nocek1 Re: Gdzie do Chorwacji z maluchem 10.04.07, 18:37 sorry – Mała mi klepie klawiaturę i wysłała bez tekstu Szukam fajnego miejsca w Chorwacji, dla pięciu osób - 2 dorosłych + 3 dzieci (8 lat, 5 lat i 1 rok) – tak żeby był podział na dwa pokoje (bo najmłodsze budzi każdy szelest), aneks kuchenny i łazienka w pokoju w pobliżu piaszczystej plaży, najlepiej nie za duża, cicha miejscowość – przekopuję internet i nie mogę trafić na coś sensownego – może możecie coś polecić (wolelibyśmy coś „sprawdzonego” - będę bardzo wdzięczna za namiary – pozdrawiam – N. Odpowiedz Link Zgłoś
reqc Re: Gdzie do Chorwacji z maluchem 21.04.07, 19:27 Tu znajdziesz ofertę na camping / wioskę wypoczynkową Zaton Holiday Village: www.selectcamp.com.pl/index.php?page=camping&id=46 . Piaszczysta plaża, domki z 2 sypialniami, łazienką, wc i aneksem kuchennym - pewnie ten Cottage Lux by Ci pasował. Zaznaczam, że tam nie byłam, ale chętnie bym się wybrała. Pozdrawiam. brigid_reqc Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Gdzie do Chorwacji z maluchem 22.04.07, 16:15 hm...jesli chodzi o Zaton ,to dla mnie osobiscie to kombinat turystyczny) my nie lubimy takich miejsc,ale doslownie rzut beretem od Zatonu jest maleńka miejscowosc NIN-fajne miejsce dla maluszkow.Piaszczyste plaze ,zatoczki ,gdzie głebokosc wody na odległosci 100-200 metrów w głab morza ,wynosi jakies 10-15 cm... bylismy tam z 16 miesieczniakiem i spokojnie sobie siedzielismy na plazy podczas gdy nasze dziecie łazikowało w morzu polecam,jesli nie zalezy wam na szumie ,gwarze i tysiącach turystów) Odpowiedz Link Zgłoś
czaga3 Re: Gdzie do Chorwacji z maluchem 22.04.07, 18:27 w zeszłym roku byłam z 15 miesięczniakiem w "dzielnicy" miasteczka Trogir w środkowej dalmacji. POLECAM Mieliśmy ze znajomymi wynajęty samodzielny domek. Blisoko do palży żwirkowej, ok 2 km do piaszczystej. Cisza spokój, a do bardziej gwarnego centrum ok 4 km. Jak chcesz wiedzieć więcej pisz na aaga8@wp.pl. Dam namiary i ew.zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Gdzie do Chorwacji z maluchem 10.04.07, 19:44 polecam forum : chorwacja forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=201 Odpowiedz Link Zgłoś