kamyk632 12.10.09, 11:01 jak to jest w tym szpitalu? czy może lepiej opłacona położna? co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalka111 Re: Poród rodzinny- Czarnów 25.11.09, 19:57 Ja osobiście polecam ten szpital, miałam swoja położną i oczywiście poród rodzinny Odpowiedz Link Zgłoś
anetit1 Re: Poród rodzinny- Czarnów 27.11.09, 16:46 ja również gorąco polecam ten szpital. przy mnie rodziła dziewczyna która nie opłacała położnej i też się nią rewelacyjnie zajmowano. trzeba tylko uważać na to co dają do jedzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewefi Re: Poród rodzinny- Czarnów 02.12.09, 12:51 Witam Miałam tam poród rodzinny, nie miałam ustawionej położnej ani lekarza - generalnie zywioł.. i nie załuje. W porównaniu z innymi kieleckimi szpitalami super opieka poporodowa. Siostry bardzo pomagały nam przy dzieciach, nikt nie był zdany na samego siebie. Za kilka miesiecy znów rodze i mam nadzieje, ze nic sie nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
waszahanusia Re: Poród rodzinny- Czarnów 02.12.09, 21:09 ja tez szłam na zywioł. Połozna z urzedu. Mimo ze byl to poród, bardzo dobrze go wspominam :) Mimo ze szpital ma złe opinie, ja nie moge złego słowa powiedziec. Naprawde dobra opieka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabelag1983 Re: Poród rodzinny- Czarnów 17.12.09, 15:20 Ja słyszałam różne opinie, ale mam nadzieje, że trafie jak Wy, bo w maju będę mieć tam swój 1 poród rodzinny (tak planuję). Czy wiecie może ile kosztuje i ile wcześniej muszę go ustalać?? Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk632 Re: Poród rodzinny- Czarnów 06.04.10, 16:32 za poród nic nie płacisz, zgłaszając sie do szpitala mówisz że do porodu rodzinnego i lądujesz na dole na porodówce, oczywiście możesz wedle uznania wpłacić jakąś kwote na cele szpitala ale nie musisz Odpowiedz Link Zgłoś