Dodaj do ulubionych

Wakacje w Jastarni

21.02.07, 13:10
Witam wszystkichsmile
Planujemy w te wakacje z żoną oraz 1,5 roczna córeczką wybrać sie do
Jastarnii(ewentualnie inna miejscowość na półwyspie). Chciałbym zapytać się
Was o jakieś namiary na sprawdzone noclegi w rozsądnej cenie (pokój z
łazienką)oraz czy wogóle warto tam pojechać?
Z góry dziekuje za jakieś informacjesmile
Obserwuj wątek
    • k0niczynka Re: Wakacje w Jastarni 21.02.07, 13:46
      Witam.
      Jastarnia to śliczna,mała miejscowość,która jezcze do niedawna-oczywiście moim
      zdaniem-miała swój urok.Ostatnio jest bardzo modna a przy tym i
      tłoczna.Kilkakrotnie gościłam w niej,za każdym razme w innych
      pensjonatach.Każdy z nich spełniał oczekiwania.Zacznę od początku.Pierwszy raz
      zamieszkałam w pensjonacie AUGUSTYNA przy ulicy Ogrodowej.Smaczne
      posiłki,parking,ogordzony teren,blisko do morza.Pokoje czyste choć za taką
      cenę, srednio komfortowe. Nastepnie dom wczasowy DUNA przy ulicy
      Sychty.Znacznie lepiej-piętrowy,kawiarnia na dole,duża stołowka, smaczne
      posiłki.Sniadania w formie stołu szwedzkiego a obiadokolacja podawna do
      stolika.Minusem-mała porcja jak na ostatni posiłek w całym dniu.Część pokoi-tzn
      dwójki usytuowane są na wydmy,natomiast trójki na port.Oprócz tego pokoje
      trzyosobowe maja balkony.Minusem zamieszkania w trójce było to,że pokoje od
      strony zatoki bardzo sie nagrzewałya niestety roletek nie byłosadDo morza
      blisko,nawet bardzo blisko.Byłam tam dość dawno i wiem,że ośrodek sie zmienil-
      pojawiły sie nowe pomieszczenia.Następnie wraz z męzem pojechaliśmy w mini
      podróż poślubna i zamieszkaliśmy wówczas w PERLE BAŁTYKU.Pensjonat połozony
      jest przy głownej ulicy do Juraty.Mieszkaliśmy na poddaszu.Lodówka znajdowała
      się piętro niżej i nie było problemu,żeby z niej korzystać.Każdy pokój miał
      podpisany koszyczek.Na parterze znajduje sie ogólnodostepna kuchnia.Właściciel
      nie miesza sie do życia pensjonariuszy i mieszka w budynku obok.Tego ośrodka
      nie polecam dla rodziny z dzieckiem.Za blisko ulica,mały teren dookoła domu a
      pokoje zbalkonami wychodzą tylko na hałaśliwą drogę.Poza tym cały zcas jest w
      nich słońce,pozostałe pokoje natomiast mają rózny standard.Mi osobiście
      najlepiej podobały sie pokoje na poddaszu,ale nie polecam ze względu na
      wysokość i strome wejście.Jęsli jednak miałabym polecić miejscowość i ośrodek
      dla pobytu rodziny z dzieckiem to z czystym sumieniem mówiętongue_outOGORZELICA OŚRODEK
      POLFA na ulicy Teligi.Chętnie odpowiem na pytania.Byłam tam roku temu z 1,5
      rocznym synkiem.Pozdrawiam
      • kotek15 Re: Wakacje w Jastarni 21.02.07, 13:48
        a jakie są ceny w tych ośrodkach?
        pzdr m
    • kotek15 Re: Wakacje w Jastarni 21.02.07, 13:46
      dołączam sie do pytania, jakie są ceny pokoi z łazienka ja mam namiar na pok
      bez łazienki po 30-35 zł z tv a za dziecko 10 zł.
      my byliśmy w ubiegłym roku z 2 latkiem i było ok z tym że trafiliśmy na piękną
      pogodę, rano byliśmy na plaży a popołudniu nad zatoką wieczorami chodzilismy po
      mieście jest dużo atrakcji ale nie spotkalismy placu zabaw itp jest dużo
      jadłodajni i mozna pojechac na wycieczkę na hel czy nawet do Gdyni i Gdańska
      pzdr m
      • k0niczynka Re: Wakacje w Jastarni 21.02.07, 13:52
        w tej chwili nie mam pojecia,ale z tego co pamiętam to nie było tanio; w PERLE
        BAŁTYKU płaciliśmy ok. 50 zł, w Augustynie ok 75,ale to było jakiś czas
        temu.Podobno w Jastarni jest też miło w Muszelce na Ogrodowej.W czerwcu pokoje
        z lazienkami i lodówkami kosztowały w ubiegłym roku 35 zł a w sezonie 50.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka