katda76 03.03.08, 12:25 Poszukuję sprawdzonego miejsca dla rodzinki z małym brzdącem - 9 miesięcy. Głównie zależy mi na spokojnej miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gami13 Re: wakacje nad morzem 03.03.08, 16:52 Sprawdz oferte OW Fala1 w LAzach - Lazy to spokojna nadmorska miejscowosc, generalnie przyjezdzaja tu rodziny z dziecmi. OW Fala lezy na duzym ogrodzonym terenie, na terenie place zabaw, parking, boiska sportowe. Dla wczasowiczow jest silownia, gabineto odnowy biologicznej, sauna. www.fala1.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 do gami13 03.03.08, 21:24 Zadałam pytanie w wątku "wczasy". Gdybyś miała chwilkę, proszę odpisz ) Odpowiedz Link Zgłoś
ania469 Re: wakacje nad morzem 03.03.08, 19:22 Może Krynica Morska? Polecam: www.krynicamorska.ecom.net.pl pzdr Ania Odpowiedz Link Zgłoś
katda76 Re: wakacje nad morzem 04.03.08, 00:05 Ja sprawdziłam ostanio Jarosławiec (sporo atrakcji dla dzieci ale za to mało miejsc gdzie można zjeść dobry obiadek, okolica ok) i Ustronie Morskie (w/g mnie najlepsza, jak do tej pory, miejscowość)- jak nic innego nie wyszukam to chyba tam i w tym roku pojedziemy. Drogie pomocne dusze jeśli macie sprawdzone kwatery/pensjonaty to proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: wakacje nad morzem 03.03.08, 22:46 osrodek fala w lazach jest faktycznie fajny ale lazy to nie jest na pewno spokojna miejscowosc moze byla z 15 lat temu... _______ pozdr., patyk+2 Odpowiedz Link Zgłoś
attunia Re: wakacje nad morzem 04.03.08, 08:57 Łazy są jednak zdecydowanie spokojniejsze niż Mielno. A ośrodek Fala? Cóż pokoiki maciupkie, bardzo, bardzo ciasno. Jedzenie dobre ale na stołowce tłok. Pokój zabaw w czasie niepogody okupowany przez grupę kolonijną /była w tym samym ośrodku/. Panie z kolonii nie wpuszczały dzieci wczasowiczów. Animatorów nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
katda76 Re: wakacje nad morzem 04.03.08, 10:52 Nie musi to być ośrodek wczasowy. Ważne by pokoje były schludne i przestronne bo jadąc z małym szkrabem trzeba zabrać sporo "klamotów" które gdzieś trzeba ulokować. Odpowiedz Link Zgłoś
adammielenko Re: wakacje nad morzem 04.03.08, 18:40 Zobacz na www.nemo.dot.pl POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś