP: *.* 14.02.03, 16:05
        Czy twoja znajoma była zadowolona z wyjazdu?Ja w zeszłym roku byłam w Turcji razem ze swoim synkiem i oboje wróciliśmy bardzo zadowoleni, Kuba do tej pory pamięta jazdę wielbłądem muszę jednak przyznać, że gdybym poczekała na last minute zapłaciłabym przynajmniej jedną trzecią mniej. Wtedy Kuba miał nieco ponad dwa lata więc nie chciałam ryzykować ale człowiek jednak trochę się wścieka jak widzi później tą samą ofertę za ,,trochę"" inną cenę.
        • Gość: Kasia_M Re: Last Minute z dzieckiem IP: *.* 15.02.03, 19:56
          a niestety nie pojechała za granicę - wybrala polskie morze :)
        • marzenka_sb Re: Last Minute z dzieckiem 22.05.03, 15:13
          Bylas w Turcji? Zadowolona ? Z jakim biurem ? Czy mozesz cos wiecej
          napisac.Planuje wyjazd z biurem Sopol albo Jettourist. Dzieki za info!
    • gosia.mama.wojtusia Re: Last Minute z dzieckiem 10.04.03, 21:48
      witaj,ja zdecydowanie polecam wczasy z last minute ale tylko te kiedy wiesz do
      jakiego konkretnie hotelu jedziesz itd,nie ryykuj,bo w tych innych last
      minutach moze sie okazac na miejscu ze bedziesz mieszkala 2 km od plazysad(i
      nie obawaij sie ze nie ebdzie miejsc,ofert last minute jest bardzo
      duzo,zdecydowanie nie polecam biua scan holiday,raz ze jest drogie a dwa ze nie
      zawsze wszystko jest tak pieknie jak obiecuja i to wiem z pierwszej reki,wierz
      mismilew zeszłym rokuwlasnie z last minute polecielismy na Teneryfe(wyspy
      kanaryjskie),mieszkalismy w hotelu 5 gwiazdkowym,apartament 3 osobowy(ja z
      mezem i niespełna dwuletnimsynkiem)to były dwa pokoje,łazienka,kuchnia z
      barkiem i ogromny taras a kosztowalo nas to tyle ile rok wczesniej wakacje nad
      bałtykiem,co do cen to dziecko do 2 lat nie placi za nic(tylko oplate
      lotniskowa bodajze),natomait dziecko po 2 roku zycia placi od 40-60% ceny ,to
      zalezy od biura,w tym roku znów lecimy na Teneryfe i bardzo polecam wyspy
      kanaryjskie,bardzo tanio jets na miejscu,objete sa strefa bezcłowa i w ogóle
      jest pieknie,leci sei z berlina 4.5 godz
      • ochotka69 Re: Last Minute z dzieckiem 08.05.03, 08:23
        Możesz podać konkretne biuro z którego korzystałaś?
        marzenna
        marzi@prog.pl
      • certuska Re: Last Minute z dzieckiem 08.05.03, 08:54
        napisz z jakiego biura byliście na Teneryfie?

certuska@poczta.onet.pl
        • gosia.mama.wojtusia Re: Last Minute z dzieckiem 08.05.03, 09:44
          byłąm z biurem travele.pl,maja swoja stronke w internecie www.travele.pl ale
          najlepiej zadzwonic i sie dowiedziec,bo nie wszystkie oferty sa w internecie,ja
          w tym roku znów z nimi lece na teneryfe,moze sie przyłaczy ktossmile)))))))
          • basia-bma Re: Last Minute z dzieckiem - do gosi mamy wojtusi 21.05.03, 12:14
            Gosiu,

Zainteresowało mnie to biuro podróży Travele. Czy jest wiarygodne ? Czy
            załatwiałaś wszystko przez internet czy telefonicznie ? Ile zapłaciłaś za last
            minute na Teneryfę ? Czy w tym roku też wybierasz opcję last minute ? W jakim
            terminie chcesz lecieć ? Jak wcześnie ukazują się oferty last minut przed
            terminem wczasów ? Też chcielibyśmy z mężem wybrać się z 2,5-letnią córcią
            gdzieś na wyspy (mam urlop od 15.08. do 7.09.03 - w takim terminie chcielibyśmy
            wyjechać), ale z cenami Neckermanna czy TUI raczej nie mamy szans.
            Może mogłabyś mi napisać jakiesz szczegóły na priva -
            barbara.maciejewska@noack.pl - będę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam
            Basia
        • kasiazk Re: Last Minute z dzieckiem-Teneryfa 27.05.03, 08:46
          Ja polecam ORBIS. Dosc drogi ale bardzo dobre warunki. Z Orbisem bylam na
          Teneryfie-spory apartament, ladna kuchnia i duza i czysciutka lazienka.
          Wyposazenie nowe i gustowne. I co wazne wystarczajaco dalekop od miejscowosci
          pelnych dyskotek, barow, gdzie imprezowicze szaleja do rana (np. Las Americas).
          Pozdrawiam Kasia
    • gosia.mama.wojtusia Re: Last Minute z dzieckiem 21.05.03, 14:12
      biuro jest jak najbardziej wiarygodne,a lece z nimi w tym roku drugi raz,rok
      temu bylam bardzo zadowolona,moi znajomi juz kilka lat podrózuja z tego biura i
      zawsez wszsytko bylo w porzadku,w arzie pytan zapraszam na
      priv:malgorzacia@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka