natasza600 14.06.07, 06:45 Witam. W sobotę wyjeżdżamy nad morze. Będziemy jechać krajową 1-ką z Krakowa do Dębek. I w związku z tym mam pytanie - czy są jakieś utrudnienia w ruchu na w/w trasie. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia1234 Re: Trasa Kraków - Gdynia 14.06.07, 09:52 na pewno utrudnienia występują za Gdynią, na trasie Rumia -Reda, w związku z przebudowa dróg obowiązuje tam ruch wahadłowy i tworzą się korki, dość znaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
natasza600 Re: Trasa Kraków - Gdynia 14.06.07, 12:54 Dziękuję za informację Tam akurat będę nocą więc korki mnie ominą (mam nadzieję) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Trasa Kraków - Gdynia 14.06.07, 13:39 w nocy faktycznie bez problemow nie wiem czy macie w planach jazde przez łódź? w zeszlym roku przejazd przez nia zająl nam ponad 2 godziny, podejrzewam ze jeszcze nie skonczyli remontu, wracalismy przez Konstantynowi Aleksandrow -troche wiecej kilometrow ale zdecydowanie szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
natasza600 Re: Trasa Kraków - Gdynia 15.06.07, 06:28 Tak, mamy w planie jazdę przez Łódź, niestety Czy ktoś wie jak przedstawia się tam sytuacja w tym roku??? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś