ami-123 29.04.10, 19:46 po co te kurtyny? Jak się prezydentowi futro na d. pali z ambicji, by parking jakoś usprawiedliwić, to powódź ukryje pożar? haha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwe Re: Kurtyna ruszyła z rozmachem IP: *.kielce.vectranet.pl 30.04.10, 00:05 parking trzeba jakoś upiększac,aby na wybory byl chociaż ładny...ale,że już nikt tam na ławeczce nie posiedzi,jak w wiekszej już części centrum... Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Re: Kurtyna ruszyła z rozmachem 30.04.10, 09:58 ja bym sie nie martwil - za chwile zlag trafi ta kurtyne - w urzedzie maja problem ze splukiwaniem tego gowna? Odpowiedz Link Zgłoś
abrazo Wodna kurtyna na parkingu ruszyła z rozmachem 30.04.10, 11:07 to ze tobie wystarczy chleb ze smalcem i film w telewizorni wieczorem codziennie to nie znaczy ze inni sa tacy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac Re: Wodna kurtyna na parkingu ruszyła z rozmachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 11:36 I super! Podoba mi się! Co niektórzy tylko marudzić potrafią, że piwnej ławeczki brakło na obskurnym placyku z wypłowiałą choinką. Oj, ludzie, a za chwilę będziecie marudzić, że Kielce to dno, że nic się nie robi, a np. w takiej Łodzi TAAAAAAKĄ Manufakturę wystawili. Czas wyjść z zaścianka - pierwszy krok zrobiony. Jak się ma ambicje mieszkać w MIEŚCIE albo wręcz w METROPOLII, to warto sobie uświadomić, że NIC nie ma za darmo. Porównajcie sobie obskurną Sienkiewkę sprzed 10 lat z tą teraz. I co? Która milsza dla oka? A na parking nie dam złego słowa powiedzieć, wreszcie mogę zaparkować w centrum jak cywilizowany człowiek, choć dookoła i tak pełno takich co wolą obstawiać krawężniki wokół parkingu (nawet w bezpłatne weekendy). Sic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiowy Re: Wodna kurtyna na parkingu ruszyła z rozmachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 12:42 a ty wsiowy ludku wsiowych Kielc bedziesz zmuszony bulić za wodę bo znowu czekają jej podwyżki. Za cudze pieniadze to każdy wsiowy ma wizje.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac Re: Wodna kurtyna na parkingu ruszyła z rozmachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 13:42 Wsiowy... to o sobie piszesz? :))))))))) z moich okien pola nie widać. Obórki też nie. Wstałeś lewą nogą i plujesz jadem, bez najmniejszego sensu vel "wsiowy". A woda i tak zdrożeje. I gaz. I czynsze. I chleb też. Więc nie psiocz na coś, co jest po prostu ładne. Wolę płacić na takie, niż na jakieś obdrapane ławeczki, które oblegają pijaczki korzystający z pomocy MOPS'u :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiowy Re: Wodna kurtyna na parkingu ruszyła z rozmachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 15:47 a kto w każdej dzielnicy te mopsy tworzy. Ja z Krakowa czy wsiowe kieleckie urzedniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiowy z krk Re: Wodna kurtyna na parkingu ruszyła z rozmachem IP: *.cust.bredband2.com 30.04.10, 18:21 ja wsiowy z krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiowy Re: Wodna kurtyna na parkingu ruszyła z rozmachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 18:36 tyż wsiowy z CA czy CI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kukuła Re: Wodna kurtyna na parkingu ruszyła z rozmachem IP: *.kielce.vectranet.pl 30.04.10, 22:43 No nawet nieźle, ale wielka szkoda że więcej drzew i krzewów tam nie ma. Nie takich wypierdków, ale kilku pięknych, ładnie uformowanych drzew. Wtedy dopiero byłoby to coś. Odpowiedz Link Zgłoś