IP: *.* 30.05.02, 12:53
Czy ktoś może mi polecić dobrego pediatrę w Lublinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: jaha Re: pediatra IP: *.* 01.06.02, 12:59
      Gdy tylko dzieje sie cos niepokojacego dzwonimy do dr Partyki. Zawsze przyjedzie i dobrze doradzi. Jest specjalista od przypadkow najrozniejszych tzn. jezdzi do pacjentow i spotyka rozne dziwne chorobska. Przyjmuje takze w gabinecie. tel. 7467671 i 5275171.Ostatnio, poniewaz corka (13 m-cy) jest alergikiem jezdzimy lub dzwonimy do pani pediatry homeopaty: dr Alina Abramowicz Pituch tel. 526 81 16. Przeszlysmy juz razem zapalenie gardla i rozne przeziebienia oraz alergie bez zadnych chemicznych swinstw.pozdrawiam Aga
    • Gość: janeczka Re: pediatra IP: *.* 04.06.02, 16:54
      Zdecydowanie polecam z czystym sumieniem pana doktora Partykę. Przyjmuje w przychodni na Tymiankowej-mozesz się tam zapisać. Ma też na Sudeckiej prywatny gabinet. Jest bardzo miły dla dzieci i rodziców... I co wazne? nie pakuje bez potrzeby antybiotyków.
    • Gość: wikusia Re: pediatra IP: *.* 10.06.02, 14:32
      Cze?cJa z kolei nie jestem zadowolona z dr Partyki. Byłysmy u niego raz, jak nie było naszej lekarki i nie spodobał mi się.Chodzimy teraz do dr Żarnowskiej, która przyjmuje na Wallenroda, ale przyjeżdza też do domu.Pozdrawiam,Monika (mama ponad 2-letniej Wiktorii)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka