Dodaj do ulubionych

okolice łeby ze zwierzątkami

20.05.07, 21:43

Obserwuj wątek
    • dagbe Arka Noego? 21.05.07, 09:48
      W Charbrowie kolo Wicka.
      arkanoego.com.pl/Pozdrawiam,
      Dagmara
      • dorcia1234 Re: Arka Noego? 21.05.07, 10:08
        wielkie dzieki, wlasnie o to mi chodzilo. A ja sie biedna od wczoraj mecze bo
        mam to na koncu jezyka. Juz wrzucam w ulubione i mi nie zniknie po raz drugi.
        Dzgbe, nie wiem czy mnie pamietasz ale bylysmy razem na plw Helskim z Ikaturem,
        ty bylas z mlodszym synkiem a starszy byl wtedy chyba na jakichs zawodach. A
        teraz nasze malenstwa juz do szkoly ida....
        • cassis Re: Arka Noego? 21.05.07, 10:36
          SZCZERZE ODRADZAM !!!

Dotarliśmy tam ze znajomymi tylko do bramy i daliśmy noge mimo wpłaconej
          wcześniej rezerwacji - smród, brud i ubóstwo....
          • dagbe Re: Arka Noego? 22.05.07, 11:07
            Szkoda, ze nie dotarlas dalej... wink Moze jednak by sie Wam spodobalo. Zgadzam
            sie, ze pierwsze wrazenie jest paskudne. Ja tez chcialam uciekac spod bramy za
            pierwszym razem, ale postanowilam dac szanse i jestem zadowolona. Bylam tam juz
            kilkakrotnie. Moje dzieci uwielbiaja tam jezdzic. Oczywiscie rozumiem, ze nie
            jest to miejsce dla kazdego. Nie bede sie teraz rozpisywac, bo juz raz napisalam
            caly elaborat na ten temat na tym forum. Moze jeszcze jest do znalezienia w
            wyszukiwarce.
            Od siebie dodam, ze wszelkie prace (remontowe i inne) wykonuje gospodarz
            samodzielnie. Moze inaczej by to wygladalo, gdyby zatrudnil armie parobkow.
            Wtedy jednak cena nie bylaby tak atrakcyjna wink

Ja dalej bede to miejsce polecac z pelna swiadomoscia jego wad, ktorych nie neguje.

Pozdrawiam,
            Dagmara

PS. I tak sie rozpisalam.... smile
        • dagbe Hej, Dorcia. 22.05.07, 11:10
          Przykro mi, ale nie pamietam Was z wyjazdu z Ikaturem. Jedak u mnie to normalne
          - mam pamiec dobra ale krotka wink
          Fakt, czas leci jak szalony. Starszy syn idzie do gimnazjum a mlodszego juz
          zapisalam do szkoly.

Pozdrawiam,
          Dagmara
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka