kasiatt 18.03.08, 08:23 Czy ktos moze polecic na tej ulicy fajne domki lub fajny osrodek. Chce sie wybrac tam z rodzina na poczatku wakacji. z gory dzekuje K Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia_kra Re: Łeba ul Nadmorska??? 24.03.08, 15:00 Moge polecic pensjonat Muszelka, byliśmy w ubiegłym roku na długim weekendzie majowym. Prowadzi starszy pan jest czysto miło spokojnie i dba bardzo o ciepłą wode. Położony bardzo blisko plaży w zasadzie 100 m. Cena uzalezniona od deklarowanej długości pobytu (im dłużej tym taniej). Jak znajde namiary to prześle. Minus małe podwórko z niewielką piaskownicą ale w Łebie dom na domu wystawiony. No i podobno w wakacje tragiczne tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Łeba ul Nadmorska??? 24.03.08, 15:06 Uf nie wiedziałam ze w Łebie same Muszelki . Ale pisałam o tej www.leba-kurort.pl/pre_wyszuk.php?show=muszelka2/ Widze ze na stronce pan określił odległość na 200 m. Hmm dla nas było blisko bo w zasadzie po przejściu przez ulice byliśmy w lesie otaczającym plaże. A i polecam pokoje na 1 i 2 p mają balkon i zawsze łatwiej ręcznik suszyc Odpowiedz Link Zgłoś
kornelinka Re: Łeba ul Nadmorska??? 24.03.08, 19:46 Bylam rok temu w Hoteliku Nadmorskim. Polecam. Obok byly fajne domki, Camping 41. Nie wiem jak tamjest ale widzialam z zewnątrz i bardzo mi sie podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Re: Łeba ul Nadmorska??? 24.03.08, 22:20 Witam! Czy mogłabyś napisać coś wiecej o tym ośrodku muszelka? Wybieram sie na wczasy z 1,5 rocznym dzieckiem i ta oferta mnie zainteresowała. I co oznacza, że właściciel dbał o ciepłą wodę, mam nadzieje, że jej nie wydzielał i czy na miejscu , albo gdzieś w pobliżu jest jakaś stołówka z dobrym jedzonkiem?? A może był ktoś w Grodzie Wiktorii w pokojach gościnnych i może coś więcej napisać o tym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Łeba ul Nadmorska??? 26.03.08, 10:34 Nie wydzielał bynajmniej . Ma na dachu to solarne ogrzewanie i wode ciepłą przynajmniej w części brał tez stamtąd. Mysmy przyjechali 25.04 przed weekendem majowym i w pierwsze dni szok wszystko zamkniete i od bólu 2 smazalnie otwarte. Natomiast 2 dni później Łeba tętniła od turystów i otwartych knajpek. Jedzonka całe mnóstwo, a fajne i tanie smażalnie są blizej portu (15 min spacerkiem). Nasze antyrybne dziecko też sobie jakoś radziło. Co do ośrodka to spodobał sie nam bo jest blisko plaży, na dokładke odnowiony i właściciel bardzo dba o czystośc. Jakoś nie lubimy byc na wczasach w pokojach rodem z lat 70 . Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Re: Łeba ul Nadmorska??? 26.03.08, 15:09 Do muszelki nie pojedziemy bo w tym roku liczą sobie za 1,5 roczne dziecko jak za osobe dorosłą i mimo, że mamy własne łóżeczko turystyczne i chcieliśmy pokój dwuosobowy, to podobno im sie to nie opłaca i proponuja nam 3 osobowy za 180 zl... Moze jeszcze ktos poleci nam jakies mile miejsce na spedzenie wakacji w Łebie, zależy mi na tym żeby było czysto, blisko morza i trochę taniej niż w Relaksie ) Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Łeba ul Nadmorska??? 29.03.08, 22:06 Faktycznie sporo, myśmy płacili w weekend majowy połowe tej kwoty. A pokoje rzeczywiście standardowo sa 3 osobowe Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Łeba ul Nadmorska??? 26.03.08, 10:47 A i jakbyście wybrali sie do Łeby to weźcie koniecznie terenową spacerówke. Okolica jest malownicza i typowo spacerowa. Łeba jest otoczona rezerwatem przyrody i o poruszaniu sie samochodem mozna zapomniec (co najwyżej można dojechac na parking a potem 7-8 km "spacerku"). Gdzieniegdzie jeżdzą uwielbiane przez dzieci kolejki, ale kluczowy punkt tez na nóżkach. Mysmy robili po 10-15 km dziennie np do ruchomych wydm, pobliskich latarni. Odpowiedz Link Zgłoś
mamahanki1 Re: Łeba ul Nadmorska??? 26.03.08, 14:04 A my całą rodziną polecamy Relaks - z basenem i siłownią. W zeszłym roku 2 razy dziennie była gimnastyka w wodzie. Piękne otoczenie i miła atmosfera, ale tanio nie jest. Mimo ceny, zbieramy caly rok, zeby tam pojechac. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_zet Re: Łeba ul Nadmorska??? 27.03.08, 09:18 Ja byłam w Wodniku (tam trochę drogawo) oraz w Hutniku - ceny bardziej przystępne. Większość pokoi była wtedy odnowiona może teraz już wszystkie. Oba mogę polecić. Do morza trzeba przejść przez lasek. Bardzo mi się podobały domki w Górniku (tam jeszcze nie byłam) ale ośrodek jest położony nad samym morzem na wydmie, ładny plac zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.ola Re: Łeba ul Nadmorska??? 27.03.08, 21:44 ja Górnika nie polecam.tzn.domki nawet fajne z tarasami ale mogli by je troche odnowic.ostatnim razem jak bylismy(a bylo to 2 lata temu) mrowki nam do szklanek wchodziły. w tym roku jedziemy tez do łeby do areny słonca.osrodek wygloda w necie dosc fajne.zobaczymy jak bedzie na zywo.a moze ktos był??? ponizej link do osrodka.pozdrawiam i do zobaczenia w łebie!!! www.arenaslonca-leba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiatt Re: Łeba ul Nadmorska??? 30.03.08, 11:39 Dziekuje za informacje) www.slowiniec.leba.pl/ a może ktoś byl w tym osrodku w dommkach i może cos powiedziec na temat standardu i czystosci. Odpowiedz Link Zgłoś