Gość: janeczka IP: *.* 14.07.02, 21:35 Mam pytanie. Ile w Lublinie płaci się opiekunce?Czy są w naszym mieście jeszcze jakieś żłobki?Sytuację mam wspaniałą, bo muszę iść na stać, gdzie zarobię aż 400 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janeczka Re: Ile opiekunce? IP: *.* 14.07.02, 21:35 na "staż" oczywiście a nie na "stać". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciejka Re: Ile opiekunce? IP: *.* 14.07.02, 22:45 Janeczko!Ja płaciłam 4 zł. za godzinę (studentka). Z tego co wiem, to jest to normalna stawka w Lublinie. Chociaż, kiedy szukałam niani dla Maciusia, to jedna z kandydatek mówiła coś o 4,5-5 zł. To wszystko zależy od tego czy będziesz pracować na pełny etat czy kilka godzin. Moze lepiej umówic się na pensję, jeśli tych godzin wyjdzie dużo? Tak czy inaczej nie proponuj stawki wygórowanej. Zawsze możesz trochę podnieść, jesli się nianai "zbiesi" No i trzymam kciuki za staż i za Jasia z nianią. Masz już kogoś?Sciskam! Maciejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka Re: Ile opiekunce? IP: *.* 15.07.02, 10:57 Maciejko-dzisiaj zadzwoniłam do żłobka...Jeśli tylko będzie miejsce, to raczej tam trafi...On lubi dzieci.Na sierpień jednak muszę kogoś znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elik Re: Ile opiekunce? IP: *.* 15.07.02, 12:39 Ja płacę 500 zł. Właściwie 550 bo podnieśliśmy niani z waśnej woli. Tylko, że Pani Maria jest super pod każdym wzgledem. Chętnie gotuje nie tylko dla Oli ale i dla nas a to bardzo dużo. Często mamy wszystko wypraswane. Prznosi nam warzywka z własnego ogródka i traktuje Olę jak własną wnuczkę, której jeszcze nie ma zresztą. znajomi płacą od 400-500 czasami słysze o 600 al nie wśród znajomychJeśli na miesiąc to może poszukaj studentki. Pozdrawiam, Elik Odpowiedz Link Zgłoś