Dodaj do ulubionych

Wakacje w Grecji

IP: *.* 12.03.03, 21:44
W sierpniu wybieramy się samochodem do Grecji(ja,mąż i nasz półtoraroczny Szymonek)Obawiam się jak synek zniesie prawie 2-dniową podróż.Czy macie jakiś pomysł jak uprzyjemnić mu podróż w 30-stopniowym upale?Czy zwytrzyma siedząc w foteliku?Jedziemy przez Jugosławię bo przez Rumunię niebezpiecznie a przez Włochy promem za drogo.Gdzie się zatrzymać na nocleg? Może któraś z was mi poradzi...Pozdrawiam-Sylwia
Obserwuj wątek
    • Gość: magamaga0 Re: Wakacje w Grecji IP: *.* 12.03.03, 21:45
      Sylwia, do Grecji co prawda nie jeździliśmy, ale do Włoch owszem. Powinnaś mieć ze sobą sporo nowych zabawek (np. znikopis, jakieś nierozsypujące sie układanki :-) , ksiązeczki, balkoniki, pacynki na palce - Ikea, blok i kredki....), cos do pogryzania (owoce pokrojone w kawałeczki, chrupki.. u nas sprawdzał sie niezdrowy lizak).Konieczne będa częste postoje, ale da sie dojechać..Gorzej z tym upałem, klimatyzacji w samochodzie nie ma?Koniecznie podłóż synkowi coś na fotelik , np. bawełniany ręcznik, bo Ci sie przyklei :-)Może warto kupić taką specjalną poduszeczkę, jak usnie głowka Mu nie będzie opadaćZyczę szerokiej drogiMarghe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka