agnes783 18.04.09, 21:32 Proszę o opinie na temat tego miasteczka, na temat jedzenia, atrakcji dla dzieci, plaży. Zdecydowaliśmy się właśnie tam pojechać tego lata. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gami13 Re: Dziwnów - opinie 19.04.09, 18:36 dobry wybor, Dziwnow to swietne miejsce na wypoczynek rodzinny, bardzo przyjemna miejscowosc, przepiekna i czysta plaza z lagodnym zejsciem do morza, na plazy atrakcje dla dzieci i punkty gastronomiczne. W samym Dziwnowie w wakacje sporo sie dzieje, koncerty, festyny, konkursy i wystpy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes783 Re: Dziwnów - opinie 20.04.09, 13:30 Dziękuję, podnosze wątek raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_mi Re: Dziwnów - opinie 20.04.09, 15:17 a moje spostrzeżenia są takie. Byłam w dziwnowie 2 razy i tak jak pisze moj poprzednik jest tam duzo atrakcji, ale również jest ciagła przepychanka na ulicy, bardzo dużo młodych niemiłych osób. jak dla mnie to nie jest miescowiść na wypoczynek z dzieckiem. Za to z dzieciakiem pojechalam do Mrzezyna i ta miejscowosc uwazam za przyjazna dla rodzin z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
gralux1979 Re: Dziwnów - opinie 20.04.09, 21:06 Dziwnów to spore miasteczko, dużo sklepów, centrów z rynkiem, sporo knajpek, pensjonatów i kwater. Bardzo fajna miejscowość tuż obok to Dziwnówek - mniejszy i przytulniejszy - ma swój urok. Odpowiedz Link Zgłoś
dzinet Re: Dziwnów - opinie 28.05.09, 03:18 Dziwnów jest świetny. Poniżej wrzucam linka do storny z wieloma informacjami o Dziwnowie i okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzinet Re: Dziwnów - opinie 02.10.09, 20:12 W tej chwili Dziwnów jest rozkopany i powstają nowe obiekty sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś