brandywina 13.05.09, 08:30 Piszę artykuł i chciałabym poznać Państwa opinie Brandywina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiek289 Re: rabkoland - proszę o opinie 13.05.09, 11:06 byłam 1 maja 2009 synek 3 latka i córka 15 lat - oboje zachwyceni Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Rozrywka z czasów Gierka 13.05.09, 15:01 Moim dzieciom się jednak podobało, teraz kiedy widziały parki rozrywki z prawdziwego znaczenia (w Niemczech), Rabkoland spodobałby się im mniej ... Moim zdaniem bilety wstępu są zbyt drogie w stosunku do oferowanych atrakcji, nie rozumiem też z jakiej racji rodzice muszą płacić za sam wstęp? Odpowiedz Link Zgłoś
brandywina Re: Rozrywka z czasów Gierka 14.05.09, 16:07 Gosiek jusytka, chciałabym, żebyście opowiedziały mi coś więcej. Dla ułatwienia zadałabym Wam kilka pytań. Czy możecie mi podać swoje adresy e-mail? Dziękuję Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Rozrywka z czasów Gierka 15.05.09, 08:36 Możesz napisać na mój adres gazetowy, ale dodam, że byłam tam dwa razy, ale dość dawno - kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek289 Re: rabkoland - proszę o opinie 14.05.09, 20:28 wysłałam ci maila na priv Odpowiedz Link Zgłoś
aga52a Re: rabkoland - proszę o opinie 15.05.09, 09:53 Wróciliśmy kilka dni temu z Rabki Zdrój z 3 latkiem. Moje wrażenia o rabkolandzie to naprawdę super frajda dla maluchów w różnym wieku. Nie jest tak drogo jak na zwykłych wesołym miasteczku, a co najważniejsze karuzele czy inne urządzenia są w dobrym stanie. Warto odwiedzić to miejsce. Życzę miłego spędzenia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: rabkoland - proszę o opinie 15.05.09, 10:42 ja podzielam zdanie jusytki troche tam siermieznie a na niektoryc karuzelach niebezpiecznie, a na innych skrzypiaco dzieciom nawet sie podoalo, ale bede ich odciagac od kolejnej wizyty... ______ pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: rabkoland - proszę o opinie 23.08.17, 14:21 Ostatnio byłam w rabkolandzie latem 2014 i 2015. Nam się podobało, dzieci były wtedy w podobnym wieku do twoich. Odpowiedz Link Zgłoś
marvel_man Re: rabkoland - proszę o opinie 14.05.18, 13:31 Ja byłem w Rabkolandzie w tym roku na otwarciu sezonu i w sumie dzieciom bardzo się podobało. Sam również nie narzekałem, bo miejsce jest dość przyjemne również dla osób dorosłych. Spędziliśmy tutaj parę ładnych godzin i myślę, że jeśli się uda, to za miesiąc, czy dwa wrócimy. Naprawdę polecam, szczególnie jeśli nie miał ktoś okazji tutaj jeszcze być. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnikmk Re: rabkoland - proszę o opinie 16.08.18, 10:15 Rabkoland jest fajny dla dzieciaków młodszych.Starsze troszkę wybrzydzają.Dzieci bawią sie dobrze,ale rodzice powinni wziąc margines na fakt,ze jest to park rozrywkli z nieco już przechodzonymi urządzeniami. www.frajcajt.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś