Dodaj do ulubionych

Domek lub agro na pojezierzu drawskim - polecicie?

30.03.07, 21:03
Cześć, czy możecie mi polecić jakieś sprawdzone miejsce gdzieś na pojezierzu
drawskim? Chodzi mi o dobre warunki (koniecznie!). Najlepiej cały dom/domek do
wynajęcia, blisko jeziora, tak, żeby można było wynająć nawet w 2 rodziny z
dziećmi. Może być tez fajna, "luksusowa" agroturystyka.
Liczę na waszą pomoc smile
Obserwuj wątek
    • grazyna_k2 fajny dom do wynajecia 30.03.07, 21:09
      Prosze, tu zobacz eturystyka.org/oferta/drawaclub.html
      • kociamama5 Re: fajny dom do wynajecia 20.04.07, 14:28
        Super jest ten dom!
    • jusytka Re: Domek lub agro na pojezierzu drawskim - polec 30.03.07, 21:40
      Tak, tu jest adres www.nadsrebrnym.pl - byłam z dziećmi i polecam, jeśli
      będziesz zainteresowana, pytaj wink
      • bazylea1 Re: Domek lub agro na pojezierzu drawskim - polec 01.04.07, 14:14
        ja jestem zainteresowana bo sie przymierzam do tego osrodka od jakiegos czasu -
        czy tam jest co robic z dziecmi, szczególnie w razie neipogody? czy to jest
        jakas totalna dzika głusza. i jak ogólnie wrazenia, czy personel jest
        przyjazny, jak jedzenie, standard itp
        • jusytka Re: Domek lub agro na pojezierzu drawskim - polec 01.04.07, 16:12
          Raczej jest to dzika głusza, ale ma to swój urok, cisza, spokój ptaszki
          śpiewają, piękne krajobrazy i urocze tradycyjne wioski wokół, gdzie ludzie żyją
          jak za dawnych lat (bieda niestety - jest to region wysokiego bezrobocia). My
          jeździliśmy tam na rowerach, które można wypożyczyć również dla dzieci, quadach,
          rowerach wodnych, kajakach. Jest fajny i czysty plac zabaw, boiska gdzie
          chłopaki grali w piłkę. Graliśmy też w kręgle. Jedzenie bardzo dobre,
          urozmaicone i pięknie podane, obsługa fajna, przyjazna dzieciom. Niestety teraz
          trzeba tam podobno rezerwować miejsce odpowiednio wcześniej, bo później może nie
          być wolnych miejsc.
          Standard w hotelu wysoki, domki są przerabiane ze starych - więc nie są
          luksusowe i niezbyt duże - max 4 osoby. Mają jednak nową łazienkę i aneks
          kuchenny z wyposażeniem, co w przypadku dzieci jest bardzo przydatne oraz nowe
          łózka. Plaża jest sztucznie "dopiaszczona" - sprawia wrażenie, ze jest płytko,
          jednak niebezpiecznie szybko robi sie głęboko, więc na dzieci w trakcie kąpieli
          trzeba bardzo uważać. Warto wybrać się do parku wodnego w pobliskim Świdwinie
          oraz pochodzić po pięknym parku w Połczynie Zdroju, w okolicach Czaplinka jest
          trochę szlaków pieszych, jak lubicie wędrować - musiałabyś ich w sieci poszukać.
      • rudzinkaaa Re: Domek lub agro na pojezierzu drawskim - polec 24.04.07, 15:54
        Polecam Drezdenko i okolice.
    • iwciab Re: Domek lub agro na pojezierzu drawskim - polec 03.04.07, 15:05
      Dwór Karolewko - wpisz w wyszukiwarkę, wygląda super ale pioruńsko drogo,
      pozdrawiam IwciaB
    • andrzej32a Re: Domek poleceni godny www.wilczyn.net 16.04.07, 12:13
      juz polecilem go jednej osobie wiec robie t i tutaj na stronie www jest duzo
      informacji i pokazana okolica nie jest to calkiem taka glusza do cywilizacji nie
      jest tak daleko a i spokoj jest
      pozdrawiam
    • gami13 Re: Domek lub agro na pojezierzu drawskim - polec 25.04.07, 16:17
      Agroturystyka Karolewko - www.karolewko.net
      - rewelacja jesli chcecie uciec od cywilizacji smile Dworek jest polozony 2 km w
      lesie z dala od wszelkich miejskich halasow, mozna jezdzic konno lub wybrac sie
      na piknik bryczka. Warunki dosknle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka