milena.borkowska 06.06.07, 12:43 Czy ktos był w Dworku Jonatan w Chłopach nad morzem ? Godny polecenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alusia74 Re: Dworek Jonatan Chłopy 08.06.07, 12:38 hej Milenko, chyba nikt tam nie był. już kilka ładnych tygodni temu puszczałam ten wątek i .....nic cisza. Będziemy chyba pionierkami.... i cieszę się że jest upał - woda w morzu się grzeje...!!!!!!!!!! pozdrawiam cieplutko Ala Odpowiedz Link Zgłoś
milena.borkowska Re: Dworek Jonatan Chłopy 11.06.07, 09:32 Właśnie mnie to dziwi, że nikt się nie wypowiada nt. tego Dworku, a przecież on nie jest nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
corelll Re: Dworek Jonatan Chłopy 12.06.07, 19:50 kiedy tam jedziecie? ja jade w 2 połowie lipca, tez nie znalazłam zadnej opinii oprócz jednej ze basen brudny a właściciel niemiły, dajcie znac jak było jak wrócicie Odpowiedz Link Zgłoś
milena.borkowska Re: Dworek Jonatan Chłopy 18.06.07, 14:42 Wracamy w piatek 13 lipca Nie wiem czy się nie miniemy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
corelll Re: Dworek Jonatan Chłopy 19.06.07, 09:45 my jedziemy 21.07, wiec poproszę o relację po powrocie)) na forum lub na maila corelll@gazeta.pl dzieki i miłego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
milena.borkowska Re: Dworek Jonatan Chłopy 17.07.07, 14:20 Bardzo fajny Dworek, własnie wróciliśmy, świetny dla dzieci, duzo przestrzeni do biegania, przyjeżdża tam mnóstwo dzieciaków. Kawałek do Chłopów jest, około 20 minut piechotą. Odpowiedz Link Zgłoś