ami-123 27.04.10, 06:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kawał Re: Gratuluje Panie Białek! IP: *.cdma.centertel.pl 27.04.10, 09:02 A czego on jest redaktorem Naczelnym?Nie wiem co to za gościu i dlaczego o nim ciągle piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santosubito Gratuluje Panie Białek! IP: 87.117.201.* 02.05.10, 21:44 Gość portalu: Kawał napisał(a): > A czego on jest redaktorem Naczelnym Bardzo dobrego pisma ogólnopolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzebło A co my z tego.... mieć będziemy, a co stracimy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 09:33 Konia z rzędem temu, kto taką informacji od tej krakowskiej zgrai wyciągnąć zdoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: A co my z tego.... mieć będziemy, a co straci IP: 83.1.89.* 28.04.10, 20:09 Re: ocenzurowali ale zapisałem swoją wypowiedź Autor: Gość: Jakub IP: 83.1.89.* 27.04.10, 11:57 Odpowiadasz na: > Gość portalu: Pstryku Serdecznie napisał(a): > rel="nofollow">img210.imageshack.us/img210/6307/gratulacje.jpg > Nie wiem czemu moje gratulacje zostały usunięte? > czy to źle, że Panu Redaktorowi gratulowałem? "Ks. Stanisław Musiał", czego nie napisano w reklamówce "Gazety Wyborczy", jest nieżywym Żydem. A za swego ziemskiego życia w Polsce, czyli jak mówią między sobą Żydzi - w Polin, był jezuitą i Żydem zarazem. Kapłani katolickiego zakonu jezuitów mają zgodnie z prawem kanonicznym i talmudycznym uprawnienia księży katolickich :) gdyby kto nie wiedział. Ładnie to wytłumaczyłem, prawda? :) Po tym wytłumaczeniu, jasnym staje się, dlaczego Krakowski Klub Chrześcijan i Żydów "Przymierze" ma w swojej nazwie zwrot: Chrześcijan i Żydów (zarazem). Pozdrawiam obu laureatów nagród: reb Bogdana Białka i pana Pstryku Serdecznie - do waszego zobaczenia się w Izraelu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Nagroda dla Bogdana Białka IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 22:38 Nasza Świetokrzyska Ziemia ,na której tysiące krzyży na grobach wymordowanych w walce z Niemieckim najeżdżcą Partyzantów.A potem w walce z sowieckim najeżdzcą , "pod prąd" pomniki,upamiętnające przerażający sadyzm komunistycznych oprawców.I nagle w tym Świętokrzyskim mauzoleum cierpienia pojawił się Pan Białek z poplecznikami, z oskarżeniem prymitywnych Kielczan o zezwierzęcenie i dziki mord na przebywających w Kielcach w powojennej zawierusze ,osób,żydowskiego pochodzenia.Ks.profesor Śledzianowski i wielu innych dołożyli starań aby wyjaśnić czas ,okoliczności i władców ówczesnych Kielc ,którzy są odpowiedzialni za mord.Na nic to się zdało.Pan Białek,z poparciem władz miasta parł ku przedstawieniu Kielczan,jako zdegenerowanych Polaków.A przydeptani i zbrukani Kielczanie w lęku szeptali oburzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to wiem "dziki mord" IP: 96.9.173.* 28.04.10, 00:04 "prymitywnych Kielczan o zezwierzęcenie i dziki mord na przebywających w Kielcach w powojennej zawierusze ,osób,żydowskiego pochodzenia" "z poparciem władz miasta parł ku przedstawieniu Kielczan,jako zdegenerowanych Polaków." niestety tacy są kielczanie - to prawda, gorsi od ludzi mieszkających w innych rejonach kraju; powinniście wyraźnie przeprosić za pogrom bo to wasza wina w 100%; nie żaden spisek, nie prowokacja - zrobli to kielczanie własnymi rekoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: "dziki mord" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 12:42 prymitywny pod wodzą starszych braci w wierze w sosjalizm - czyli w kolejny wiatr historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szansa Re: "dziki mord" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 12:59 Syjono-NKWD ,na byłych "braciach w wierze",za to, ze nie podązali "wskazaną drogą", czyli z ZSRR (którego wierzący nie akceptowali) prosto do Palestyny, by tworzyć tam Naród, któremu potrzebne jest Państwo , czyli IZRAEL - 1947! Białek, Greka udaje, albo ...? Odpowiedz Link Zgłoś
sygitoyo Re: Co robicie dzisiaj wieczorkiem ? 27.04.10, 21:45 fajne.forum napisał: > Co robicie dzisiaj wieczorkiem ? bo ja pracuję nad wysłaniem fotografii do M > A L E Z J I > > The 29th International Malaysia Salon Exhibition 2010 > > wallpapers.free-review.net/wallpapers/63/Kuala_Lumpur_Petronas_Towers.jpg > do Kuala Lumpur wysyłam tym razem zdjęcia - to jeden z 44 krajów gdzie byłem > "zaakceptowany" > free.art.pl/makrofotografia/exhibitions.html Zanieś je osobiście, oszczędzisz trochę megalomanii. Dlaczego przypomina mi się artysta Wtorkiewicz? Ten sam styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva zazdrość prostaków i motłoch zżera IP: 78.90.196.* 27.04.10, 22:14 To ten doskonały poeta którego wiersze drukują w Indiach, Serbii i USA ? zazdrość prostaków i motłoch zżera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: zazdrość prostaków i motłoch zżera IP: 83.1.89.* 29.04.10, 21:30 Który to jest ten doskonały poeta którego wiersze drukują w Indiach, Serbii i USA - Wojtku.Domagała czy reb Bogdan Białek? Wojtku robi doskonałe fotki imieninowe, ale i reb Białek ma swoje zasługi. Który to? Napisz otwartym tekstem, dzisiaj już czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szansa Re: zazdrość prostaków i motłoch zżera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 21:49 Ostatnio ,oskarzony o kłamstwo lustracyjne ,agent UB,artysta kielecki ,pipsiński, takze sławiony był przez prasę swiatową..myślę za sprawą Intercomu. Który następny? Odpowiedz Link Zgłoś
sygitoyo Nagroda dla Bogdana Białka 01.05.10, 13:55 Niezła fucha - raz w roku spacer wzdłuż Silnicy. może pora na Nobla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srul luzer żydokomuna uber alles!!!.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 12:34 te garbate nosy,pejsy i mycki mi się nie podobają , ale cipki mają dużo seksu i się prują na potęgę....kochają tą robotę, Z gojami też!!!!!... Dlatego jestem neutralny co do nacji!!! ŻYDOKOMUNY W POLITYCE I FINANSACH NATOMIAST NIE TOLERUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: żydokomuna uber alles!!!.. IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.10, 18:50 Srulu Ruzelu.Tu jest Polska.Tu można wylewać żale,zadawać pytania ,krytykować ostro inaczej wychowanych co do Polskości,ale w Polsce nie ma miejsca dla wulgarnych słów , dotykajacych naszych współbraci w cierpieniu-Żydów.Każdy kto zna niewyobrażalną Gehennę Żydów Ziemi Świętokrzyskiej i zna Gehennę polskich Jej Mieszkańców,Twoje słowa przyjmie z odrazą. Odpowiedz Link Zgłoś