Dodaj do ulubionych

Gdzie na USG...

IP: *.* 19.07.02, 12:22
Drogie mamy te obecne i przyszłe, doradźcie mi gdzie udać się najlepiej na USg. Dodam,że chodziłam na USg do Artmedu, ale nie jestem zadowolona i chciałabym zmienić na miejsce gdzie ktoś poinformuje mnie o wszystkim co dzieje się z moją dzidzią. Nie podoba mi się to że muszę ciągnąć lekarza za język. A ostatnio to nawet mnie obsunął9delikatnie mówiąc. Sabka i 27 tyg brzuszek
Obserwuj wątek
    • Gość: janeczka Re: Gdzie na USG... IP: *.* 19.07.02, 12:50
      Sylwia-ja chodzę do Luxmedu-ale nie wciąży, tylko jak coś się dzieje. Ludzie mówią, że najlepiej do Top-Medicalu koło Leclerca - jeśli chodzi o ciążę i nie tylko.
      • Gość: 0107 Re: Gdzie na USG... IP: *.* 19.07.02, 12:55
        Ja w ciąży chodziłam zawsze do Luxmedu na Radziwiłłowskiej do doktora Dariusza Szymuli (mogłam pomylić imię). Przede wszystkim jest to człowiek niezwykle kulturalny i sam z siebie opowiada o wszystkim, co widać na ekranie. Pozdrawiam, Basia.
    • Gość: janeczka Re: Gdzie na USG... IP: *.* 19.07.02, 13:22
      Ja akurat bardzo się na Szymuli zwiodlam(prowadził moją ciążę) i nie jestem pozytywnie nastawiona. W klinice potarfi być niemiły i nigdy nie chce mówić, co widzi na USG. Prywatnie jest kulturalny-rzeczywiście.Tak swoją drogą to jest to świetny fachowiec...No, ale ja mam ten żal, że moje dziecko tyle wycierpiało się także z jego winy no i ja też.
      • Gość: 0107 Re: Gdzie na USG... IP: *.* 19.07.02, 13:30
        No i widzisz! Są pacjenci lepsi (prywatnie) i gorsi ( z rejonu) - swoją drogą to granda! :gun:Ja niestety u siebie w przychodni, gdzie miałam opiekę ginekologiczną bardzo w porządku, nie mogłam niestety zrobić USG, bo pierwsze miałoby miejsce dopiero tuż przed porodem :lol: - a gdzie pozostałe dwa?Pozdrawiam, Basia.
    • Gość: Elik Re: Gdzie na USG... IP: *.* 19.07.02, 19:53
      Ja też potwierdzam top-medical dr Mazurek bodajże. Ja byłam w zasadzie zadowolona, ale nie mam z drugiej strony porónania. Pozdrawiam
      • Gość: q1313q Re: Gdzie na USG... IP: *.* 24.07.02, 18:18
        Z calego serca polecam Top-Medical. Szczegolnie zas doktora Pawla Wieczorka. Opisuje wszystko sam, z najdrobniejszymi detalami, ja, pacjentka niezwykle dociekliwa i ciekawska bylam usatysfakcjonowana w 100 %! Robilam tam usg w ciazy 2 razy, a mam porownanie,bo wczesniej chodzilam do kilku innych gabinetow (nie tylko w ciazy zreszta).Top- Medical ma podobno najnowoczesniejszy sprzet i wiem, ze wiekszosc lekarzy sama tam chodzi sie badac.Tak, czy inaczej, naprawde polecam.
    • Gość: emama23 Re: Gdzie na USG... IP: *.* 26.08.02, 11:41
      Witaj Sabciu. Mam Pytanie. Czy to zle podejscie do pacjentek narasta z kazda wizyta. Ja tam bylam raz na pierwszym badaniu i bylam zadowolona, choc niestety film mial byc a nic sie nie nagralo.
      • Gość: INES Re: Gdzie na USG... IP: *.* 27.08.02, 20:17
        Ja równiez hodziłam do top medikalu no i do Wieczorka Pawełka.Onim tez są rózne opinie typu że na opini ojca leci a nie na własnej sztuce lekarskiej a inni że jest najlepszym fachowcem jeśli chodzi o Usg ciąży.Ja byłam zadowolona, wiedziałam wszystko co chciałam.A i tego dnia co jedziecie na usg dzwoncie zawsze wczesniej i pytajcie czy nie ma opóxnienia bo ja zwsze trafiałąm na spóznienei i to raz 1,5 godzinne.
      • Gość: sbrzuch Re: Gdzie na USG... IP: *.* 27.08.02, 21:50
        Chyba nie chodzi o złe podejście, ale o niedoinformowanie pacjentek. Takie jest moje zdanie, może za dużo chcę wiedzieć. Pozdrawiam. Sabka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka