marysiowamama 07.08.08, 08:39 No właśnie podeslijcie namiary na jakieś fajnie miejsce gdzie można podjechać autobusem, pociągiem itd i spędzić z dzieciakami (1,5 i 4 lata) miły weekend. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mo1717 Re: okolice W-wy gdzie niezmotoryzowani na weeken 07.08.08, 13:02 www.parkpowsin.pl/Dojazd - moze tu??? Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: okolice W-wy gdzie niezmotoryzowani na weeken 07.08.08, 13:47 Tu akurat już kiedyś byłam ale chodzi mi o miejsce gdzie można pojechać na cały weekend z noclegiem. I żeby dzieci się nie nudziły. I żeby odpocząć od miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: okolice W-wy gdzie niezmotoryzowani na weeken 07.08.08, 17:05 wilga pod warszawa, jezdza pekaesy ale ostatnio ponoc problem z noclegami... a szkoda bo osrodek mswia był fajny, z basenem... w lesie, sa konie, grzyby i ciiiiiiisza... Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: okolice W-wy gdzie niezmotoryzowani na weeken 08.08.08, 09:31 Łódź? Łowicz? Pułtusk? To z dalszych lokalizacji.Są pociągi, pksy, malownicze okolice, jest co pozwiedzać i gdzie się pobyczyć. A bliżej np. Sochaczew i wąskotorówka. Otrębusy muz. motoryzacji (dojazd wkdką). Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: okolice W-wy gdzie niezmotoryzowani na weeken 08.08.08, 16:03 Hehe mąż mój jest pracownikiem MSWiA i ja nic o tym miejscu nie wiem? To nazwa ośrodka czy miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: okolice W-wy gdzie niezmotoryzowani na weeken 10.08.08, 20:39 na pewno miejscowosci jak sie jedzie na gore kalwarie, jakos na grójec chyba... pieknie tam jest. a osrodka juz nie ma chyba, chyba ze mi sie pomylily i ten mswia został a tamten inny zamkneli, ten "moj" byl z basenem, pawilony mieszkalne, stolowka, taka komuna typowa fajna ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: okolice W-wy gdzie niezmotoryzowani na weeken 10.08.08, 20:40 nieporet/białobrzegi nad zalewem zegrzynskim, dojezdzaja zwykłe 700coś na bilet podmiejski. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Zegrze 11.08.08, 00:19 Polecicie jakieś fajne noclegi gdzie można zatrzymać się z dzieciakami? Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: Zegrze 11.08.08, 12:12 nie ma nigdzie miejsc teraz ;-( i dlatego nic nie poznałam bo nawet za brame nie wpuszczali ;-// Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Zegrze 13.08.08, 00:28 Ja myślałam bardziej o wrześniu. Tak czy inaczej dajcie jakies namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama podciągam 09.06.09, 18:17 Letnie weekendy się zbliżają chętnie jeszcze poczytam na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mazinka Re: okolice W-wy gdzie niezmotoryzowani na weeken 09.04.10, 19:49 Zajrzyj na polskadladzieci.pl Tam jest sporo atrakcji dla dzieci - również woków stolicy. Może znajdziesz coś dla siebie? Pozdrawiam ciepło, Mazinka Odpowiedz Link Zgłoś