dagbe Arka Noego? 21.05.07, 09:48 W Charbrowie kolo Wicka. arkanoego.com.pl/Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Arka Noego? 21.05.07, 10:08 wielkie dzieki, wlasnie o to mi chodzilo. A ja sie biedna od wczoraj mecze bo mam to na koncu jezyka. Juz wrzucam w ulubione i mi nie zniknie po raz drugi. Dzgbe, nie wiem czy mnie pamietasz ale bylysmy razem na plw Helskim z Ikaturem, ty bylas z mlodszym synkiem a starszy byl wtedy chyba na jakichs zawodach. A teraz nasze malenstwa juz do szkoly ida.... Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Arka Noego? 21.05.07, 10:36 SZCZERZE ODRADZAM !!! Dotarliśmy tam ze znajomymi tylko do bramy i daliśmy noge mimo wpłaconej wcześniej rezerwacji - smród, brud i ubóstwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Arka Noego? 22.05.07, 11:07 Szkoda, ze nie dotarlas dalej... Moze jednak by sie Wam spodobalo. Zgadzam sie, ze pierwsze wrazenie jest paskudne. Ja tez chcialam uciekac spod bramy za pierwszym razem, ale postanowilam dac szanse i jestem zadowolona. Bylam tam juz kilkakrotnie. Moje dzieci uwielbiaja tam jezdzic. Oczywiscie rozumiem, ze nie jest to miejsce dla kazdego. Nie bede sie teraz rozpisywac, bo juz raz napisalam caly elaborat na ten temat na tym forum. Moze jeszcze jest do znalezienia w wyszukiwarce. Od siebie dodam, ze wszelkie prace (remontowe i inne) wykonuje gospodarz samodzielnie. Moze inaczej by to wygladalo, gdyby zatrudnil armie parobkow. Wtedy jednak cena nie bylaby tak atrakcyjna Ja dalej bede to miejsce polecac z pelna swiadomoscia jego wad, ktorych nie neguje. Pozdrawiam, Dagmara PS. I tak sie rozpisalam.... Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Hej, Dorcia. 22.05.07, 11:10 Przykro mi, ale nie pamietam Was z wyjazdu z Ikaturem. Jedak u mnie to normalne - mam pamiec dobra ale krotka Fakt, czas leci jak szalony. Starszy syn idzie do gimnazjum a mlodszego juz zapisalam do szkoly. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś