majusia6 23.11.03, 16:25 Cześć toruńskim mamom od niedawna mieszkam w Toruniu i jestem tu baaardzo samotna zaglądam tu i zaglądam a tu cisza czyżby wszystkie emamy z Torunia zapadły w zimowy sen? Napiszcie gdzie si ukrywacie bo tu szaro i smutno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nici1 Re: TORUŃ mamy mamy?!?! 24.11.03, 09:43 Też jestem nowa na tym forum, pomału próbuję się wdrożyćBardzo mi smutno kiedy tu zglądam , a tu niestety nikt sie nie odzywa , oprócz dagi 30 i barbi- torun, reszta chyba faktycznie zapadła w sen zimowyNapisz jak długo mieszkasz w Toruniu i jak Ci sie tutaj podoba? Pozdrawiam Nici Odpowiedz Link Zgłoś
daga30 Re: TORUŃ mamy emamy?- Mamy!!! 24.11.03, 10:01 CZeść dziewczyny!Toruńskie mamy są bardzo zapracowane, niestety i Barbi juz też, ale takie nadeszły czasy,że zamiast siedzieć w domu z maluchem trzeba iść do pracy.Ja proponuję spotkanie w grudniu, ale więcej na ten temat może na początku grudnia.Na razie pozdrawiam Was serdecznie i piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia21 Re: TORUŃ mamy mamy?!?! 24.11.03, 16:52 Jestem z Górska, ale czuję się torunianką (codziennie jestem w Toruniu). Serdecznie pozdrawiamy. Ja i moja córeczka. Może ktoś do mnie napiszę? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaka3 Re: TORUŃ mamy mamy?!?! 25.11.03, 21:47 CZeść dziewczyny!!! Ja też jestem nowa w Toruniu. 2tygodnie temu zostalam mamą Zuzanki, a dzisiaj pierwszy raz bylam na wolności czyli na spacerze (:!!. Zaglądam na forum prawie codziennie i chętnie się zakoleguje, bo chociaż Toruń jest fajnym miastem nie mam tutaj wielu znajomych. Pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś