Dodaj do ulubionych

Bartoszek !!!

IP: *.* 20.12.02, 15:25
Witajcie,z dumą i wielką radością obwieszczam, iż 11 grudnia o 5.20 dołączyłam do grona lubelskich mam, a opuściłam grono lubelskich ciężarówek..Bartoszek przy porodzie miał 3.300, 56cm, granatowe oczka i ciemne włoski. jest dla nas po prostu cudem swiata, już zupełnie zwariowaliśmy z mężem na jego punkcie.No i oczywiście zaczęły się mowe problemy - czy nie za dużo je, dlaczego nie chce spać, dlaczego śpi tak długo, dlaczego żółta kupka....na razie tyle, nie mogę jeszce siedzieć przy komputerze, jestem pocerowana oczywiście. ale i tak najlepiej się czuję leżąc i wpatrując się w maleństwoserdeczności Ewula z Bartoszkiem
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciejka Re: Bartoszek !!! IP: *.* 21.12.02, 00:16
      KOCHANA EWULKO I BARTOSZKU I TATUSIU BARTOSZKA!!!Gratuluję i strasznie się cieszę!!! Będziecie mieli niesamowite swięta!Ucałujcie Maluszka ode mnie w nos! No i trzymajcie się!Ewa, odzywaj się koniecznie, jak tam Chłopaczysko rosnie!Ściskam mocno!Maciejka
    • Gość: dorcia:)) Re: Bartoszek !!! IP: *.* 21.12.02, 20:42
      Witaj!! :hello:Serdecznie gratuluje !!!!!Faktycznie bedziecie mieli super świeta!!!!Ucałuj Bartoszka w swoje maciupkie stupeńki!!!!A Ty Ewo trzymaj sie , witaj w "klubie" i jak tylko wypoczywaj jak tylko możesz!!!pOzdrawiam całą rodzinkę :)Dorcia :) z 11 - miesięczna Natalką :)pa :hello:
      • Gość: dorcia:)) Re: Bartoszek !!! IP: *.* 21.12.02, 20:43
        oczywiście " stópeńki"...ups...przepraszam
    • Gość: wyroślaczka Re: Bartoszek !!! IP: *.* 27.12.02, 18:38
      HejSerdeczne gratulacje!!! Mnóstwo uścisków dla Maleństwa, duuuuużo zdrówka, a Mamusi życzę niespożytych pokładów miłości i cierpliwości :))Oby Ci się dzieciaczek wspaniale chowałPozdrowieniaKasia i 19 miesięczny Damianek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka