Gość: Wojtek_D IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 07:44 Wczoraj mieliśmy pierwszy przyzwoity deszczyk w tym roku, w tym czasie przechadzałem się ulicą Sienkiewicza. Życzę wszystkim miłego dnia. Bzzzz, bzzzz - robaczki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Slob Re: Buziaczki w środę. IP: 192.168.2.* 13.02.02, 07:44 Jeszcze jeden taki mail i cie znajde. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_wojtus Re: Buziaczki w środę. 15.02.02, 09:26 Gość portalu: Slob napisał(a): > Jeszcze jeden taki mail i cie znajde. Slob, daj mi znac jak juz Go znajdziesz...zostaw cos dla mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_D Re: Buziaczki w środę. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 09:25 > Jeszcze jeden taki mail i cie znajde. Slob, daj mi znac jak juz Go znajdziesz...zostaw cos dla mnie :-) *** Jeśli chcecie się ze mną spotkać nie potrzeba szukać, wystarczy napisać.: reporter@klub.chip.pl I chętnie się z Wami spotkam - mam cały weekend zarezerwowany. Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś