barbarela94 12.07.09, 20:14 Ośrodek Czarski czy ktoś był? Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angorka13 Re: Wicie 16.07.09, 21:08 My jedziemy 22 sierpnia do ośrodka Marina w Wiciach Czarski ośrodek bardzo ładny choć te opłaty za dziecko do 3 lat śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-115 Re: Wicie 13.07.13, 11:56 Ja byłam w tym roku kolejny raz z dziećmi i jeżdzimy zawsze na domki (oczywiście lepiej się opłaca )i widać ,że gospodarze mają wszystko przygotowane tzn.plac zabaw,basen.A co do kamienistych plaży to jeszcze nie trafiłam na kamienie na plaży ,żeby dzieci nie mogły się bawić .Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę wysłać fotki z mojego albumu,bo to co ludzie wypisują to jakieś głupoty !!!My zawsze jeżdzimy na domki piętrowe na Darmax na ulicę bursztynową 19a(niestety nie pamiętam numeru telefonu;-( bo jestem teraz u siostry )mamy bardzo blisko do morza i plaża jest piaszczysta.A jeśli chodzi o sklepy to są 3 sklepy we Wiciu ,również pyszne obiadki w "Magdalence"polecam i "smażalnia ryb"serwują pyszną rybkę.W tym roku otworzyli kolejne dwa lokale ,więc chyba się im rozkręca ???Dobra też jest pitzeria Ciągle coś wymyślają widziałam w tym roku też mini zoo dla dzieci(ale nie bylam więc się nie wypowiadam).Polecić mogę aqua park w Jarosławcu ok.4-5km od Wicia i aqua park w Darłowie (w razie niepogody ) A wakacje są udane jak jest piękna pogoda to podstawa Odpowiedz Link Zgłoś