Gość: wiktor IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 10.03.04, 07:18 no wlasnie, jak sie podobalo, ja byłem i była to chyba najlepsza impreza na jakiej bylem ostatnio. A jak Wy uwazacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iw Re: ANI MRU MRU - byliście? 10.03.04, 08:10 Byłam - było miodzio ;-) - jeszcze mnie gardło od krzyku boli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gresik Re: ANI MRU MRU - byliście? IP: *.udn.pl 10.03.04, 20:14 Ludzie!!! Przecież to dno kompletne!!! To że ta chała wam się podoba świadczy o waszym poziomie umysłowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: ANI MRU MRU - byliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 20:41 a w sobote byl Kon Polski i Cezary Pazura tez byl wypas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: ANI MRU MRU - byliście? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 11.03.04, 06:44 gresik baranie, czy ktos z nas ocenia Twoj poziom intelektualny...zastanow sie stary nastepnym razem dwa razy zanim cos napiszesz. Moze poprostu nie zrozumiales ich dowcipu i dlatego uwazasz ze sa do bani. Chlodno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gresik Re: ANI MRU MRU - byliście? IP: *.udn.pl 11.03.04, 19:08 Wiktor baranie jeśli ty rozumiesz ich dow cipy, to to też jesteś do w cipny. Odpowiedz Link Zgłoś
iw Re: ANI MRU MRU - byliście? 12.03.04, 08:09 GRESIK: powiedz jaki kabaret Tobie sie podoba i co Cię śmieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gresik Re: ANI MRU MRU - byliście? IP: *.udn.pl 17.03.04, 23:02 Lepper, sejm, czerwoni, to jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
iw Re: ANI MRU MRU - byliście? 19.03.04, 08:39 Gresik - to bardzo smutne rzeczy Cię śmieszą... Odpowiedz Link Zgłoś