Dodaj do ulubionych

Mam dość samotności!!!

IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 23.02.04, 16:41
Pomocy, chyba mnie trafi! Gdzie sie podziali wszyscy moi PRZYJACIELE? Ponoć
dziś dzien walki z deprecha!
Obserwuj wątek
    • Gość: Disclaimer Re: Mam dość samotności!!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 23.02.04, 16:51
      "Chroń mnie Panie Boże od przyjaciół, z wrogami sam sobie poradzę"
    • Gość: Filip Re: Mam dość samotności!!! IP: 69.156.224.* 23.02.04, 17:37
      Nie jestes samotny.
      Ja jestem z Toba. Czytam to co piszesz. Opowiedz cos wiecej o sobie.

Ktos napisal cos takiego; Najbardziej na tym swiecie samotnymi sa milionerzy.
      Nie chce mu sie narzucac wiec bardzo zadko sie spotykamy.
      On sie boi o wszystko, nawet latac samolotem. Jest zbyt cenny dla samego
      siebie. Najprawdopodobnie boi sie nawet zasnac by nie "umarl mu milioner"
      • Gość: Filip Re: Mam dość samotności!!! IP: 69.156.224.* 23.02.04, 17:44
        Przepraszam poprzednia wersja tego tekstu zostala ucieta.

Nie jestes samotny.
        Ja jestem z Toba. Czytam to co piszesz. Opowiedz cos wiecej o sobie.

Ktos napisal cos takiego; Najbardziej na tym swiecie samotnymi sa milionerzy.
        Pewien moj bliski znajomy jest mionerem, jakkolwiek zamoznych ludzi znam wielu.
        Nie chce mu sie narzucac wiec bardzo zadko sie spotykamy.
        On sie boi o wszystko, nawet latac samolotem. Jest zbyt cenny dla samego
        siebie. Najprawdopodobnie boi sie nawet zasnac by nie "umarl mu milioner"

• Gość: Kamyk Re: Mam dość samotności!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 17:40
      Hej! W takie dni jak dziś: szaro-bure i paskudne to na szczęście zwykle nie
      depresja tylko zwykła handra. U mnie zwykle działa gorąca herbata, coś dobrego
      na ząb i rozmyślanie o niebieskich migdałach, no i pozdrowienia- przesyłam
      • Gość: Kopernik Re: Mam dość samotności!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 10:49
        A ja lubię wtedy rozbełtać sobie setę acnosanu i posłuchać Nirvany. Jak się już
        nasłucham muzy to się chlastam szarym mydłem lub suchym chlebem. Jeśli nie
        pomaga to idę na miasto i podglądam podobnych mi outsiderów. W ogóle to życie
        jest jak papier toaletowy - szare, długie i do dupy.
    • iw Re: Mam dość samotności!!! 24.02.04, 12:07
      Ja też to przeczytałam, ale chyba musisz poczekać aż przygnębienie minie, albo
      ktoś prawdziwy Cię z niego wyrwie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka