IP: *.* 30.09.02, 09:01
Hej. Jestem mamą Jonatana, który w wakacje skończył 4 lata więc do żłobka już nie chodzimy, ale wiem, że prywatnych w Lublinie nie ma. takie to miasto. Nie wiem czy byłabyś zainteresowana oddaniem swojego malucha do klubiku dla dzieci. No i nie wiem w jakim jest wieku. Pytam, bo jestem właśnie w trakcie organizowania czegos takiego (może czytałaś w przedostatnim numerze dziecka?). Mam nadzieję, że ruszymy od lutego. co Ty na to? odezwij się. Klara
Obserwuj wątek
    • Gość: wyroślaczka Re: żłobek IP: *.* 16.10.02, 20:13
      hejchciałabym poprosić o więcej informacji na temat tego klubiku, bo nie chcę oddawać mojego Damianka do państwowego żłobka, a chcialabym żeby mial kontakt z dziećmi, bo bardzo je lubi. Napisz o różnych formalnych sprawach i od jaiego wieku dzieci będą przyjmowaneDzięki i pozdrawiam
    • Gość: gawryszuk Re: żłobek IP: *.* 17.10.02, 09:12
      Cześć. Ja też jestem zainteresowana. Mikołaj w marcu skończy 2 latka, bardzo lubi zabawy z dziećmi. Czekam na więcej informacji.
      • Gość: aorpik Re: żłobek IP: *.* 20.10.02, 19:25
        cześć, mam na imię Anka i jestem mamą 3-mies. Zuzki. Jestem zainteresowana żłobkiem prywatnym bo od marca muszę wrócić do pracy i szukam czgoś dla Zuzanki. Napiszcie coś więcej pozdrawiam.Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka