malenkajalenka 07.02.07, 16:55 dziewczyny, korzystacie z ofert last minute? planujecie juz wakacje? mam pare pytanek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiramisu.tort Re: last minute 07.02.07, 19:16 Trzeba posprawdzać "na zaś", żebyś miała orientację co do cen - wtedy będziesz wiedziec, czy coś jest serio ofertą okazyjną, kiedy przyjdzie do wybierania "last minute". A gdzie się wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: last minute 07.02.07, 20:09 teraz to są oferty "first minute" albo "prime time" ja już zarezerwowałam bratu Egipt na czerwiec. Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: last minute 07.02.07, 21:45 tiramisu obojetne mi gdzie- byle bylo duzo wody, moze byc Grecja, moze byc Egipt, Tunezja mam tylko kilka pytan, bo nigdy nie korzystalam z takich ofert- czy to prawda, ze jedzie sie w ciemno, nie wie sie do jakiego hotelu itp? naprawde sie nie znam( jak to w ogole wyglada z takimmi ofertami? Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: last minute 07.02.07, 21:50 wszystko wiem. gdzie, kiedy, za ile. dawno już nie spotkałam też ofert last minute, zeby było w ciemno. są to ostatnie miejsca, troszkę spuszczają z ceny, zeby sprzedać. najczęściej się wie wszystko, tylko trzeba się zebrać w ciągu paru dni, niekiedy nawet 2, 3 dni. jeżeli się siedzi na walizkach i szuka oferty to można nieźle trafić Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Re: last minute 07.02.07, 22:09 my jedziemy na "first minute" do Egiptu w sierpniu Na last lecieliśmy 2 lata temu do Tunezji i wszystko wiedzielismy, co i jak....było super Odpowiedz Link Zgłoś
ewitek01 Re: last minute 07.02.07, 22:59 z last minut leciałam na Rodos (wczasy wykupione 2 tyg. przed planowanym wyjazdem) ze scanholiday; trafiliśmy rewelacyjnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: last minute 07.02.07, 23:07 ja leciałam last minute i fortuna w jednym w fortunie nie wiesz jaki hotel, na tym polega kolejna obniżka z ceny tzn. wybierasz kategorie i czy chcesz all, ale masz podane np. 15 hoteli i nie wiesz do którego trafisz ( oczywiście w obrebie wybranej miejscowości), ale wszystkie maja podobny standart czyli aż tak bardzo nie ryzykujesz, byłam bardzo zadowolona, a należę do wymagająco-marudzących Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: last minute 07.02.07, 23:33 jej, dziewczyny, dzięki! super, że napisałyście, teraz nie będę miała żadnych obaw!! bałam się, że jest to wyjazd w ciemno, coś w stylu co napisała aguskin. zastanawiałam się czy wykupić wczasy teraz, ale nie jestem zdecydowana dokąd, za ile... więc chyba zaczekam z tym do lata a w jakich (mniej więcej) cenach można znaleźć wyjazd do krajów takich jak np Tunezja zy Turcja? Znalazłam parę ofert za 2500-3500 zł za osobę, jak może to wyglądać z last minute? aha, mam katalogi Triady, Scan Holiday i Itaki, to chyba sprawdzone biura? dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
mmarusia Re: last minute 08.02.07, 07:40 Z biur polecic moge jeszcze EXIM.Moi rodzice lecieli 2 tyg.temu do Egiptu na last wlasnie z EXIMem.To byla oferta all i bylo super! Za tydzien w hotelu Rehana (Prima Life czy cos takiego) zaplacili ...900zl/os !!!( z przelotem oczywiscie).Na spakowanie i przyjazd 100km na lotnisko mieli jednak tylko pare godzin.... Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: last minute 08.02.07, 10:49 > aha, mam katalogi Triady, Scan Holiday i Itaki, to chyba sprawdzone biura? > dzięki za pomoc! o rany! nie polecam akurat tych biur.... no, może Itaka, to jeszcze. a ta cena to za tydzień czy dwa? bo jak za tydzień to zdecydowanie za dużo! zobacz oferty: SunFun, OasisTours, Alfastar... najważniejsze żeby byli ubezpieczeni i na liscie PIT, z ich gwarancją. Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: last minute 08.02.07, 15:09 Ale dlaczego nie? O Triadzie owszem, slyszalam troche negatywnych opinii, o Scan Holiday same dobre. O Itace najwiecej negatywnych, no ale sa to relatywnie stare biura, sa juz troche na rynku... nie chcialabym zadnych nowosci, boje sie ze moge zostac oszukana. A te ceny sa obecnie w Triadzie, nie ma tanszych niz 2000 za 14 dni, nawet do Bulgarii najtansze chyba 2500! -- mój suwaczek Wiem, dokąd idę, więc tam dojdę Odpowiedz Link Zgłoś
agnes3131 Re: last minute 08.02.07, 15:55 Nie polecasz Scan H. a polecasz Sun&fun i oasis??? To bardzo ciekawe... ja pracuję w biurze podróży, sprzedaję oferty różnych biur i mam zupełnie odmienne zdanie co Ty. Scan jest teraz zakupiony przez TUI a to najlepsze niemieckie biuro i mają dobre hotele i oferty. Kiedyś mieli innego właściciela i było gorzej. Orbis ma teraz fajną promocję, bo np na wczasy na Krecie daje gratis rejs na Santorini (normalnie 300zł/os kosztuje), wypożyczenie samochodu i bilety do parku wodnego, a napewno jest to dobre biuro. Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: last minute 08.02.07, 19:29 agnes3131 napisała: > Nie polecasz Scan H. a polecasz Sun&fun i oasis??? To bardzo ciekawe... ja > pracuję w biurze podróży, sprzedaję oferty różnych biur i mam zupełnie odmienne > > zdanie co Ty. nio ja też pracowałam i sprzedawałam ich oferty najwięcej reklamacji zawsze było na Scan H. z Oasisem nigdy nie było problemów. osobiście byłam z nimi w Tunezji. A SunFun jest nowy i owszem, ale rzetelny... klienci bardzo zadowoleni. i teraz też skorzystałam z ich oferty dla brata do Egiptu. opowiem w czerwcu jak wrócą czy rzeczywiście są w porządku. i do autorki wątku: pisałam, ze za tydzień to za duzo... za dwa jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ks Re: last minute 08.02.07, 18:02 my lecimy do turcji z GTI w lipcu hotel 4 gwiazdki all. osoba dorosla 2279 a dziecko do 13 lat 390 wczesniej z lastu za ta kwote mielismy 3 gwiazdki i hb pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 malenka.... 08.02.07, 20:59 My do Tunezji placilismy 1600 za osobe na 2 tyg, hotel ***, wyzywienie dwa razy dziennie. Lecielismy z Selectours, nie jestemy za przeplacaniem za markę biura. Jak nam Pani wytlumaczyla, plaza ta sama, hotel tez, wiec po co placic 1000 wiecej. A razem z nami lecialo TUI i na lotnisku bylo opoznienie 3 godz i my dostalismy kanapki+picie a oni nieBylo super, bo jedzonko tam tanie i mozna sobie w miedzyczasie cos zjesc...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś