Gość: palo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 16:56 Użytkownicy Octavy! Wpisujcie swoje opinie na temat funkcjonowania sieci i obsługi firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Octava ISP IP: *.in-addr.octava.net.pl 01.02.04, 22:40 działa na tyle dobrze, że z obsługą nie musiałem mieć do czynienia, raz chyba nie działał net ale uprzedzili wcześniej. Nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wachi Re: Octava ISP IP: *.in-addr.octava.net.pl 02.02.04, 13:06 Problemy były już w połowie listopada, a mam od września. Już opisywałam: straty sygnału ok. 15-20%, a wczoraj aż 50%. O wysyłaniu pocztą załączników powyżej 1MB to ja sobie mogę pomarzyć. Kontakt z BOK to miałam prawie codziennie. Obsługa w BOK owszem miła, ale co z tego, kiedyś dopiero trzecie zgłoszenie danego dnia dotarło do admina. Teraz chwilowo ładnie ciągnie, ale strata i tak jest 23%. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTS Re: Octava ISP IP: *.globit / 217.98.57.* 01.02.04, 23:34 Jestem bardzo ciekawy jakie macie zdanie o tej firmie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenny Re: Octava ISP IP: *.in-addr.octava.net.pl 02.02.04, 18:03 Jest naprawde nie źle. badrzo miła obsługa w firmie. Jeszcze nikt mnie tak serdecznie nie przyjmował w firmie. Co do transferu jest oki:0 Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
tavira Re: Octava ISP 02.02.04, 22:05 Właśnie zastanawiam się nad zafundowaniem sobie jakiegoś stałego dostępu do netu. Barwinek. Globit raczej odpada, po tym co czytałam na ich temat. Może ktoś napisać jakie są w Octavie opłaty, ile się czeka.. i jak się z nimi skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikrus! Re: Octava ISP IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 04.02.04, 20:26 To nie to-straszna kiszka! Chodzi jak chce i kiedy chce! Obsługa nie dostępna- przekażę, sprawdzimy itp! Odradzam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tavira Re: Octava ISP IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 22:42 No to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: Octava ISP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 03:35 Tylko neostrada Odpowiedz Link Zgłoś