asia_oles 07.10.07, 15:01 Chcielibysmy sie wybrac z mezem i dzieckiem na ferie w gory, nie mamy zadnego sprecyzowanego miejsc, moze cos polecicie, dziecko bedzie mialo rok, moze cos w zakopanem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroobel13 Re: ferie w górach! 08.10.07, 19:26 polecam się www.cichosza.pl moze Wam się spodoba pozdrawiam andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
janusz573 info/ferie w górach! 08.10.07, 20:05 Witam, proszę o kontakt na jcierzniewski@epf.pl w tytule:ferie-Zakopane z podaniem w jakim terminie/od..do.. oraz czy pobyt z wyżywieniem czy bez? Pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
mamatop do Wroobel13 11.10.07, 14:14 Panie Andrzeju "cichosza" jest super, warunki świetne dla rodziny z dzieckiem, dla mnie wymarzone. Ale cena w okresie swiatecznym pieć razy wyższa niz w pozostałe dni roku!!!!!! Czy wszyscy w Zakopcu tak podnoszą ceny na okres ferii swiatecznych?! Jeśli tak to jest z pewnością miejsce i czas dla bogaczy!Szkoda, bardzo żałuję, że tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: do Wroobel13 11.10.07, 22:09 ale cena w okresie świątecznym jest podana za apartament, a w innych terminach za osobę nie mniej kasować niemowlaki, to już przesada Odpowiedz Link Zgłoś
mamatop Re: do Wroobel13 11.10.07, 22:21 No właśnie, zdzierstwo straszne. Już się chyba zniechęciłam do Zakopca.To miejsce jest fajne i lubię je bardzo ale w okresie swiątecznym sobie odpuścimy, po prostu nas nie stać żeby tak przepłacać w okresie kiedy Gorole łupią przyjezdnych z wszystkich dudków. Więc dalej szukam miejsca do przeżycia miłych kilku dni w tym Sylwesta z dwulatkiem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: do Wroobel13 12.10.07, 09:38 pojedźcie sobie na Słowację-będzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
wroobel13 Re: do Wroobel13 15.10.07, 09:06 Witam serdecznie, Poczułem się wywołany do odpowiedzi, więc postaram się uzasadnić to co Panią tak uderzyło. Cichoszowa cena w Święta to tylko (albo aż) 2 razy drożej w przypadku rodzinki 2+1, a mniej niż 2 razy dla rodziny 2+2. To (z punktu widzenia gości) niefajnie, ale jest wynikiem popytu. Jeśli chce Pani spędzić czas w spokoju, w przyjaznych warunkach, z dala od "kołchozu" ośrodka wczasowego, to musi więcej kosztować (porównywalne "miejscówki" są od Nas dużo droższe). Z drugiej strony sądzę, że bezproblemowo można znaleźć tańszą wersję pobytu nawet w tym rozdmuchanym cenowo Zakopanem. Co prawda potem okazuje się, że brak własnej kuchni powoduje potrzebę codziennego jedzenia na mieście, za pożyczenie łożeczka dla dziecka trzeba zapłacić 20 zł dziennie ( o ile w ogóle jest...), a najbliższe miejsce, w którym dziecko może się chwilę pobawić jest w restauracji Nosalowy Dwór itp. Myślę, że za warunki które oferuje cichosza, cena nie jest wygórowana , ale oczywiście nie znaczy to, że Pani twierdzenie o wysokich cenach nie jest pozbawione racji. pozdrawiam i mimo wszystko zapraszam do cichoszy ...może poza Świętami andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
mysza64 Re: ferie w górach! 15.10.07, 11:39 Zobacz na www.wakacjezmisiem.pl jest tam trochę fajnych miejsc w górach. "Cichosza" też. A może w Sudety? Polecam z dziećmi, jest mnóstwo atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś